Colruyt - Folder van 15.07.2020 tot 28.07.2020 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 3 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.07.2020 tot 28.07.2020.



Pagina : 1 2 3
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

N

… en klaa

u

Rauw

Combineer met verschillende groenten voor cen kleurri

Z

salade. Breng op smaak met een lekkere vinaigrette.

Dressing 1: olie, azijn en mosterd.

Dressing 2: yoghurt, alie, azijn, mosterd en verse kruiden.

Gesneden spitskool is slechts enkele dagen houdbaar inde

groentelade van de koelkast.

Spitskool

schoonmaken

Koken

©

Breng lichtgezouten water aan de kook en kook de reepjes

Verwijder evenlueel de buitenste bladeren

of volledige bladen als u ze wilt vullen, bijv. met gehakt)

en

van de spitskool.

4 à 6 min. Giet af en laat uitlekken.

si

2

U kan gekookte spitskool invriezen.

TE A

}

de

É

Stomen

Stoom de reepjes of volledige bladen spitskool 10 min.

Stoven

Snij de spitskool in de lengte in 2 of in 4 en

ke

verwijder de harde delen van de stronk.

Verhit een beetje vetstof in een kookpot en stoof de

spitskool 8 à 10 min. Roer regelmatig en voeg enkele

eetlepels water toe om aanbakken te voorkomen. Kruid

ak

LES

met peper en zout. Of werk af met een scheutje room en

kerriepoeder.

Roerbakken/wokken

|

Verhit een beetje vetstof in een pan of wok en roerbak.

Snij de parten in fijne reepjes voor een

de spitskool 6 min. Combineer met andere groenten

salade of iets grover om te stoven.

zoals courgetteslierten, wortelslierten, champignons,

EN

sojascheuten of paprikareepjes,

7

Grillen

Snij in de lengte in 4 en laat het harde gedeelte eraan.

we

à

Bestrijk met (gekruide) olijfolie of ormwikkel met spek.

Rooster op de barbecue.

"=

Gevuld in de oven

Snij in 2 en kook 7 à 8 min. in lichtgezouten water. Giet

af, spoel onder koud water en laat uitlekken. [aal er de

binnenste blaadjes uit en snipper ze fijn. Meng onder een

vulling naar keuze, bv, gehakt. Zet 30 à 35 min. in de oven,

ni

op 180 °C

Dit is een evenwichtige portie voor kindjes van 1 tot 3 jaar:

En voor uw

» aardappelen: tussen 50 en 100 g

» groenten: 50 à 100 g

» vlees, gevogelte, vis of vleesvervangers: 25 à 50 g

kleinste spruit

» eieren: 1 keer per week

Topcombinaties

met spitskool

PA

» couscous, zoete aardappel,

„AT

koriander, kip

pen,

» tomaat, verse zalm, rijst,

platte peterselie

Eu

» venkel, rundvlees, pasta

D=

Ci

» wortel, ei, aardappel

Vla

Omdat weattid re

zijn dan in deze fol

1a

r.

en op de prijzen en promoties in de andere.

De kort

vertoon van uw Xra-app

ren

en in uw Colruyt-winkel nög la

ze prijzen in uw winkel kan u

winkelbezoek raadplegen via de

etc

ryeapp op colruyt be bij onze Klantendienst

dt 0 Tome

u geen kans

7 laagste prijzen EI