Colruyt - Folder van 15.07.2020 tot 28.07.2020 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 3 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.07.2020 tot 28.07.2020.
Pagina :
1
2
3
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
N
… en klaa
u
Rauw
Combineer met verschillende groenten voor cen kleurri
Z
salade. Breng op smaak met een lekkere vinaigrette.
Dressing 1: olie, azijn en mosterd.
Dressing 2: yoghurt, alie, azijn, mosterd en verse kruiden.
Gesneden spitskool is slechts enkele dagen houdbaar inde
groentelade van de koelkast.
Spitskool
schoonmaken
Koken
©
Breng lichtgezouten water aan de kook en kook de reepjes
Verwijder evenlueel de buitenste bladeren
of volledige bladen als u ze wilt vullen, bijv. met gehakt)
en
van de spitskool.
4 à 6 min. Giet af en laat uitlekken.
si
2
U kan gekookte spitskool invriezen.
TE A
}
de
É
Stomen
Stoom de reepjes of volledige bladen spitskool 10 min.
Stoven
Snij de spitskool in de lengte in 2 of in 4 en
ke
verwijder de harde delen van de stronk.
Verhit een beetje vetstof in een kookpot en stoof de
spitskool 8 à 10 min. Roer regelmatig en voeg enkele
eetlepels water toe om aanbakken te voorkomen. Kruid
ak
LES
met peper en zout. Of werk af met een scheutje room en
kerriepoeder.
Roerbakken/wokken
|
Verhit een beetje vetstof in een pan of wok en roerbak.
Snij de parten in fijne reepjes voor een
de spitskool 6 min. Combineer met andere groenten
salade of iets grover om te stoven.
zoals courgetteslierten, wortelslierten, champignons,
EN
sojascheuten of paprikareepjes,
7
Grillen
Snij in de lengte in 4 en laat het harde gedeelte eraan.
we
à
Bestrijk met (gekruide) olijfolie of ormwikkel met spek.
Rooster op de barbecue.
"=
Gevuld in de oven
Snij in 2 en kook 7 à 8 min. in lichtgezouten water. Giet
af, spoel onder koud water en laat uitlekken. [aal er de
binnenste blaadjes uit en snipper ze fijn. Meng onder een
vulling naar keuze, bv, gehakt. Zet 30 à 35 min. in de oven,
ni
op 180 °C
Dit is een evenwichtige portie voor kindjes van 1 tot 3 jaar:
En voor uw
» aardappelen: tussen 50 en 100 g
» groenten: 50 à 100 g
» vlees, gevogelte, vis of vleesvervangers: 25 à 50 g
kleinste spruit
» eieren: 1 keer per week
Topcombinaties
met spitskool
PA
» couscous, zoete aardappel,
„AT
koriander, kip
pen,
» tomaat, verse zalm, rijst,
platte peterselie
Eu
» venkel, rundvlees, pasta
D=
Ci
» wortel, ei, aardappel
Vla
Omdat weattid re
zijn dan in deze fol
1a
r.
en op de prijzen en promoties in de andere.
De kort
vertoon van uw Xra-app
ren
en in uw Colruyt-winkel nög la
ze prijzen in uw winkel kan u
winkelbezoek raadplegen via de
etc
ryeapp op colruyt be bij onze Klantendienst
dt 0 Tome
u geen kans
7 laagste prijzen EI