Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 6 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.

Hier is pagina 6 van 6 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 6
Duurzame vis Diepvriezen in dienst Conserven met duurzame van duurzame visvangst wildgevangen vis Om een verantwoorde visvangst te garanderen zijn er » Een aantal van onze vis- en visquota. Die vermijden overbevissing en zorgen voor het tonijnconserven draagt het MSC-label. behoud van het zeemilieu. Daardoor zijn niet alle vissen » Voor onze conserven die nog geen van onze versmarkt het hele jaar door beschikbaar. L 4 MSC-label hebben, ondernemen we Maar omdat we het hele jaar door een kwalitatief, PEL) volop actie om het assortiment te # verduurzamen. We werken alleen nog gevarieerd en constant visaanbod willen garanderen, samen met leveranciers die aangesloten passen we een vaak gebruikte bewaarmethode toe: pe diepvriezen. in zijn bij de ISSF (International Seafood Sustainability Foundation). Die Bij deze industriële methode wordt de temperatuur van de stichting bepaalt duidelijke criteria om duurzamer te vissen en controleert voeding heel snel en heel sterk verlaagd (-30 °C tot -50 °C), tot in de kern. Als u thuis producten invriest gebeurt dat veel ook of vissers en conservefabrieken hun trager. Bij het industrieel diepvriezen is er minder risico op r engagementen uitvoeren, zoals betere beschadiging van de cellen van de voedingsproducten op het traceerbaarheid, verbieden van bepaalde moment dat ze worden ontdooid, | visserijtechnieken, elektronische opvolging van de boten ... Door de snelle verwerking na de vangst en de sterke afkoeling l bij het diepvriezen zijn er heel wat voordelen voor u: de voedingswaarde van de vis wordt bewaard, de vis behoudt zijn versheid en bewaart langer. Toninin egen nat Xe Au F ft —_ min be > 3,99: (85,63 €/kg) FL À Ke 4 EE Mier € LA | { a ES en Hiesime, y i N at Insaltissime tonin met mais 160 g „25 eos gip Rio Mare lets zachter dan kabeljauwvlees, Kan worden bereid in de Insalatissime volledig assortiment geschikt voor allerlei bereidingen. pan, de microgolfoven of of tonijn in eigen nat 112 g of de friteuse. met olijfolie 4 x 80 g 33,5. 00“ | [6] Boni Selection Lo] ze Boni Selection vanaf 3 blikken Ie u koolvishaasjes zuidelijke blauwe wijting min. 6 stuks +1 kg 14 8à 13 stuks 1 kg Graatloos. Wilde vis. Graatloos. Wilde vis. E Ei Herkomst: Island. Herkomst: zuidwestelijk deel a 3 Ei van de Stille Oceaan. Ee Bo MSC. Eed 7e Er Se 27 pe ee b CE. I BR 11,50 en 1,26: x De F” Ean: à Met Alaska pollak, mosselen en lvoorwit, met een delicate smaak. garnalen ín een wittewijnsaus. Heerlijk in gebakken of gegrild. ol Cœur Boni Selection Boni Selection Be 8 i zeevruchtenschelpen sint-jakobsnoten 4x130g zonder koraal Wat dacht u van pastasalade met 22 à 33 stuks 500 g tonijn en salsa verde? Trakteer uzelf op een van onze recepten Wilde sint-jakobsnoten. Herkomst: Canada. met vis uit conserven, te vinden op 760 €/kg MSC 28,98 €/kg colruyt.be/lekkerkoken = . €) 3,95€ 14,49: ‘Omdat we altijd re eren op de prijzen en promoties in de andere. jen in vw Cokuy-winkel nóg zijn dan in deze lol ie x, De Korn rioon van uw Älra-app of pete inte in uwstrek kunnen de pi e prijzen in uw wink kan u LE wnlelbezoek raadplegen via de co app, op caluyt be bi onze Klantendienst EIER Lom geenkansen. MZ laagste prijzen
Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 6