Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 6 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Duurzame vis
Diepvriezen in dienst
Conserven met duurzame
van duurzame visvangst
wildgevangen vis
Om een verantwoorde visvangst te garanderen zijn er
» Een aantal van onze vis- en
visquota. Die vermijden overbevissing en zorgen voor het
tonijnconserven draagt het MSC-label.
behoud van het zeemilieu. Daardoor zijn niet alle vissen
» Voor onze conserven die nog geen
van onze versmarkt het hele jaar door beschikbaar.
L
4
MSC-label hebben, ondernemen we
Maar omdat we het hele jaar door een kwalitatief,
PEL)
volop actie om het assortiment te
#
verduurzamen. We werken alleen nog
gevarieerd en constant visaanbod willen garanderen,
samen met leveranciers die aangesloten
passen we een vaak gebruikte bewaarmethode toe:
pe
diepvriezen.
in
zijn bij de ISSF (International Seafood
Sustainability Foundation). Die
Bij deze industriële methode wordt de temperatuur van de
stichting bepaalt duidelijke criteria om
duurzamer te vissen en controleert
voeding heel snel en heel sterk verlaagd (-30 °C tot -50 °C),
tot in de kern. Als u thuis producten invriest gebeurt dat veel
ook of vissers en conservefabrieken hun
trager. Bij het industrieel diepvriezen is er minder risico op
r
engagementen uitvoeren, zoals betere
beschadiging van de cellen van de voedingsproducten op het
traceerbaarheid, verbieden van bepaalde
moment dat ze worden ontdooid,
|
visserijtechnieken, elektronische opvolging
van de boten ...
Door de snelle verwerking na de vangst en de sterke afkoeling
l
bij het diepvriezen zijn er heel wat voordelen voor u: de
voedingswaarde van de vis wordt bewaard, de vis behoudt
zijn versheid en bewaart langer.
Toninin egen nat
Xe
Au
F
ft
—_
min be
> 3,99: (85,63 €/kg)
FL
À
Ke
4
EE Mier
€
LA
|
{
a
ES
en
Hiesime,
y
i
N
at
Insaltissime tonin met mais 160 g
„25 eos gip
Rio Mare
lets zachter dan kabeljauwvlees,
Kan worden bereid in de
Insalatissime volledig assortiment
geschikt voor allerlei bereidingen.
pan, de microgolfoven of
of tonijn in eigen nat 112 g of
de friteuse.
met olijfolie 4 x 80 g
33,5. 00“
|
[6]
Boni Selection
Lo]
ze
Boni Selection
vanaf 3 blikken
Ie
u
koolvishaasjes
zuidelijke blauwe wijting
min. 6 stuks +1 kg
14
8à 13 stuks 1 kg
Graatloos. Wilde vis.
Graatloos. Wilde vis.
E
Ei
Herkomst: Island.
Herkomst: zuidwestelijk deel
a 3
Ei
van de Stille Oceaan.
Ee
Bo
MSC.
Eed
7e
Er
Se
27
pe
ee
b
CE.
I
BR
11,50 en
1,26:
x
De
F”
Ean:
à
Met Alaska pollak, mosselen en
lvoorwit, met een delicate smaak.
garnalen ín een wittewijnsaus.
Heerlijk in gebakken of gegrild.
ol
Cœur
Boni Selection
Boni Selection
Be
8
i
zeevruchtenschelpen
sint-jakobsnoten
4x130g
zonder koraal
Wat dacht u van pastasalade met
22 à 33 stuks 500 g
tonijn en salsa verde?
Trakteer uzelf op een van onze recepten
Wilde sint-jakobsnoten.
Herkomst: Canada.
met vis uit conserven, te vinden op
760 €/kg
MSC
28,98 €/kg
colruyt.be/lekkerkoken
=
.
€)
3,95€
14,49:
‘Omdat we altijd re
eren op de prijzen en promoties in de andere.
jen in vw Cokuy-winkel nóg
zijn dan in deze lol
ie
x, De Korn
rioon van uw Älra-app
of
pete inte in uwstrek kunnen de pi
e prijzen in uw wink kan u
LE
wnlelbezoek raadplegen via de
co
app, op caluyt be
bi onze Klantendienst
EIER Lom
geenkansen.
MZ laagste prijzen