Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 6 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Duurzame vis

Diepvriezen in dienst

Conserven met duurzame

van duurzame visvangst

wildgevangen vis

Om een verantwoorde visvangst te garanderen zijn er

» Een aantal van onze vis- en

visquota. Die vermijden overbevissing en zorgen voor het

tonijnconserven draagt het MSC-label.

behoud van het zeemilieu. Daardoor zijn niet alle vissen

» Voor onze conserven die nog geen

van onze versmarkt het hele jaar door beschikbaar.

L

4

MSC-label hebben, ondernemen we

Maar omdat we het hele jaar door een kwalitatief,

PEL)

volop actie om het assortiment te

#

verduurzamen. We werken alleen nog

gevarieerd en constant visaanbod willen garanderen,

samen met leveranciers die aangesloten

passen we een vaak gebruikte bewaarmethode toe:

pe

diepvriezen.

in

zijn bij de ISSF (International Seafood

Sustainability Foundation). Die

Bij deze industriële methode wordt de temperatuur van de

stichting bepaalt duidelijke criteria om

duurzamer te vissen en controleert

voeding heel snel en heel sterk verlaagd (-30 °C tot -50 °C),

tot in de kern. Als u thuis producten invriest gebeurt dat veel

ook of vissers en conservefabrieken hun

trager. Bij het industrieel diepvriezen is er minder risico op

r

engagementen uitvoeren, zoals betere

beschadiging van de cellen van de voedingsproducten op het

traceerbaarheid, verbieden van bepaalde

moment dat ze worden ontdooid,

|

visserijtechnieken, elektronische opvolging

van de boten ...

Door de snelle verwerking na de vangst en de sterke afkoeling

l

bij het diepvriezen zijn er heel wat voordelen voor u: de

voedingswaarde van de vis wordt bewaard, de vis behoudt

zijn versheid en bewaart langer.

Toninin egen nat

Xe

Au

F

ft

—_

min be

> 3,99: (85,63 €/kg)

FL

À

Ke

4

EE Mier



LA

|

{

a

ES

en

Hiesime,

y

i

N

at

Insaltissime tonin met mais 160 g

„25 eos gip

Rio Mare

lets zachter dan kabeljauwvlees,

Kan worden bereid in de

Insalatissime volledig assortiment

geschikt voor allerlei bereidingen.

pan, de microgolfoven of

of tonijn in eigen nat 112 g of

de friteuse.

met olijfolie 4 x 80 g

33,5. 00“

|

[6]

Boni Selection

Lo]

ze

Boni Selection

vanaf 3 blikken

Ie

u

koolvishaasjes

zuidelijke blauwe wijting

min. 6 stuks +1 kg

14

8à 13 stuks 1 kg

Graatloos. Wilde vis.

Graatloos. Wilde vis.

E

Ei

Herkomst: Island.

Herkomst: zuidwestelijk deel

a 3

Ei

van de Stille Oceaan.

Ee

Bo

MSC.

Eed

7e

Er

Se

27

pe

ee

b

CE.

I

BR

11,50 en

1,26:

x

De

F”

Ean:

à

Met Alaska pollak, mosselen en

lvoorwit, met een delicate smaak.

garnalen ín een wittewijnsaus.

Heerlijk in gebakken of gegrild.

ol

Cœur

Boni Selection

Boni Selection

Be

8

i

zeevruchtenschelpen

sint-jakobsnoten

4x130g

zonder koraal

Wat dacht u van pastasalade met

22 à 33 stuks 500 g

tonijn en salsa verde?

Trakteer uzelf op een van onze recepten

Wilde sint-jakobsnoten.

Herkomst: Canada.

met vis uit conserven, te vinden op

760 €/kg

MSC

28,98 €/kg

colruyt.be/lekkerkoken

=

.

€)

3,95€

14,49:

‘Omdat we altijd re

eren op de prijzen en promoties in de andere.

jen in vw Cokuy-winkel nóg

zijn dan in deze lol

ie

x, De Korn

rioon van uw Älra-app

of

pete inte in uwstrek kunnen de pi

e prijzen in uw wink kan u

LE

wnlelbezoek raadplegen via de

co

app, op caluyt be

bi onze Klantendienst

EIER Lom

geenkansen.

MZ laagste prijzen