Colruyt - Folder van 15.07.2020 tot 28.07.2020 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 6 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.07.2020 tot 28.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

erham met

M. Brus

gelse bot

sen ra jzen

plattekaa

[U

ni

Voorbereiding (10min)

i

LS

Laat een beetje loof aan de radijzen

en snij in de lengte in 4.

u)

De

Ingrediënten (4 personen)

ij

Snipper het bieslook en de lente-

1 bosje radijzen

=

uitjes fijn.

2 lente-uitjes

Snij 4 dikke sneden van het brood.

1/4 plantje bieslook

va

Bereiding 5 min)

200 g verse kaas (plattekaas)

1 Besmeer de sneden brood met de

Far

2 eetl. boter

1/3 Zweeds wit of bruin brood

boter en verdeel er de plattekaas over.

(ongesneden)

2 Bestrooi met de lente-uitjes en het

bieslook en kruid met zwarte peper

FR

zwarte peper (molen)

ES

grof zeezout

en grof zeezout. Verdeel er de partjes

radijs over.

4



Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Energie

281 kal Vezels

408

Vetten

1168 Einen

(enr) verzadigdevetzuren 668 Zout

098

Koolhydraten

5558

(waanan) sukers

418

Es

a

et

Mursc hai

Fang Tralat

Ÿ

ran

ana

=

Bo:

election

cs

Bio bieslook

per stuk

ei

ee

Herkomst: België.

Er

1,55 eier

Radijzen

Boni Selection

in bosj

verse kaas halfvol

-20 %“

Herkomst: België/Nederland,

4 % VG.

0,79:

0,99:

vanaf 1 verpakking

KL

C Versmarkt _)

500 g

TL

5 Maak

intussen

de

Luik

se salade

Ingrediënten (4 personen)

vinaigrette:

Ic noa

200 g gerookte spekreepjes

snipper de platte peterselie en de rode

(TUE

4

ii

500 g prinsessenbonen

ui fijn. Meng onder 4 eetl. olijfolie, de

Hoofdgerecht of ab)

1 plantje platte peterselie

appelazijn en de mosterd en kruid met

1 rode ui

zwarte peper en zout.

4 eieren

6 Doe de quinoa in een serveerschaal

en verdeel er de boontjes, de eieren

200 g quinoa van Belgische teelt

i

es

1 eetl. mosterd op traditionele wijze

en de spekjes over. Besprenkel met de

ad

5 eetl. olifolie

vinaigrette.

2 eetl. appelazijn

1 blokje groentebouillon

Les Trois Colonnes

zwarte peper (molen)

AOP. Bordeaux

zout

Houblon Chouffe

Bereiding 50 min)

Sterk blond bier

1 Kook de quinoa gaar in 6 dl water met

=

het blokje groentebouillon (kooktijd: zie

EE”

ld

verpakking). Giet af en laat uitlekken.

Quinoa

Menger 1 eetl olijfolie onder.

2 Kook intussen de eieren 10 min. in

ETT

a

kokend water. Giet af en laat afkoelen.

Pel ze en snij in de lengte in 4

5 Breek

de

uiteinden

van

de

w

prinsessenbonen.

Kook de boontjes

6 min. onafgedekt in lichtgezouten

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Energie

63 kel Vezels

water. Giet af en spoel onder koud

Vetten

118

water. Laat uitlekken.

(waanan) verzadigde vetzuren 114g Zout

3959 Eiviten 3698

308

4 Bak de spekreepjes 5 min. in een

Koolhydraten

3958

braadpan, zonder vetstof

(waanan) suikers

838

sk Met uw 28 xTRA -app of kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.