Colruyt - Folder van 15.07.2020 tot 28.07.2020 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 6 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.07.2020 tot 28.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
erham met
M. Brus
gelse bot
sen ra jzen
plattekaa
[U
ni
Voorbereiding (10min)
i
LS
Laat een beetje loof aan de radijzen
en snij in de lengte in 4.
u)
De
Ingrediënten (4 personen)
ij
Snipper het bieslook en de lente-
1 bosje radijzen
=
uitjes fijn.
2 lente-uitjes
Snij 4 dikke sneden van het brood.
1/4 plantje bieslook
va
Bereiding 5 min)
200 g verse kaas (plattekaas)
1 Besmeer de sneden brood met de
Far
2 eetl. boter
1/3 Zweeds wit of bruin brood
boter en verdeel er de plattekaas over.
(ongesneden)
2 Bestrooi met de lente-uitjes en het
bieslook en kruid met zwarte peper
FR
zwarte peper (molen)
ES
grof zeezout
en grof zeezout. Verdeel er de partjes
radijs over.
4
€
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Energie
281 kal Vezels
408
Vetten
1168 Einen
(enr) verzadigdevetzuren 668 Zout
098
Koolhydraten
5558
(waanan) sukers
418
Es
a
et
Mursc hai
Fang Tralat
Ÿ
ran
ana
=
Bo:
election
cs
Bio bieslook
per stuk
ei
ee
Herkomst: België.
Er
1,55 eier
Radijzen
Boni Selection
in bosj
verse kaas halfvol
-20 %“
Herkomst: België/Nederland,
4 % VG.
0,79:
0,99:
vanaf 1 verpakking
KL
C Versmarkt _)
500 g
TL
5 Maak
intussen
de
Luik
se salade
Ingrediënten (4 personen)
vinaigrette:
Ic noa
200 g gerookte spekreepjes
snipper de platte peterselie en de rode
(TUE
4
ii
500 g prinsessenbonen
ui fijn. Meng onder 4 eetl. olijfolie, de
Hoofdgerecht of ab)
1 plantje platte peterselie
appelazijn en de mosterd en kruid met
1 rode ui
zwarte peper en zout.
4 eieren
6 Doe de quinoa in een serveerschaal
en verdeel er de boontjes, de eieren
200 g quinoa van Belgische teelt
i
es
1 eetl. mosterd op traditionele wijze
en de spekjes over. Besprenkel met de
ad
5 eetl. olifolie
vinaigrette.
2 eetl. appelazijn
1 blokje groentebouillon
Les Trois Colonnes
zwarte peper (molen)
AOP. Bordeaux
zout
Houblon Chouffe
Bereiding 50 min)
Sterk blond bier
1 Kook de quinoa gaar in 6 dl water met
=
het blokje groentebouillon (kooktijd: zie
EE”
ld
verpakking). Giet af en laat uitlekken.
Quinoa
Menger 1 eetl olijfolie onder.
2 Kook intussen de eieren 10 min. in
ETT
a
kokend water. Giet af en laat afkoelen.
Pel ze en snij in de lengte in 4
5 Breek
de
uiteinden
van
de
w
prinsessenbonen.
Kook de boontjes
6 min. onafgedekt in lichtgezouten
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Energie
63 kel Vezels
water. Giet af en spoel onder koud
Vetten
118
water. Laat uitlekken.
(waanan) verzadigde vetzuren 114g Zout
3959 Eiviten 3698
308
4 Bak de spekreepjes 5 min. in een
Koolhydraten
3958
braadpan, zonder vetstof
(waanan) suikers
838
sk Met uw 28 xTRA -app of kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.