Colruyt - Folder van 15.07.2020 tot 28.07.2020 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 6 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.07.2020 tot 28.07.2020.

Hier is pagina 3 van 6 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.07.2020 tot 28.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 15.07.2020 tot 28.07.2020 - Pagina 3
erham met M. Brus gelse bot sen ra jzen plattekaa [U ni Voorbereiding (10min) i LS Laat een beetje loof aan de radijzen en snij in de lengte in 4. u) De Ingrediënten (4 personen) ij Snipper het bieslook en de lente- 1 bosje radijzen = uitjes fijn. 2 lente-uitjes Snij 4 dikke sneden van het brood. 1/4 plantje bieslook va Bereiding 5 min) 200 g verse kaas (plattekaas) 1 Besmeer de sneden brood met de Far 2 eetl. boter 1/3 Zweeds wit of bruin brood boter en verdeel er de plattekaas over. (ongesneden) 2 Bestrooi met de lente-uitjes en het bieslook en kruid met zwarte peper FR zwarte peper (molen) ES grof zeezout en grof zeezout. Verdeel er de partjes radijs over. 4 € Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Energie 281 kal Vezels 408 Vetten 1168 Einen (enr) verzadigdevetzuren 668 Zout 098 Koolhydraten 5558 (waanan) sukers 418 Es a et Mursc hai Fang Tralat Ÿ ran ana = Bo: election cs Bio bieslook per stuk ei ee Herkomst: België. Er 1,55 eier Radijzen Boni Selection in bosj verse kaas halfvol -20 %“ Herkomst: België/Nederland, 4 % VG. 0,79: 0,99: vanaf 1 verpakking KL C Versmarkt _) 500 g TL 5 Maak intussen de Luik se salade Ingrediënten (4 personen) vinaigrette: Ic noa 200 g gerookte spekreepjes snipper de platte peterselie en de rode (TUE 4 ii 500 g prinsessenbonen ui fijn. Meng onder 4 eetl. olijfolie, de Hoofdgerecht of ab) 1 plantje platte peterselie appelazijn en de mosterd en kruid met 1 rode ui zwarte peper en zout. 4 eieren 6 Doe de quinoa in een serveerschaal en verdeel er de boontjes, de eieren 200 g quinoa van Belgische teelt i es 1 eetl. mosterd op traditionele wijze en de spekjes over. Besprenkel met de ad 5 eetl. olifolie vinaigrette. 2 eetl. appelazijn 1 blokje groentebouillon Les Trois Colonnes zwarte peper (molen) AOP. Bordeaux zout Houblon Chouffe Bereiding 50 min) Sterk blond bier 1 Kook de quinoa gaar in 6 dl water met = het blokje groentebouillon (kooktijd: zie EE” ld verpakking). Giet af en laat uitlekken. Quinoa Menger 1 eetl olijfolie onder. 2 Kook intussen de eieren 10 min. in ETT a kokend water. Giet af en laat afkoelen. Pel ze en snij in de lengte in 4 5 Breek de uiteinden van de w prinsessenbonen. Kook de boontjes 6 min. onafgedekt in lichtgezouten Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Energie 63 kel Vezels water. Giet af en spoel onder koud Vetten 118 water. Laat uitlekken. (waanan) verzadigde vetzuren 114g Zout 3959 Eiviten 3698 308 4 Bak de spekreepjes 5 min. in een Koolhydraten 3958 braadpan, zonder vetstof (waanan) suikers 838 sk Met uw 28 xTRA -app of kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
Colruyt - Folder van 15.07.2020 tot 28.07.2020 - Pagina 3