Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 4




Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Makkelijk kiezen

Haal alles uit uw

brood met deze tips

Vakmanschap in de bakkerij

De geur van vers brood komt u in de

> Om uw brood opnieuw krokant te maken, maakt u het een

beetje nat en zet u het 5 min. in een voorverwarmde oven

hele bakkerij tegemoet. Een bakker die

in het deeg prikt of door een luikje in

op 200 °C.

» Vries uw brood in, zo blijft het nog minstens 2 weken

de oven kijkt om brood te beoordelen,

dat is de dagelijkse gang van zaken bij

vers. Haal de avond voor u het nodig hebt uit de diepvries en

laat ontdooien in een plastic zak. Geen tijd? Rooster uw brood

Roecol. Maar ook de bloem die geleverd

dan diepgevroren in de broodrooster of oven. Of gebruik de

wordt, de mengeling van ingrediënten,

ontdooifunctie van uw microgolfoven.

de ovens … In iedere stap van de keten

zijn er kwaliteitscontroles. ‘Door bij

elke stap controles te doen, houden we

de kwaliteit voortdurend in de gaten.

Een bijkomend voordeel is dat we zo

Br

À

min mogelijk verspillen,” vertelt Ronny

Temmerman, verantwoordelijk voor het

Be

es,

a

f

ekker

hele productieproces. Als er vroeg in

ds

het proces iets mis zou zijn, kunnen we

Koken

1

de ingrediënten vaak alsnog opnieuw

verwerken tot brood. Gebakken

broden die niet aan de eisen voldoen,

&

+-

worden verwerkt tot veevoer. Door

4

Ä

de voortdurende kwaliteitscontroles

EN

kunnen we garanderen dat er altijd

a

re

dagvers brood met de beste smaak

Er

en kwaliteit in de winkels ligt.

FU

L

#5

re

Be

Kwaliteit in de winkel

's Nachts halen de chauffeurs de

>

4 à

gebakken broden op om ze te

Fe

vervoeren naar de winkels. Net voor

et

>

de opening van de winkel leggen

onze collega's de broden met veel zorg

PR

in het broodmeubel. Het belangrijkste

Belegde-broodjesbuffet

daarbij is hygiënisch werken en zorgen

» Besmeer een sneetje speltbrood met 1 eetl. hummus en beleg met

dat het brood vers blijft. Dankzij de

4 schijfjes komkommer, 1 partje avocado, 2 radijzen die u in schijfjes

open roosters kan het brood ademen,

hebt gesneden en 3 muntblaadjes die u in reepjes hebt gesneden.

r

waardoor het extra knapperig blijft.

Besprenkel met wat olijfolie en kruid met zwarte peper. Leg er nog een

Het dagverse brood ligt op de juiste

sneetje speltbrood op.

» Besmeer een sneetje rozijnenbrood met 1

tl. verse geitenkaas. Beleg

hoogte, waardoor u het makkelijk kan

met 10 blauwe bessen, 1/2 koffiel. ontbij

ix van zaden en 1 koffiel.

nemen. Ook de broodzak kiezen is

eenvoudiger. Hebt u een kort, lang of

granaatappelpitten. Besprenkel met 1 koffiel. honing en werk af met nog

een sneetje rozijnenbrood.

rond brood gekozen? Neem er de juiste

» Besmeer een sneetje meergranenbrood met 1 eetl. Chunky dip & mix en

zak bij en ons dagvers brood is klaar om

beleg met 1 sneetje gebraden rosbief en 2 blaadjes rucola. Bestrooi met

bij u thuis op tafel te zetten.

10 pompoenpitten en leg er nog een sneetje meergranenbrood op.

Tip: Snij deze belegde broodjes in stukjes en prik ze vast met leuke prikkers. Zo

zijn ze de perfecte aanvulling op uw tapasplank!

CA

Nog meer inspiratie nodig? 8

Ontdek al onze recepten met brood op

GEE ENGEN

‘Omdat we atijd reageren op de prijzen en promoties in de andere

in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nög lager

zijn dan in deze folder De

ngen

vertoon van uw Xa

of

we

ende

‘daa

as

ze prijzen in uw winkel kan u

winkelbezoek raadplegen via de

ruytapp, op okuytbe of bij onze Kl

NE oel

u geen kansen.

MZ laagste prijzen EI