Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.

Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 4
Makkelijk kiezen Haal alles uit uw brood met deze tips Vakmanschap in de bakkerij De geur van vers brood komt u in de > Om uw brood opnieuw krokant te maken, maakt u het een beetje nat en zet u het 5 min. in een voorverwarmde oven hele bakkerij tegemoet. Een bakker die in het deeg prikt of door een luikje in op 200 °C. » Vries uw brood in, zo blijft het nog minstens 2 weken de oven kijkt om brood te beoordelen, dat is de dagelijkse gang van zaken bij vers. Haal de avond voor u het nodig hebt uit de diepvries en laat ontdooien in een plastic zak. Geen tijd? Rooster uw brood Roecol. Maar ook de bloem die geleverd dan diepgevroren in de broodrooster of oven. Of gebruik de wordt, de mengeling van ingrediënten, ontdooifunctie van uw microgolfoven. de ovens … In iedere stap van de keten zijn er kwaliteitscontroles. ‘Door bij elke stap controles te doen, houden we de kwaliteit voortdurend in de gaten. Een bijkomend voordeel is dat we zo Br À min mogelijk verspillen,” vertelt Ronny Temmerman, verantwoordelijk voor het Be es, a f ekker hele productieproces. Als er vroeg in ds het proces iets mis zou zijn, kunnen we Koken 1 de ingrediënten vaak alsnog opnieuw verwerken tot brood. Gebakken broden die niet aan de eisen voldoen, & +- worden verwerkt tot veevoer. Door 4 Ä de voortdurende kwaliteitscontroles EN kunnen we garanderen dat er altijd a re dagvers brood met de beste smaak Er en kwaliteit in de winkels ligt. FU L #5 re Be Kwaliteit in de winkel 's Nachts halen de chauffeurs de > 4 à gebakken broden op om ze te Fe vervoeren naar de winkels. Net voor et > de opening van de winkel leggen onze collega's de broden met veel zorg PR in het broodmeubel. Het belangrijkste Belegde-broodjesbuffet daarbij is hygiënisch werken en zorgen » Besmeer een sneetje speltbrood met 1 eetl. hummus en beleg met dat het brood vers blijft. Dankzij de 4 schijfjes komkommer, 1 partje avocado, 2 radijzen die u in schijfjes open roosters kan het brood ademen, hebt gesneden en 3 muntblaadjes die u in reepjes hebt gesneden. r waardoor het extra knapperig blijft. Besprenkel met wat olijfolie en kruid met zwarte peper. Leg er nog een Het dagverse brood ligt op de juiste sneetje speltbrood op. » Besmeer een sneetje rozijnenbrood met 1 tl. verse geitenkaas. Beleg hoogte, waardoor u het makkelijk kan met 10 blauwe bessen, 1/2 koffiel. ontbij ix van zaden en 1 koffiel. nemen. Ook de broodzak kiezen is eenvoudiger. Hebt u een kort, lang of granaatappelpitten. Besprenkel met 1 koffiel. honing en werk af met nog een sneetje rozijnenbrood. rond brood gekozen? Neem er de juiste » Besmeer een sneetje meergranenbrood met 1 eetl. Chunky dip & mix en zak bij en ons dagvers brood is klaar om beleg met 1 sneetje gebraden rosbief en 2 blaadjes rucola. Bestrooi met bij u thuis op tafel te zetten. 10 pompoenpitten en leg er nog een sneetje meergranenbrood op. Tip: Snij deze belegde broodjes in stukjes en prik ze vast met leuke prikkers. Zo zijn ze de perfecte aanvulling op uw tapasplank! CA Nog meer inspiratie nodig? 8 Ontdek al onze recepten met brood op GEE ENGEN ‘Omdat we atijd reageren op de prijzen en promoties in de andere in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nög lager zijn dan in deze folder De ngen vertoon van uw Xa of we ende ‘daa as ze prijzen in uw winkel kan u winkelbezoek raadplegen via de ruytapp, op okuytbe of bij onze Kl NE oel u geen kansen. MZ laagste prijzen EI
Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 4