Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Makkelijk kiezen
Haal alles uit uw
brood met deze tips
Vakmanschap in de bakkerij
De geur van vers brood komt u in de
> Om uw brood opnieuw krokant te maken, maakt u het een
beetje nat en zet u het 5 min. in een voorverwarmde oven
hele bakkerij tegemoet. Een bakker die
in het deeg prikt of door een luikje in
op 200 °C.
» Vries uw brood in, zo blijft het nog minstens 2 weken
de oven kijkt om brood te beoordelen,
dat is de dagelijkse gang van zaken bij
vers. Haal de avond voor u het nodig hebt uit de diepvries en
laat ontdooien in een plastic zak. Geen tijd? Rooster uw brood
Roecol. Maar ook de bloem die geleverd
dan diepgevroren in de broodrooster of oven. Of gebruik de
wordt, de mengeling van ingrediënten,
ontdooifunctie van uw microgolfoven.
de ovens … In iedere stap van de keten
zijn er kwaliteitscontroles. ‘Door bij
elke stap controles te doen, houden we
de kwaliteit voortdurend in de gaten.
Een bijkomend voordeel is dat we zo
Br
À
min mogelijk verspillen,” vertelt Ronny
Temmerman, verantwoordelijk voor het
Be
es,
a
f
ekker
hele productieproces. Als er vroeg in
ds
het proces iets mis zou zijn, kunnen we
Koken
1
de ingrediënten vaak alsnog opnieuw
verwerken tot brood. Gebakken
broden die niet aan de eisen voldoen,
&
+-
worden verwerkt tot veevoer. Door
4
Ä
de voortdurende kwaliteitscontroles
EN
kunnen we garanderen dat er altijd
a
re
dagvers brood met de beste smaak
Er
en kwaliteit in de winkels ligt.
FU
L
#5
re
Be
Kwaliteit in de winkel
's Nachts halen de chauffeurs de
>
4 à
gebakken broden op om ze te
Fe
vervoeren naar de winkels. Net voor
et
>
de opening van de winkel leggen
onze collega's de broden met veel zorg
PR
in het broodmeubel. Het belangrijkste
Belegde-broodjesbuffet
daarbij is hygiënisch werken en zorgen
» Besmeer een sneetje speltbrood met 1 eetl. hummus en beleg met
dat het brood vers blijft. Dankzij de
4 schijfjes komkommer, 1 partje avocado, 2 radijzen die u in schijfjes
open roosters kan het brood ademen,
hebt gesneden en 3 muntblaadjes die u in reepjes hebt gesneden.
r
waardoor het extra knapperig blijft.
Besprenkel met wat olijfolie en kruid met zwarte peper. Leg er nog een
Het dagverse brood ligt op de juiste
sneetje speltbrood op.
» Besmeer een sneetje rozijnenbrood met 1
tl. verse geitenkaas. Beleg
hoogte, waardoor u het makkelijk kan
met 10 blauwe bessen, 1/2 koffiel. ontbij
ix van zaden en 1 koffiel.
nemen. Ook de broodzak kiezen is
eenvoudiger. Hebt u een kort, lang of
granaatappelpitten. Besprenkel met 1 koffiel. honing en werk af met nog
een sneetje rozijnenbrood.
rond brood gekozen? Neem er de juiste
» Besmeer een sneetje meergranenbrood met 1 eetl. Chunky dip & mix en
zak bij en ons dagvers brood is klaar om
beleg met 1 sneetje gebraden rosbief en 2 blaadjes rucola. Bestrooi met
bij u thuis op tafel te zetten.
10 pompoenpitten en leg er nog een sneetje meergranenbrood op.
Tip: Snij deze belegde broodjes in stukjes en prik ze vast met leuke prikkers. Zo
zijn ze de perfecte aanvulling op uw tapasplank!
CA
Nog meer inspiratie nodig? 8
Ontdek al onze recepten met brood op
GEE ENGEN
‘Omdat we atijd reageren op de prijzen en promoties in de andere
in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nög lager
zijn dan in deze folder De
ngen
vertoon van uw Xa
of
we
ende
‘daa
as
ze prijzen in uw winkel kan u
winkelbezoek raadplegen via de
ruytapp, op okuytbe of bij onze Kl
NE oel
u geen kansen.
MZ laagste prijzen EI