Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.

Hier is pagina 3 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 3
Brood uit eigen huis de Het brood van Colruyt wordt gebakken in bakke: j Roecol, de bakkerij we samen met bakkerij Roelandt hebben opgericht. Van ingrediënten inko- pen tot brood bakken en het leveren aan winkels, we volgen het hele proces van begin tot eind zelf op. Zo bent u bij Colruyt altijd zeker van heerlijk dag- vers brood voor een goede prijs. nodig,” vertelt aankoper Dieter De Brackeleer. De familie Colruyt is een echte Voor ons dagvers brood combineren we bakkersfamilie. In 1901 wordt Franz daarom de liefde voor het product en onze Colruyt geboren, als tweede zoon van bakker troeven als distributeur met de vakkennis Joseph. Franz helpt zijn vader in de bakkerij en en passie van onze bakkers. Zij weten precies ze trekt vanaf 1925 zelf op ronde. Naast brood hoe je een heerlijk brood bakt en ze houden koopt en verkoopt hij steeds meer andere alles goed in het oog. Klopt het gewicht van voedingsmiddelen. Zo groeit Colruyt uit van het brood? Is de vorm goed? Is de korst Dagvers brood. bakkerij tot groothandel. knapperig genoeg? In 2012 opent Colruyt samen met bakkerij Roelandt een nieuwe bakkerij: Roecol. Daar bakken we sindsdien met liefde al het “Elk brood wordt dagverse brood van Colruyt. We hebben een gevarieerd aanbod: van wit en bruin gecontroleerd op > un tot Zweeds brood en volkorenbrood. En we bieden ook specialere broden aan, zoals de krokante korst, speltbrood of brood met hazelnoten en mals kruim, rozijnen. u 7 Goed brood bakken is een kunst LA de luchtgaten, 7 “Je kan een oven neerzetten, maar die geeft geen garantie op goed brood. Ra Daar heb je echt een bakker voor gevr en smaak.” ES = ro’ ac Geh F 34 5 [2 à P / V4 Æ Bakkers beoordelen ra het brood bij elke stap. De kt voor n de coronacrisis. Onze medewerkers vol n strik len en dı een n sker EL. EE
Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 3