Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Brood uit eigen huis

de

Het brood van Colruyt wordt gebakken in bakke:

j Roecol, de bakkerij

we samen met bakkerij Roelandt hebben opgericht. Van ingrediënten inko-

pen tot brood bakken en het leveren aan winkels, we volgen het hele proces

van begin tot eind zelf op. Zo bent u bij Colruyt altijd zeker van heerlijk dag-

vers brood voor een goede prijs.

nodig,” vertelt aankoper Dieter De Brackeleer.

De familie Colruyt is een echte

Voor ons dagvers brood combineren we

bakkersfamilie. In 1901 wordt Franz

daarom de liefde voor het product en onze

Colruyt geboren, als tweede zoon van bakker

troeven als distributeur met de vakkennis

Joseph. Franz helpt zijn vader in de bakkerij en

en passie van onze bakkers. Zij weten precies

ze

trekt vanaf 1925 zelf op ronde. Naast brood

hoe je een heerlijk brood bakt en ze houden

koopt en verkoopt hij steeds meer andere

alles goed in het oog. Klopt het gewicht van

voedingsmiddelen. Zo groeit Colruyt uit van

het brood? Is de vorm goed? Is de korst

Dagvers brood.

bakkerij tot groothandel.

knapperig genoeg?

In 2012 opent Colruyt samen met bakkerij

Roelandt een nieuwe bakkerij: Roecol.

Daar bakken we sindsdien met liefde al het

“Elk brood wordt

dagverse brood van Colruyt. We hebben

een gevarieerd aanbod: van wit en bruin

gecontroleerd op

>

un

tot Zweeds brood en volkorenbrood. En we

bieden ook specialere broden aan, zoals

de krokante korst,

speltbrood of brood met hazelnoten en

mals kruim,

rozijnen.

u

7

Goed brood bakken is een kunst

LA

de luchtgaten,

7

“Je kan een oven neerzetten, maar die

geeft geen garantie op goed brood.

Ra

Daar heb je echt een bakker voor

gevr en smaak.”

ES

=

ro’

ac

Geh

F

34

5

[2

à

P

/

V4

Æ

Bakkers beoordelen

ra

het brood bij elke stap.

De

kt voor

n de coronacrisis. Onze medewerkers vol

n strik

len en dı

een n

sker

EL. EE