Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 3


Hier is pagina 3 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.



Colruyt Folder 09.09.2020

Hier is pagina 3 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 3

Zin æ- 4 4 jn Kaas uit Kazen van bij Ons | Ei Fir er alle hoeken AC zij À ps =; / van het land NE D Fe es a ‘a € Brugge Damme = rr Val-Dieu a abdijkaas sneetjes 200 g of Délice des je moines blok 180 g = E < -15 Y* Sneetjes vanaf 1 verpakking 4,22: ar oerkg) De kazen van de Fi Abdij van Val-Dieu worden geproduceerd en geaffineerd door de AE kaasmakerij Herve Société, een familiale te onderneming in het hart van het Land van Herve. 5 De korst van de kaas is Hi volledig natuurlijk en = ontwikkelt zich geleidelijk tijdens de rijping in kelders met een soepele en zachte textuur als resultaat. De Val-Dieu abdijkaas is zacht in de mond en heeft een lichte botersmaak. = 8 P Ben... © Herve Societe Het familiebedrijf smeerkaas met Herve Société in Luik Hervekaas maakt ook zijn eigen kaas 150g op authentieke wijze. +” 2 Jean-Marc Cabay, de verantwoordelijke van het -0,50 € op 1 verpakking bedrijf, vertelt: “Twee à drie keer per week worden A de kazen met de hand gedraaid en gewassen met zout water. Daarna rijpen ze verder in onze kelders. Onze smeltkaas heeft een gladde en romige structuur, smaakt zacht en is rond ín de mond. sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar. a

Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 3