Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.

Hier is pagina 1 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 1
cf ee =. i” k { x C a... Kazen van bij Ons _ = mr ö ue | 5 alb — H 1 } Grimbergen, Brugge, Val Dieu ... en ook Boni Selection u en Everyday. Deze en nog vele andere kazen versnijdt Colruyt in zijn eigen atelier. En dat al meer dan 55 jaar lang. De kaasmeesters van Colruyt maken er sneetjes, spieën, À blokjes en geraspte kaas van de grote kaaswi: en die rechtstreeks van de kaasmakers komen. Daarbij houden d ze nauwlettend de kwaliteit van elk product in het oog. = en | Colruyt kiest er bewust voor om een groot aantal Belgische en andere kazen zelf te versnijden en te verpakken. Thierry, die in het kaasatelier werkt, legt uit waarom: “We controleren zelf de kwaliteit 1 ar van de kaas, tijdens het hele proces. Bij aankomst van de kaas dar MI meten we onmiddellijk de kerntemperatuur in de wielen. Die mag | maximaal 7 °C zij We kijken ook de korst na en controleren of | de kaas goed gerijpt is. Wekelijks proef ik ook met een vast team if een 10-tal kazen. We beoordelen o.a. hun uitzicht, smeuïgheid en nd natuurlijk ook hun smaak.” L lj Thierry: “We versnijden ook kazen in blokjes. En om op de nieuwe trend ín te spelen, versnijden we nu ook kleinere blokjes om in il | slaatjes te verwerken.” Wat de geraspte kazen betreft, ook daar is heel wat vakmanschap nodig om ervoor te zorgen dat de kaas niet aan elkaar kleeft, en dat zonder antiklontermiddelen te gebruiken. Be ! ‘ “In onze verpakkingen zit dus enkel kaas, en niets anders.” an | In totaal werken er zo'n 110 specialisten in het atelier van Colruyt. Kaas versnijden is niet zo eenvoudig. Elke medewerker mag zich dan € | ook een vakman noemen: hij krijgt een grondige opleiding en werkt nn in het begin uitsluitend aan één machine. Na ongeveer een jaar heeft hij alles onder de knie. Thierry: “Een jaar lijkt À lang. Maar de ene kaas = is de andere niet. Soms hm et Be | is hij wat harder, dan I weer wat smeuiger.” Onze D Nn — specialisten zorgen ervoor A ! dat elk plakje of blokje vakkundig versneden naar hi de winkel vertrekt. B == Geldig van 9/9 te.m. 22/9/2020. sk Met uw 28 xTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 1