Carrefour - Folder van 08.11.2023 tot 20.11.2023 - Pagina 19




Hier is pagina 19 van 20 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 08.11.2023 tot 20.11.2023.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ste

a

TAARTJE VAN GEITENKAAS EN ZOETE

à

AARDAPPELEN KWALITEITSKETEN CARREFOUR

\

2 zoete aardappelen

4 PERSONEN

1groot vel bladerdeeg

Berei

Kek

>

ERSCHIEN ERR

Kooktijd 25 mi

2 rode uien, in ringen gesneden

Gemakkelijk

4

1elProvengaalse kruiden

v

2 el oliffolie

Goedkoop

2

u

\,. 100 g rucola

a

elverse oreganoblaadjes

Zout, roze peper

1

Lo

Li

1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Rol het deeg uit. Duw met een

[TSV ESTER ET RER ee

bakplaat en besmeer met de geitenkaas. Laat een dun randje

onbesmeerd

Hi

hd

À

7 4

2. Snij de zoete aardappelen in dunne schijfjes. Schik ze op de

taarties en voeg de uienringen toe. Bestrooi met Provençaalse

kruiden en besprenkel met wat olifolie. Vouw de randen dicht.

il

PA

NEN Neat RENT

nee TEN CE NL

EEEN EE

N

5

4

PO KWALITEITSKETEN, MUESLI ,

ed

EN AHORNSIROOP

4 rijpe peren, geschild en in dunne

8 PERSONEN

schifjes gesneden

Bereiding 15 min

1 zakje vanillesuiker

Er

Kooktijd 30 min.

1elcitroensap

EINSTEIN

Gemakkelijk

Goedkoop

LA

4 el ahornsiroop

à

80 g zachte boter + voor de schaal

}

ER

GS

B

de

6

100 q muesli met rozijnen

)

4

1

>

en

[

=

nf

Le

Fe

ER

EL

Ka

4

Da

R

à

a

x

dt

oz



3. Verwarm de oven voor op 200°C, Meng de schijfjes peer met

de vanillesuiker, het citroensap en de kaneel. Verdeel deze

k

bereiding over een beboterdé ovenschaal.

oee

|

[rie

CCE

[63

Meng de ahomsiroop,

ES

à

een kruimelig deeg. Bestrooi de peren hiermee.

A

Bak 30 minuten in de oven. Serveer warm of koud met

een bolletje ijs of met slagroom.

Carrefour

19

market

®

Je boodschappen online arte