Carrefour - Folder van 08.11.2023 tot 20.11.2023 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 20 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 08.11.2023 tot 20.11.2023.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ste
a
TAARTJE VAN GEITENKAAS EN ZOETE
à
AARDAPPELEN KWALITEITSKETEN CARREFOUR
\
2 zoete aardappelen
4 PERSONEN
1groot vel bladerdeeg
Berei
Kek
>
ERSCHIEN ERR
Kooktijd 25 mi
2 rode uien, in ringen gesneden
Gemakkelijk
4
1elProvengaalse kruiden
v
2 el oliffolie
Goedkoop
2
u
\,. 100 g rucola
a
elverse oreganoblaadjes
Zout, roze peper
1
Lo
Li
1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Rol het deeg uit. Duw met een
[TSV ESTER ET RER ee
bakplaat en besmeer met de geitenkaas. Laat een dun randje
onbesmeerd
Hi
hd
À
7 4
2. Snij de zoete aardappelen in dunne schijfjes. Schik ze op de
taarties en voeg de uienringen toe. Bestrooi met Provençaalse
kruiden en besprenkel met wat olifolie. Vouw de randen dicht.
il
PA
NEN Neat RENT
nee TEN CE NL
EEEN EE
N
5
4
PO KWALITEITSKETEN, MUESLI ,
ed
EN AHORNSIROOP
4 rijpe peren, geschild en in dunne
8 PERSONEN
schifjes gesneden
Bereiding 15 min
1 zakje vanillesuiker
Er
Kooktijd 30 min.
1elcitroensap
EINSTEIN
Gemakkelijk
Goedkoop
LA
4 el ahornsiroop
à
80 g zachte boter + voor de schaal
}
ER
GS
B
de
6
100 q muesli met rozijnen
)
4
1
>
en
[
=
nf
Le
Fe
ER
EL
Ka
4
Da
R
à
a
x
dt
oz
fé
3. Verwarm de oven voor op 200°C, Meng de schijfjes peer met
de vanillesuiker, het citroensap en de kaneel. Verdeel deze
k
bereiding over een beboterdé ovenschaal.
oee
|
[rie
CCE
[63
Meng de ahomsiroop,
ES
à
een kruimelig deeg. Bestrooi de peren hiermee.
A
Bak 30 minuten in de oven. Serveer warm of koud met
een bolletje ijs of met slagroom.
Carrefour
19
market
®
Je boodschappen online arte