Carrefour - Folder van 08.11.2023 tot 20.11.2023 - Pagina 18




Hier is pagina 18 van 20 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 08.11.2023 tot 20.11.2023.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

KIP MET DRAGONMOSTERDSAUS EN

CHAMPIGNONS

ij

1ui

VOOR 4 PERSONEN

u

400 g bruine champignons

Bere

g 15 min.

hl

SC EN

hp

Kooktijd 1 u 10

a

1 kip van weleër Kwaliteitsketen

Gemakkelijk

30.g boter

LEER er

(3

500 mi kippenbouillon

da

ed

250 mi room

POELE)

pp

#

15 g dragon, fijngehakt

|

4

ONE PCI CS

Ep

“4

a

N

f

ES

|

=

N

Verwarm de oven voor op 200°C. Pel de ui, snij in kwarten en

haWVeer elkkwart. Maak de champignons schoon en snij de grotere

\

in twee. Kruid de kip met peper en zout.

diet

N

A

PA A

met |

4

bak de kip enkele minuten aan alle kanten goudbruin. Haal de kip

er

‚uit de,pot, voeg.nog een klontje botertoe en laat de ui 2 minuten

‚zweite

Blus met de kippenboı

CRU ET EE]

N

' _ door dit merigsel en voeg de citroenzeste en de dragon toe. Kruid

< met peper en zout.

LE

[er NRC: Nea art ela atol ech)

eee AREN ENEN

5

Ee

5

GEBAKKEN ZALM EN RODEKOOL

EN

GEMARINEERD MET DILLE

1/4 rodekoal

4 PERSONEN

4 zalmfilets met vel 125g

sap van 1 citroen

AOR Kn

4 el kappertjes

Rusttijd2 u

#

=

Kooktijd 7 min.

RK: EN uele

17

„ER

N

roze peperbessen

Gemakkelijk

1

B

LE NE TETE CLS

S

Goedkoop

v/a

N

Voor de marinade

Zu

CA (7

RES

Euer

à

1kl walnotenolie

N

„a

Fi

Eee

Pr

5

zie

|

ÁSnij de rodekool fijn met een mandoline of een scherp mes.

!

Za

2

a

‘Emulgeer de rijstazijn, sesamolie en walnotenolie in een kom.

NE

Ze

ei

Fr

Kruid met peper en zout. Giet dit mengsel over de rodekool en

kee

IS

jaat 2 uur marineren in de koelkast.

%

Su

x

2:Bak de zalmfilets 3 minuten in een antikleefpan op een hoog

TA CIK: RIN RAT RAS

Ì

LAA DRV NISC ETS nl

beper en zout.

Ri

3. Dresseer de zalm op voorverwarmde borden. Blus de pan met

ma

PAI AT EL EEN NA el Meng

|

y

de dille met de rodekool, verdeel over de borden, lepel er wat

fr

Ei

| kappertjessaus over en garneer met takjes die.