Carrefour - Folder van 08.11.2023 tot 20.11.2023 - Pagina 18
Hier is pagina 18 van 20 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 08.11.2023 tot 20.11.2023.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KIP MET DRAGONMOSTERDSAUS EN
CHAMPIGNONS
ij
1ui
VOOR 4 PERSONEN
u
400 g bruine champignons
Bere
g 15 min.
hl
SC EN
hp
Kooktijd 1 u 10
a
1 kip van weleër Kwaliteitsketen
Gemakkelijk
30.g boter
LEER er
(3
500 mi kippenbouillon
da
ed
250 mi room
POELE)
pp
#
15 g dragon, fijngehakt
|
4
ONE PCI CS
Ep
“4
a
N
f
ES
|
=
N
Verwarm de oven voor op 200°C. Pel de ui, snij in kwarten en
haWVeer elkkwart. Maak de champignons schoon en snij de grotere
\
in twee. Kruid de kip met peper en zout.
diet
N
A
PA A
met |
4
bak de kip enkele minuten aan alle kanten goudbruin. Haal de kip
er
‚uit de,pot, voeg.nog een klontje botertoe en laat de ui 2 minuten
‚zweite
Blus met de kippenboı
CRU ET EE]
N
' _ door dit merigsel en voeg de citroenzeste en de dragon toe. Kruid
< met peper en zout.
LE
[er NRC: Nea art ela atol ech)
eee AREN ENEN
5
Ee
5
GEBAKKEN ZALM EN RODEKOOL
EN
GEMARINEERD MET DILLE
1/4 rodekoal
4 PERSONEN
4 zalmfilets met vel 125g
sap van 1 citroen
AOR Kn
4 el kappertjes
Rusttijd2 u
#
=
Kooktijd 7 min.
RK: EN uele
17
„ER
N
roze peperbessen
Gemakkelijk
1
B
LE NE TETE CLS
S
Goedkoop
v/a
N
Voor de marinade
Zu
CA (7
RES
Euer
à
1kl walnotenolie
N
„a
Fi
Eee
Pr
5
zie
|
ÁSnij de rodekool fijn met een mandoline of een scherp mes.
!
Za
2
a
‘Emulgeer de rijstazijn, sesamolie en walnotenolie in een kom.
NE
Ze
ei
Fr
Kruid met peper en zout. Giet dit mengsel over de rodekool en
kee
IS
jaat 2 uur marineren in de koelkast.
%
Su
x
2:Bak de zalmfilets 3 minuten in een antikleefpan op een hoog
TA CIK: RIN RAT RAS
Ì
LAA DRV NISC ETS nl
beper en zout.
Ri
3. Dresseer de zalm op voorverwarmde borden. Blus de pan met
ma
PAI AT EL EEN NA el Meng
|
y
de dille met de rodekool, verdeel over de borden, lepel er wat
fr
Ei
| kappertjessaus over en garneer met takjes die.