Carrefour - Folder van 08.11.2023 tot 20.11.2023 - Pagina 18
Hier is pagina 18 van 20 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 08.11.2023 tot 20.11.2023.

Hier is pagina 18 van 20 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 08.11.2023 tot 20.11.2023.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 08.11.2023 tot 20.11.2023 - Pagina 18
KIP MET DRAGONMOSTERDSAUS EN CHAMPIGNONS ij 1ui VOOR 4 PERSONEN u 400 g bruine champignons Bere g 15 min. hl SC EN hp Kooktijd 1 u 10 a 1 kip van weleër Kwaliteitsketen Gemakkelijk 30.g boter LEER er (3 500 mi kippenbouillon da ed 250 mi room POELE) pp # 15 g dragon, fijngehakt | 4 ONE PCI CS Ep “4 a N f ES | = N Verwarm de oven voor op 200°C. Pel de ui, snij in kwarten en haWVeer elkkwart. Maak de champignons schoon en snij de grotere \ in twee. Kruid de kip met peper en zout. diet N A PA A met | 4 bak de kip enkele minuten aan alle kanten goudbruin. Haal de kip er ‚uit de,pot, voeg.nog een klontje botertoe en laat de ui 2 minuten ‚zweite Blus met de kippenboı CRU ET EE] N ' _ door dit merigsel en voeg de citroenzeste en de dragon toe. Kruid < met peper en zout. LE [er NRC: Nea art ela atol ech) eee AREN ENEN 5 Ee 5 GEBAKKEN ZALM EN RODEKOOL EN GEMARINEERD MET DILLE 1/4 rodekoal 4 PERSONEN 4 zalmfilets met vel 125g sap van 1 citroen AOR Kn 4 el kappertjes Rusttijd2 u # = Kooktijd 7 min. RK: EN uele 17 „ER N roze peperbessen Gemakkelijk 1 B LE NE TETE CLS S Goedkoop v/a N Voor de marinade Zu CA (7 RES Euer à 1kl walnotenolie N „a Fi Eee Pr 5 zie | ÁSnij de rodekool fijn met een mandoline of een scherp mes. ! Za 2 a ‘Emulgeer de rijstazijn, sesamolie en walnotenolie in een kom. NE Ze ei Fr Kruid met peper en zout. Giet dit mengsel over de rodekool en kee IS jaat 2 uur marineren in de koelkast. % Su x 2:Bak de zalmfilets 3 minuten in een antikleefpan op een hoog TA CIK: RIN RAT RAS Ì LAA DRV NISC ETS nl beper en zout. Ri 3. Dresseer de zalm op voorverwarmde borden. Blus de pan met ma PAI AT EL EEN NA el Meng | y de dille met de rodekool, verdeel over de borden, lepel er wat fr Ei | kappertjessaus over en garneer met takjes die.
Carrefour - Folder van 08.11.2023 tot 20.11.2023 - Pagina 18