Spar - Folder van 09.10.2019 tot 31.10.2019 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 118 pagina's van de Spar folder, geldig van 09.10.2019 tot 31.10.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Vijgencake
azo personen « 25 min over 1u
as gsparbote (ap hameren)
225 Oo Selection zalrijende bloem
225 finesuker
100 ml BoniSeleton Gilse yoghurt
senvigenconfuur
Sven
zoog bleemsuiter
2 Smetdeboterineenpan
ten beteren bestroo met wat boem.
4. mengde yoghurt suiteren confituur
‘onder de boter
5. Kop deelereniosen mengonder het
votermengsel
6. Spateldebloem ander het botermeng
% Vuldecatevoom met van heteake
8 Snij vijgen in tweeen verdeelover het
9 vuldecatevom
vanhet atedeeg
zo. Snij deoverige 2 vijgenintwecen
verdeel ove het deeg
gedurende 50360 min
gears.
Cuvée Saint Michel uitdevoemte alen.
‘(Gaillac Zuidwesten, zacht s 14, Meng de bloemsue met het citroen
en parel uit het Zuidwesten {sop tot een lopend gazvur Voeg
utg en frs sappig en rond ‘eventueel nog wat entra doen toe
aeta ant ashetglazurtedis.
35. esprenkel de afgekoelde cate met het
derzan metde rest