Spar - Folder van 09.10.2019 tot 31.10.2019 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 118 pagina's van de Spar folder, geldig van 09.10.2019 tot 31.10.2019.

Hier is pagina 20 van 118 pagina's van de Spar folder, geldig van 09.10.2019 tot 31.10.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 09.10.2019 tot 31.10.2019 - Pagina 20
Vijgencake azo personen « 25 min over 1u as gsparbote (ap hameren) 225 Oo Selection zalrijende bloem 225 finesuker 100 ml BoniSeleton Gilse yoghurt senvigenconfuur Sven zoog bleemsuiter 2 Smetdeboterineenpan ten beteren bestroo met wat boem. 4. mengde yoghurt suiteren confituur ‘onder de boter 5. Kop deelereniosen mengonder het votermengsel 6. Spateldebloem ander het botermeng % Vuldecatevoom met van heteake 8 Snij vijgen in tweeen verdeelover het 9 vuldecatevom vanhet atedeeg zo. Snij deoverige 2 vijgenintwecen verdeel ove het deeg gedurende 50360 min gears. Cuvée Saint Michel uitdevoemte alen. ‘(Gaillac Zuidwesten, zacht s 14, Meng de bloemsue met het citroen en parel uit het Zuidwesten {sop tot een lopend gazvur Voeg utg en frs sappig en rond ‘eventueel nog wat entra doen toe aeta ant ashetglazurtedis. 35. esprenkel de afgekoelde cate met het derzan metde rest
Spar - Folder van 09.10.2019 tot 31.10.2019 - Pagina 20