Spar - Folder van 09.10.2019 tot 31.10.2019 - Pagina 20




Hier is pagina 20 van 118 pagina's van de Spar folder, geldig van 09.10.2019 tot 31.10.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Vijgencake

azo personen « 25 min over 1u

as gsparbote (ap hameren)
225 Oo Selection zalrijende bloem
225 finesuker

100 ml BoniSeleton Gilse yoghurt
senvigenconfuur

Sven

zoog bleemsuiter

2 Smetdeboterineenpan
ten beteren bestroo met wat boem.
4. mengde yoghurt suiteren confituur
‘onder de boter
5. Kop deelereniosen mengonder het
votermengsel
6. Spateldebloem ander het botermeng
% Vuldecatevoom met van heteake
8 Snij vijgen in tweeen verdeelover het
9 vuldecatevom
vanhet atedeeg
zo. Snij deoverige 2 vijgenintwecen
verdeel ove het deeg
gedurende 50360 min
gears.
Cuvée Saint Michel uitdevoemte alen.
‘(Gaillac Zuidwesten, zacht s 14, Meng de bloemsue met het citroen
en parel uit het Zuidwesten {sop tot een lopend gazvur Voeg
utg en frs sappig en rond ‘eventueel nog wat entra doen toe
aeta ant ashetglazurtedis.
35. esprenkel de afgekoelde cate met het



derzan metde rest