Spar - Folder van 29.07.2021 tot 11.08.2021 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 21 pagina's van de Spar folder, geldig van 29.07.2021 tot 11.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Toon je XTRA-app of -kaart aan de kassa en profiteer van deze kortingen

ug

4

#

Ab

Pe

Ee

VN

ne

— Hi

Form

En

%

tafell

1

FL A

e

de

4 aubergines

uit de kook

4 tenen look

2 kl gemalen komijn

3

2kl gemalen koriander

v+

>



Îe

Iklpi

#

1kl paprikapoeder

wi

4 elingemaakte

fijngehakte citroenschil

Y

$

kalf

Boni Selection olijfolie

er

ne

x

;

a

salade:

nr

300 g couscous

Tre stelle

100 g Spar rozijnen

8

6 à

IGT Basilicata Italië

Fi

er

er

20 g koriander

rosé + 75cl

20 g munt

we

O

Deze Italiaanse donkere

100 g ontpitte groene olijven

rosé flirt zeer graag met

1 bosje lente-ui

alle zuiderse gerechten.

3 el citroensap

Moet je geproefd hebben!

250 g Boni Selection

Griekse yoghurt

zie promotie op pagina 14

1 granaatappel

TT

Geroosterde Mantes met couscoussalade

8 personen «1u

BH

Verwarm de oven voor op 200°C.

8. Snijde olijven in kwartjes.

Nn

Pel de look en rasp fijn. Meng met de komijn,

9. Haal de pitjes uit de granaatappel.

koriander, pilipili, paprika, citroenschil, 2 dl olijfolie

10. Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes

en % kl zout.

(wit en groen gedeelte).

w

11. Roer de couscous los met een vork.

Snij de aubergines in de lengte doormidden.

Kerf het vruchtvlees kruiselings in met een scherp

12. Schep 1 dl olijfolie, verse kruiden, rozijnen, lente-ui,

mes, zorg ervoor dat de schil intact blijft. Verdeel

olijven en citroensap door de couscous.

het kruidenmengsel erover; spreid goed uit.

13. Kruid met peper en zout en schep de helft van de

Laat in 45 min garen in de oven; het vruchtvlees

granaatappelpitten erdoor.

moet zacht zijn.

14. Schik de aubergines op een serveerschaal.

u

Overgiet de couscous met eenzelfde volume

kokend water. Dek af en laat 5 min rusten.

Schep de salade in het midden erover, een deel mag

ernaast vallen.

Week de rozijnen 10 min in 1 dl heet water,

15. Lepel er wat yoghurt over en werk af met granaat-

giet ze af.

appelpitten.

Ss

Snij de koriander en muntblaadjes fijn.



ya m 5

8

rt

Spar

en

aubergine

België / Nederland

8

XTRA

kg

1F de 2

sarrenon

x

mf

echte Griekse

XTRA

couscous

yoghurt

89

227

op dagprijs

kg € 278

ze 122

kg €5,56

1

2x1709

Ons vakmanschap drink je met verstand