Spar - Folder van 18.11.2021 tot 01.12.2021 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 18 pagina's van de Spar folder, geldig van 18.11.2021 tot 01.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Se
E
d
2}
e
=
S
n je XTRA
p
) C
le €
a
a
Ine
q
0
|
tal
5
n
profiteer van deze kortingen
Rd
Ne
ii
Hl
(A)
in
Î
{
(
sl
|
1)
NA
ik
da
tafel
i
FB
À
u
N
Eu de Liere);
Be |
2
TE
Fu:
2.
ve
6
A
PB
N
+
utr
wi
%
u
|
ki
28
A
i
4
À
Wijntip
!
fl
IR
4 a
.
A
;
%
Ä
EN
À
Bardolino
er
PL
>
ood 75 cl
A
&
f
/
KA
a
‚ken bessen en
En
1
|
NES
J
B-
de neus, goed
Ih
ie
ge
rd met een
diteit.
A
Sr
Fu
DR
à
Dir
CA
ne
N
ir
na
+
ce
vr
nn
Lx
AA
9
am
2.
zer
Pasta (
IL
Ke
Jt
"
Henke
(lar)
‚a.
pl
ignons en Ooa incetta
3
DR
400 g spaghetti
Pel de look en snipper fijn,
4 Spar eieren
Ne
Verwarm wat olijfolie met de look op een zacht vuur.
200 g Parmezaanse kaas
Voeg de champignons en 100 g pancetta toe en roerbak goudbruin.
200 g champignonmix
Breng gezouten water aan de kook.
met kruiden
Voeg de pasta toe en kook ‘al dente’, vol- gens de bereidingstijd op de verpakking,
150 g pancetta
Roer de eieren los met 100 g gemalen Parmezaanse kaas. Kruid met zwarte peper.
2 tenen look
Naus w
Schep de pasta na gaartijd rechtstreeks uit het kookvocht bij de gegaarde champignons
1/2 bosje bieslook
met pancetta en voeg de bieslook toe. Roer goed door en haal van het vuur.
Boni olijfolie
Roer de losgeklopte eieren erdoor en kruid met zwarte peper.
Voeg 1 à 2 pollepels kookvocht toe voor een extra smeuïge saus.
Werk af met de overige Parmezaanse kaas en ongebakken pancetta
=
é
ap
Clamnpiqueons
msn
©
IE
XTRA
=
|
ey
à
PAR ®&
>
ae |
pancetta
coppata
XTRA
>
XTRA
kg € 16,90
boni
9
mix champignons
L
Y
69
spaghetti
139
met kruiden
I
es 0°
2
ee |
100
kg € 0,78
5009
kg € 12,45
2009
Ons vakmanschap drink je met verstand