Spar - Folder van 12.03.2020 tot 25.03.2020 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 25 pagina's van de Spar folder, geldig van 12.03.2020 tot 25.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
pe
=
1
F
dr
u
CE
€
W
pe
in
"
LU
£
f.
{
C
ER
«}?
59%
£
er
en
Te
fr
BEEP
£
LEF
ie
3
€
ER
+
où
bd
44
À
.r
Ne
&
TITLE
>
à
PTT
re
Le
FAT
r
Chardonnay
Australi
TC
{x
it-75cl
LC
vr!
| +
%
Laat je verrassen door deze
An
it
ae Australische witt
in
eer democratische prijs !
LL!
En
=
KT
r
Deelnemer aan de RE RR"
a
zie promotie op pagin:
DA te
a 1
=
LE
12 zeebaarsfilets
st:
ze aan in boter.
het mee et met de botte kant van een
jat tot 1/3
mes. V
merg en de stok toe aan de
melk en verwai
3 el bieslook, 2 el bladpeterselie
he gien door een zeef en dool de
sjalott:
10. Laat de boter in de melk smelten. Verwijder de
1 groot ei
el
lie,
11. Snij de kontjes uit het witlof. Snij het witlof
tömaatjes op olie, 2 teentjes look
4
illestoemp:
1 vanillestok,
er op de velkant in.
r
s:
„Plaat 10
om:
2di en 4 sjalotjes, 4 7 room,
bier, maizena express wit
6. Verwarm de oven voor op 200°C.
14. ee de varilestoemp over voorverwarmde
witlof
p
en snij in stukken.
witloofreepjes ernaast.
boter, nootmuskaat
mn
LA
9
:E
ENA
u
Ä
sue
Tio
i
mo
ster
zeebaarsfilet
reditionele
2
wijze
2 ||
XTRA
XTRA
iet- en puree-
kg € 3,69
XTRA
aar
pel
bij aankoop van 1 verpakking
België
A
kg € 26,95 - € 22,91
kg € 0,84
5 ko
350 9