Spar - Folder van 12.03.2020 tot 25.03.2020 - Pagina 11




Hier is pagina 11 van 25 pagina's van de Spar folder, geldig van 12.03.2020 tot 25.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

pe

=

1

F

dr

u

CE



W

pe

in

"

LU

£

f.

{

C

ER

«}?

59%

£

er

en

Te

fr

BEEP

£

LEF

ie

3



ER

+



bd

44

À

.r

Ne

&

TITLE

>

à

PTT

re

Le

FAT

r

Chardonnay

Australi

TC

{x

it-75cl

LC

vr!

| +

%

Laat je verrassen door deze

An

it

ae Australische witt

in

eer democratische prijs !

LL!

En

=

KT

r

Deelnemer aan de RE RR"

a

zie promotie op pagin:

DA te

a 1

=

LE

12 zeebaarsfilets

st:

ze aan in boter.

het mee et met de botte kant van een

jat tot 1/3

mes. V

merg en de stok toe aan de

melk en verwai

3 el bieslook, 2 el bladpeterselie

he gien door een zeef en dool de

sjalott:

10. Laat de boter in de melk smelten. Verwijder de

1 groot ei

el

lie,

11. Snij de kontjes uit het witlof. Snij het witlof

tömaatjes op olie, 2 teentjes look

4

illestoemp:

1 vanillestok,

er op de velkant in.

r

s:

„Plaat 10

om:

2di en 4 sjalotjes, 4 7 room,

bier, maizena express wit

6. Verwarm de oven voor op 200°C.

14. ee de varilestoemp over voorverwarmde

witlof

p

en snij in stukken.

witloofreepjes ernaast.

boter, nootmuskaat

mn

LA

9

:E

ENA

u

Ä

sue

Tio

i

mo

ster

zeebaarsfilet

reditionele

2

wijze

2 ||

XTRA

XTRA

iet- en puree-

kg € 3,69

XTRA

aar

pel

bij aankoop van 1 verpakking

België

A

kg € 26,95 - € 22,91

kg € 0,84

5 ko

350 9