Spar - Folder van 09.09.2021 tot 22.09.2021 - Pagina 5




Hier is pagina 5 van 22 pagina's van de Spar folder, geldig van 09.09.2021 tot 22.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

e

Dd

ra



a

en

7

Toon

IT

J

Ï

JAN

UK

d

at= leje)

Of =|

CI

k

F

À

VS IR]

e korting

1

=

ag

8

I.

À

of

D.

Pas

N

X

6

>?

vj

“x

Pp

N

x

>

EX

=

pel

Î

U

7

27 À

At

En

a

es

;

ral

N

A

Ze

Ki

r

Ar

RS

)

\

Lr

T-

N

vi

he

ir

Te

Es

ss

BE

2

|

ER à À

NT

T

A

Î

N

N

4

\

4

[4

[

Aj

:

SA

N

;

4

ne

E

|

|

Le

IL

D(

\v

gen

CL!

I

|

4 pe

1)

nin

>

200 g Spar jonge bladspinazie

Snipper het wit van de lente-uitjes in fijne ringen

100 g Spar rucola

Snij de brie in 12 stukken van 6 x 4x 2 cm.

250 g Spar rauwkostmix

Pak elk stukje brie in met 1 snede prosciutto zodat de brie volledig bedekt is

% bussel lente-uitjes

Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan zonder vetstof.

500 g brie

Verwarm de oven voor op 200°C.

200 g Spar prosciutto (12 sneden)

auswNE

Wrijf % van de frambozen door een fijne zeef met de bolle kant van een lepel. Vang het sap

op. De pitjes mogen weg.

250 g frambozen

Ss

Meng het frambozensap met de balsamicoazijn, Griekse olijfolie en honing. Kruid met wat

2 el Boni vloeibare honing

zwarte peper en zout.

2 el witte balsamicoazijn

Plaats de brie 5 min in de voorverwarmde oven.

5 el Boni Griekse olijfolie

Schik de spinazie, rucola, rauwkost en lente-ui op een groot bord.

50 g Spar pijnboompitten

Leg de gebakken brie en overige frambozen erop.

fleur de sel

|

:

Werk af met pijnboompitten, fleur de sel en wat gemalen zwarte peper.

12.

Serveer met de frambozendressing,

#7

4

À

\

à

LAN

À

fl

>

|

PRESIDENT

brie

{

Ep VAN

200 9

A

A

|

}

A

eh

I

EN,

/Pt

de

XTRA

XTRA

XTRA

FL

4

=

zel

A)

SPA sé

el

frambozen

m

n

a

N

U

OQ

25

wg

93

J

O

jonge bladspinazie

|

België

hetzij

kg € 6,25

vu

2009

kg € 16,72

1259

2

VOOR én kg €7,45

C

* 25% korting bij aankoop van 2 verpakkingen, verrekend aan de kassa

|

Se