Spar - Folder van 09.09.2021 tot 22.09.2021 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 22 pagina's van de Spar folder, geldig van 09.09.2021 tot 22.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
e
Dd
ra
€
a
en
7
Toon
IT
J
Ï
JAN
UK
d
at= leje)
Of =|
CI
k
F
À
VS IR]
e korting
1
=
ag
8
I.
À
of
D.
Pas
N
X
6
>?
vj
“x
Pp
N
x
>
EX
=
pel
Î
U
7
27 À
At
En
a
es
;
ral
N
A
Ze
Ki
r
Ar
RS
)
\
Lr
T-
N
vi
he
ir
Te
Es
ss
BE
2
|
ER à À
NT
T
A
Î
N
N
4
\
4
[4
[
Aj
:
SA
N
;
4
ne
E
|
|
Le
IL
D(
\v
gen
CL!
I
|
4 pe
1)
nin
>
200 g Spar jonge bladspinazie
Snipper het wit van de lente-uitjes in fijne ringen
100 g Spar rucola
Snij de brie in 12 stukken van 6 x 4x 2 cm.
250 g Spar rauwkostmix
Pak elk stukje brie in met 1 snede prosciutto zodat de brie volledig bedekt is
% bussel lente-uitjes
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan zonder vetstof.
500 g brie
Verwarm de oven voor op 200°C.
200 g Spar prosciutto (12 sneden)
auswNE
Wrijf % van de frambozen door een fijne zeef met de bolle kant van een lepel. Vang het sap
op. De pitjes mogen weg.
250 g frambozen
Ss
Meng het frambozensap met de balsamicoazijn, Griekse olijfolie en honing. Kruid met wat
2 el Boni vloeibare honing
zwarte peper en zout.
2 el witte balsamicoazijn
Plaats de brie 5 min in de voorverwarmde oven.
5 el Boni Griekse olijfolie
Schik de spinazie, rucola, rauwkost en lente-ui op een groot bord.
50 g Spar pijnboompitten
Leg de gebakken brie en overige frambozen erop.
fleur de sel
|
:
Werk af met pijnboompitten, fleur de sel en wat gemalen zwarte peper.
12.
Serveer met de frambozendressing,
#7
4
À
\
à
LAN
À
fl
>
|
PRESIDENT
brie
{
Ep VAN
200 9
A
A
|
}
A
eh
I
EN,
/Pt
de
XTRA
XTRA
XTRA
FL
4
=
zel
A)
SPA sé
el
frambozen
m
n
a
N
U
OQ
25
wg
93
J
O
jonge bladspinazie
|
België
hetzij
kg € 6,25
vu
2009
kg € 16,72
1259
2
VOOR én kg €7,45
C
* 25% korting bij aankoop van 2 verpakkingen, verrekend aan de kassa
|
Se