Spar - Folder van 05.12.2019 tot 18.12.2019 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 23 pagina's van de Spar folder, geldig van 05.12.2019 tot 18.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ï

R

IC

1

S

an de Kas

oge (TS

van

Stoofpot van everzwijn

aan

met groentegratin

4 personen « 45 min + garen: 23 3 u

Dn

EAN

1 kg everzwijn

2 speculaaskoekjes

5 stronkjes witlof

stoofvlees

met kaneel

uit de kook

4 Spar zachtkokende

2uien

3 kruidnagels

aardappelen

2 teentjes look

5 jeneverbessen

% knolselder

2el bloem

Ei

2 laurierblaadjes

Spar boter

6

%| rode wijn

4 takjes tijm

4 el paneermeel

400 ml wildfond

4 salieblaadjes

nootmuskaat

1el Boni Selection

3 el Spar boter

4 el Boni Selection

mosterd

2el bruine

room

5

Op

2 el Materne

rouxkorrels

Boni Selection olijfolie

Ee

bosbessen-

extra:

confituur

groentegratin:

M

bx

2 pastinaken

ovenschotel

5

>“

nn

le

ES

+

Pel de uien en de look. Snipper alles fijn.

„Abr

Ee

Stoof de uien, de look en het vlees aan in boter.

Pe

Es



F4

cz

3.

Voeg de kruiden, mosterd en bloem bij het vlees

N

13

En

en bak 2 min mee. Kruid met peper en zout.

4

Blus met de wijn en laat de alcohol verdampen.

2

Overgiet met de fond. Meng de confituur en speculaaskoekjes

KR

ar

onder het vlees.

Pe)

MR

Laat+ 23 3 u garen op een zacht vuur met deksel op de pot.

so

>

Dik de saus met rouxkorrels. Werk af met blaadjes platte peterselie.

Kf

co

Groentegratin: schil de aardappelen, pastinaken en knolselder.

Snij alles in kleine blokjes.

at

9.

Kook de groenten gaar in gezouten water.

2

A

=}

Snij 4 witlofstronkjes grof en stoof gaar in 2 el boter.

ur

Kruid met peper en zout.

1

Giet het kookvocht van de groenten weg. Snij 1 stronkje witlof

HH

in 3en hou opzij. Prak de rest van de groenten fijn.

Domain

robe

12

Meng het gebakken witlof, de room en een klontje boter onder

Gi

ondas Gr

Vin

de groenten. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

u

ône Bio

13

Besprenkel een ovenschotel met olijfolie.

Verdeel de groentepuree over de ovenschotel.

en

Strooi het paneermeel over de puree en schik er de 3 stukken

1.

rauw witlof op. Leg hier en daar een klontje boter.

Verwarm de oven voor op 190°C.

|

EZ

Bak de groentegratin + 15 à 20 min in de oven, tot je een bruin

Ve

pe

#73

otie

1

korstje op de gratin krijgt.

Serveer de gratin met het stoofpotje van everzwijn.

D.

nu

27

Barhessan

=

LI

À:

ns

MATERNE

c

gelei of confituur

450 g

naar keuze

witloof

België

everzwijn-

KIES

&

re

——

stoofvlees

m

f

Ve

p,

XTRA

XTRA

99

4

Q

op dagprijs

4

©

Ü

kg

vanaf € 258” - € 2,68 voor 2 (kg € 2,98)

** 25% korting bij aankoop van 2 verpakkingen naar keuze, verrekend aan de kassa

G