Spar - Folder van 05.12.2019 tot 18.12.2019 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 23 pagina's van de Spar folder, geldig van 05.12.2019 tot 18.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ï
R
IC
1
S
an de Kas
oge (TS
van
Stoofpot van everzwijn
aan
met groentegratin
4 personen « 45 min + garen: 23 3 u
Dn
EAN
1 kg everzwijn
2 speculaaskoekjes
5 stronkjes witlof
stoofvlees
met kaneel
uit de kook
4 Spar zachtkokende
2uien
3 kruidnagels
aardappelen
2 teentjes look
5 jeneverbessen
% knolselder
2el bloem
Ei
2 laurierblaadjes
Spar boter
6
%| rode wijn
4 takjes tijm
4 el paneermeel
400 ml wildfond
4 salieblaadjes
nootmuskaat
1el Boni Selection
3 el Spar boter
4 el Boni Selection
mosterd
2el bruine
room
5
Op
2 el Materne
rouxkorrels
Boni Selection olijfolie
Ee
bosbessen-
extra:
confituur
groentegratin:
M
bx
2 pastinaken
ovenschotel
5
>“
nn
le
ES
+
Pel de uien en de look. Snipper alles fijn.
„Abr
Ee
Stoof de uien, de look en het vlees aan in boter.
Pe
Es
€
F4
cz
3.
Voeg de kruiden, mosterd en bloem bij het vlees
N
13
En
en bak 2 min mee. Kruid met peper en zout.
4
Blus met de wijn en laat de alcohol verdampen.
2
Overgiet met de fond. Meng de confituur en speculaaskoekjes
KR
ar
onder het vlees.
Pe)
MR
Laat+ 23 3 u garen op een zacht vuur met deksel op de pot.
so
>
Dik de saus met rouxkorrels. Werk af met blaadjes platte peterselie.
Kf
co
Groentegratin: schil de aardappelen, pastinaken en knolselder.
Snij alles in kleine blokjes.
at
9.
Kook de groenten gaar in gezouten water.
2
A
=}
Snij 4 witlofstronkjes grof en stoof gaar in 2 el boter.
ur
Kruid met peper en zout.
1
Giet het kookvocht van de groenten weg. Snij 1 stronkje witlof
HH
in 3en hou opzij. Prak de rest van de groenten fijn.
Domain
robe
12
Meng het gebakken witlof, de room en een klontje boter onder
Gi
ondas Gr
Vin
de groenten. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
u
ône Bio
13
Besprenkel een ovenschotel met olijfolie.
Verdeel de groentepuree over de ovenschotel.
en
Strooi het paneermeel over de puree en schik er de 3 stukken
1.
rauw witlof op. Leg hier en daar een klontje boter.
Verwarm de oven voor op 190°C.
|
EZ
Bak de groentegratin + 15 à 20 min in de oven, tot je een bruin
Ve
pe
#73
otie
1
korstje op de gratin krijgt.
Serveer de gratin met het stoofpotje van everzwijn.
D.
nu
27
Barhessan
=
LI
À:
ns
MATERNE
c
gelei of confituur
450 g
naar keuze
witloof
België
everzwijn-
KIES
&
re
——
stoofvlees
m
f
Ve
p,
XTRA
XTRA
99
4
Q
op dagprijs
4
©
Ü
kg
vanaf € 258” - € 2,68 voor 2 (kg € 2,98)
** 25% korting bij aankoop van 2 verpakkingen naar keuze, verrekend aan de kassa
G