Spar - Folder van 05.12.2019 tot 18.12.2019 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 23 pagina's van de Spar folder, geldig van 05.12.2019 tot 18.12.2019.

Hier is pagina 3 van 23 pagina's van de Spar folder, geldig van 05.12.2019 tot 18.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 05.12.2019 tot 18.12.2019 - Pagina 3
Ï R IC 1 S an de Kas oge (TS van Stoofpot van everzwijn aan met groentegratin 4 personen « 45 min + garen: 23 3 u Dn EAN 1 kg everzwijn 2 speculaaskoekjes 5 stronkjes witlof stoofvlees met kaneel uit de kook 4 Spar zachtkokende 2uien 3 kruidnagels aardappelen 2 teentjes look 5 jeneverbessen % knolselder 2el bloem Ei 2 laurierblaadjes Spar boter 6 %| rode wijn 4 takjes tijm 4 el paneermeel 400 ml wildfond 4 salieblaadjes nootmuskaat 1el Boni Selection 3 el Spar boter 4 el Boni Selection mosterd 2el bruine room 5 Op 2 el Materne rouxkorrels Boni Selection olijfolie Ee bosbessen- extra: confituur groentegratin: M bx 2 pastinaken ovenschotel 5 >“ nn le ES + Pel de uien en de look. Snipper alles fijn. „Abr Ee Stoof de uien, de look en het vlees aan in boter. Pe Es € F4 cz 3. Voeg de kruiden, mosterd en bloem bij het vlees N 13 En en bak 2 min mee. Kruid met peper en zout. 4 Blus met de wijn en laat de alcohol verdampen. 2 Overgiet met de fond. Meng de confituur en speculaaskoekjes KR ar onder het vlees. Pe) MR Laat+ 23 3 u garen op een zacht vuur met deksel op de pot. so > Dik de saus met rouxkorrels. Werk af met blaadjes platte peterselie. Kf co Groentegratin: schil de aardappelen, pastinaken en knolselder. Snij alles in kleine blokjes. at 9. Kook de groenten gaar in gezouten water. 2 A =} Snij 4 witlofstronkjes grof en stoof gaar in 2 el boter. ur Kruid met peper en zout. 1 Giet het kookvocht van de groenten weg. Snij 1 stronkje witlof HH in 3en hou opzij. Prak de rest van de groenten fijn. Domain robe 12 Meng het gebakken witlof, de room en een klontje boter onder Gi ondas Gr Vin de groenten. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. u ône Bio 13 Besprenkel een ovenschotel met olijfolie. Verdeel de groentepuree over de ovenschotel. en Strooi het paneermeel over de puree en schik er de 3 stukken 1. rauw witlof op. Leg hier en daar een klontje boter. Verwarm de oven voor op 190°C. | EZ Bak de groentegratin + 15 à 20 min in de oven, tot je een bruin Ve pe #73 otie 1 korstje op de gratin krijgt. Serveer de gratin met het stoofpotje van everzwijn. D. nu 27 Barhessan = LI À: ns MATERNE c gelei of confituur 450 g naar keuze witloof België everzwijn- KIES & re —— stoofvlees m f Ve p, XTRA XTRA 99 4 Q op dagprijs 4 © Ü kg vanaf € 258” - € 2,68 voor 2 (kg € 2,98) ** 25% korting bij aankoop van 2 verpakkingen naar keuze, verrekend aan de kassa G
Spar - Folder van 05.12.2019 tot 18.12.2019 - Pagina 3