Spar - Folder van 19.12.2019 tot 01.01.2020 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 15 pagina's van de Spar folder, geldig van 19.12.2019 tot 01.01.2020.

Hier is pagina 9 van 15 pagina's van de Spar folder, geldig van 19.12.2019 tot 01.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 19.12.2019 tot 01.01.2020 - Pagina 9
+ Ne dr == N V4 f u Ë I \ | N | N fl | | | — N I A | Il W// ! \ I nt \ n\ ll | ÿ li + u ) N u / I 2 L ak À x 1) U LU LZ UVA Ar mi + ve Is N on x" Eu 1e 4 F SAT à Pt a x PA 7 CA 7, Pr He KZ „9A. gevulde kalkoenfilet GC ù 4) met kastanje, pistache en Ze > 2 fijne champignons LT Fi er £- 4 er suprême parelhoenfilet Lg ed | N ' Ÿ — nu Hes | kg B pi EA +, À N sa | + À 5 Mi hd 4 Au ve “+ id as Fen N nn = hl 4 — SPAR ® bio- kip 5 / = *g … haantje JS \ ) kg Pe _ A „N x Hertenvlees is donkerrood en © sappig. Het verschil met ree? + Am ttes à Een meer uitgesproken nn .. wildsmaak. zu Rr f me ET 4 personen » 1 u 30 min + magret van eend filet van hert la 1kg rosbief naipre Hak de kappertjes grof en Schep ze door de groenteschotel. Zet nog | a Faf 2 sjalotten «* 4tenen look meng: ze met de mosterd, het citroensap, de 40 à 50 min terug in de oven tot de groenten | = kg « ka 1 plantje rozemarijn esdoornsiroop, 2 el olijfolie en een snuif zout. gaar zijn en de randjes goudbruin kleuren. n Haal het vlees uit de koelkast en laat op B Pel de sjalotten en snij eerst in de lengte bor kamertemperatuur komen. middendoor en daarna in plakjes. + 1kg vas Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en pers de look. x 4 rode uien » 1 bol look N Schil de pastinaak en snij ze Smelt een klontje boter in een gietijzeren pot ha. 2 zoete aardappelen in 5 cm lange dunne stukken op een matig vuur en laat de boter bruisen. Griekse olijfolie Pel de uien en snij ze in 6 à 8 partjes. > Kruid het vlees met peper en zout. Bak aan =! DEN 6 6 takjes tijm Snij de bol look horizontaal doormidden. alle zijden goudbruin. Haal het vlees uit de #7 r 3 takjes rozemarijn « 1 doosje Schik de pastinaak, halve lookbollen en partjes pot. N = 2 15 SOLO ; ui in een ovenschaal en besprenkel met 120 ml Roer de sjalotten en % van de look door het EN kort gekleurde keeiomantje> olijfolie. Steek de takjes tijm en rozemarijn braadvet. Schik de rosbief er bovenop. Leg de A margarines RA bij aankosp of culinesse 2 el dtioensap ertussen en kruid met peper en zout. rest van de look en takjes rozemarijn bovenop varkenskroontje te Han 4 el kappertjes Laat 30 min garen in de voorverwarmde oven. het vlees en dek de pot af. vloeibaar % kl mosterd Was de zoete aardappelen en snij ze metde Laat 25 min verder garen in de oven. vanaf 250 g of 500 ml \ | à naar keuze vanaf € 298 -€ 2,38 voor 2 1el esdoornsiroop schil in de lengte doormidden en vervolgens Haal de rosbief uit de poten verpak in ko (vanaf ka € 4,76) elke helft in 6 partjes. aluminiumfolie, laat 25 min rusten. Vas?
Spar - Folder van 19.12.2019 tot 01.01.2020 - Pagina 9