Spar - Folder van 19.12.2019 tot 01.01.2020 - Pagina 9




Hier is pagina 9 van 15 pagina's van de Spar folder, geldig van 19.12.2019 tot 01.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

+

Ne dr

==

N

V4

f

u

Ë

I

\ |

N

|

N

fl

|

|

|



N

I

A

|

Il

W//

!

\ I

nt

\

n\

ll

|

ÿ

li +

u

)

N

u /

I

2

L

ak

À

x

1)

U

LU

LZ

UVA

Ar

mi

+

ve

Is

N

on

x"

Eu

1e

4

F

SAT à

Pt

a

x

PA

7 CA 7,

Pr

He

KZ

„9A.

gevulde kalkoenfilet

GC

ù

4)

met kastanje, pistache en

Ze

>

2

fijne champignons

LT

Fi

er

£-

4

er

suprême parelhoenfilet

Lg

ed

|

N '

Ÿ



nu

Hes |

kg

B

pi

EA

+,

À

N

sa

|

+

À

5

Mi

hd

4

Au

ve

“+

id

as

Fen

N

nn

=

hl

4



SPAR ®

bio- kip 5 / =

*g



haantje JS \ )

kg

Pe

_

A

„N

x

Hertenvlees is donkerrood en

©

sappig. Het verschil met ree?

+

Am ttes à

Een meer uitgesproken

nn

..

wildsmaak.

zu

Rr

f me

ET

4 personen »

1

u 30 min

+

magret van eend

filet van hert

la

1kg rosbief

naipre

Hak de kappertjes grof en

Schep ze door de groenteschotel. Zet nog

|

a

Faf

2 sjalotten «* 4tenen look

meng: ze met de mosterd, het citroensap, de

40 à 50 min terug in de oven tot de groenten

|

=

kg

«

ka

1 plantje rozemarijn

esdoornsiroop, 2 el olijfolie en een snuif zout.

gaar zijn en de randjes goudbruin kleuren.

n

Haal het vlees uit de koelkast en laat op

B

Pel de sjalotten en snij eerst in de lengte

bor

kamertemperatuur komen.

middendoor en daarna in plakjes.

+

1kg vas

Verwarm de oven voor op 180°C.

Pel en pers de look.

x

4 rode uien » 1 bol look

N

Schil de pastinaak en snij ze

Smelt een klontje boter in een gietijzeren pot

ha.

2 zoete aardappelen

in 5 cm lange dunne stukken

op een matig vuur en laat de boter bruisen.

Griekse olijfolie

Pel de uien en snij ze in 6 à 8 partjes.

>

Kruid het vlees met peper en zout. Bak aan

=!

DEN

6

6 takjes tijm

Snij de bol look horizontaal doormidden.

alle zijden goudbruin. Haal het vlees uit de

#7

r

3 takjes rozemarijn « 1 doosje

Schik de pastinaak, halve lookbollen en partjes

pot.

N

=

2

15

SOLO

;

ui in een ovenschaal en besprenkel met 120 ml

Roer de sjalotten en % van de look door het

EN

kort

gekleurde keeiomantje>

olijfolie. Steek de takjes tijm en rozemarijn

braadvet. Schik de rosbief er bovenop. Leg de

A

margarines

RA

bij aankosp

of culinesse

2 el dtioensap

ertussen en kruid met peper en zout.

rest van de look en takjes rozemarijn bovenop

varkenskroontje

te Han

4 el kappertjes

Laat 30 min garen in de voorverwarmde oven.

het vlees en dek de pot af.

vloeibaar

% kl mosterd

Was de zoete aardappelen en snij ze metde

Laat 25 min verder garen in de oven.

vanaf 250 g of 500 ml

\ | à

naar keuze

vanaf € 298 -€ 2,38 voor 2

1el esdoornsiroop

schil in de lengte doormidden en vervolgens

Haal de rosbief uit de poten verpak in

ko

(vanaf ka € 4,76)

elke helft in 6 partjes.

aluminiumfolie, laat 25 min rusten.

Vas?