Spar - Folder van 19.12.2019 tot 01.01.2020 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 15 pagina's van de Spar folder, geldig van 19.12.2019 tot 01.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
+
Ne dr
==
N
V4
f
u
Ë
I
\ |
N
|
N
fl
|
|
|
—
N
I
A
|
Il
W//
!
\ I
nt
\
n\
ll
|
ÿ
li +
u
)
N
u /
I
2
L
ak
À
x
1)
U
LU
LZ
UVA
Ar
mi
+
ve
Is
N
on
x"
Eu
1e
4
F
SAT à
Pt
a
x
PA
7 CA 7,
Pr
He
KZ
„9A.
gevulde kalkoenfilet
GC
ù
4)
met kastanje, pistache en
Ze
>
2
fijne champignons
LT
Fi
er
£-
4
er
suprême parelhoenfilet
Lg
ed
|
N '
Ÿ
—
nu
Hes |
kg
B
pi
EA
+,
À
N
sa
|
+
À
5
Mi
hd
4
Au
ve
“+
id
as
Fen
N
nn
=
hl
4
—
SPAR ®
bio- kip 5 / =
*g
…
haantje JS \ )
kg
Pe
_
A
„N
x
Hertenvlees is donkerrood en
©
sappig. Het verschil met ree?
+
Am ttes à
Een meer uitgesproken
nn
..
wildsmaak.
zu
Rr
f me
ET
4 personen »
1
u 30 min
+
magret van eend
filet van hert
la
1kg rosbief
naipre
Hak de kappertjes grof en
Schep ze door de groenteschotel. Zet nog
|
a
Faf
2 sjalotten «* 4tenen look
meng: ze met de mosterd, het citroensap, de
40 à 50 min terug in de oven tot de groenten
|
=
kg
«
ka
1 plantje rozemarijn
esdoornsiroop, 2 el olijfolie en een snuif zout.
gaar zijn en de randjes goudbruin kleuren.
n
Haal het vlees uit de koelkast en laat op
B
Pel de sjalotten en snij eerst in de lengte
bor
kamertemperatuur komen.
middendoor en daarna in plakjes.
+
1kg vas
Verwarm de oven voor op 180°C.
Pel en pers de look.
x
4 rode uien » 1 bol look
N
Schil de pastinaak en snij ze
Smelt een klontje boter in een gietijzeren pot
ha.
2 zoete aardappelen
in 5 cm lange dunne stukken
op een matig vuur en laat de boter bruisen.
Griekse olijfolie
Pel de uien en snij ze in 6 à 8 partjes.
>
Kruid het vlees met peper en zout. Bak aan
=!
DEN
6
6 takjes tijm
Snij de bol look horizontaal doormidden.
alle zijden goudbruin. Haal het vlees uit de
#7
r
3 takjes rozemarijn « 1 doosje
Schik de pastinaak, halve lookbollen en partjes
pot.
N
=
2
15
SOLO
;
ui in een ovenschaal en besprenkel met 120 ml
Roer de sjalotten en % van de look door het
EN
kort
gekleurde keeiomantje>
olijfolie. Steek de takjes tijm en rozemarijn
braadvet. Schik de rosbief er bovenop. Leg de
A
margarines
RA
bij aankosp
of culinesse
2 el dtioensap
ertussen en kruid met peper en zout.
rest van de look en takjes rozemarijn bovenop
varkenskroontje
te Han
4 el kappertjes
Laat 30 min garen in de voorverwarmde oven.
het vlees en dek de pot af.
vloeibaar
% kl mosterd
Was de zoete aardappelen en snij ze metde
Laat 25 min verder garen in de oven.
vanaf 250 g of 500 ml
\ | à
naar keuze
vanaf € 298 -€ 2,38 voor 2
1el esdoornsiroop
schil in de lengte doormidden en vervolgens
Haal de rosbief uit de poten verpak in
ko
(vanaf ka € 4,76)
elke helft in 6 partjes.
aluminiumfolie, laat 25 min rusten.
Vas?