Spar - Folder van 25.02.2021 tot 10.03.2021 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 20 pagina's van de Spar folder, geldig van 25.02.2021 tot 10.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Lak
D
®
da
CL dd
a
1
(Le
(2)
ek
a}
de
k
Kl
I
4
wi
À
er”
4
PT
3
4
\
N
‘
a2
ù
3
m
Q
ne
Kee
u
L
re
©
2
l
in
45
VV
360 grigatoni
Verwarm de oven voor op 200°C
NE
Pel de look en snij in kwartjes.
3 aubergines
3 tenen look
w
Was de aubergine en maak in elke aubergine 3 inkepingen met een aardappelmesje.
Duw in elke inkeping een stukje look en enkele blaadjes rozemarijn.
1 takje rozemarijn
Zet 30 min in de voorverwarmde oven.
200 ml Boni culinaire room
Verwijder de steelaanzet en schil van de aubergines na gaartijd.
1 rode chilipeper
Mix het vruchtvlees fijn met de room.
2 rode paprika's
Pel de sjalot en snipper fijn. Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de chilipeper
en paprika's. Snipper de chilipepers fijn en snij de paprika's in reepjes.
1 sjalot
Breng gezouten water aan de kook en gaar de rigatoni al dente in het kokende water,
2 bollen Spar mozzarella
zoals aangegeven op de verpakking.
Boni olijfolie
Verhit wat olijfolie in een grote braadpan.
Roerbak de paprikareepjes, sjalot en chilipeper.
Blus met de auberginepuree en voeg 2 pollepels kookvocht van de rigatoni toe.
=
10.
Schep de rigatoni met een schuimspaan uit het kookwater, voeg bij de saus en roer goed om.
geht
Voeg eventueel extra kookvocht toe voor de gewenste sausdikte. Kruid met zout.
11. Doe het geheel in een ovenschotel en bedek met schijfjes mozzarella.
12. Bak 15 min in de voorverwarmde oven van 200°C.
Er)
ms
wien
SOUBRY
al dente of spelt 375 g,
ni
creativo 250 g, volkoren 500 g
of parelcouscous 500 g
€
KIES & MIX
u
aubergines
XTRA
Ss
XTRA
a
ae
Spanje/ België
d
N
mozzarella
D
U
)
vanaf € 4,77 - € 1,18 voor 3
XTRA
®
D =
|
(vanaf kg € 1,05)
op dagprijs
yes 96°
à
_
1259
FC
))
*** 33,33% korting bij aankoop van 3 verpakkingen naar keuze, verrekend aan de kassa