Spar - Folder van 24.09.2020 tot 07.10.2020 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 23 pagina's van de Spar folder, geldig van 24.09.2020 tot 07.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

|

8

K

5

n

I

van

dar

Ten

zer

„af

QE

5

À

4

}

Ei

|

es

Pr dt.

4%

À:

sy


me

T

saar

|| Van

1 kg aubergines

Verwarm de oven voor op 220°C.

2 courgettes

snij de bloemkool in kleine stukjes. Kook ze gaar in licht gezouten water. Giet af.

900 g zoete aardappelen

Pel de ui en teentjes look. Snipper alles fijn.

400 g Spar jonge spinazieblaadjes

Verwarm een scheut olijfolie in een pot en stoof de ui- en looksnippers glazig en zacht.

1 bosje basilicum

Giet de melk in een blender en voeg de gegaarde bloemkool, Parmezaanse kaas, ui en look toe.

75 g geraspte mozzarella

6.

Mix tot een gladde saus en breng op smaak met nootmuskaat, versgemalen zwarte peper

en zout.

Boni Selection olijfolie

Italiaanse kruiden

Was de aardappelen grondig en snij in fijne plakken.

8

à

espelettepeper

Snij de aubergines in fijne plakken.

saus:

Schik de plakken op 2, met bakpapier beklede, bakplaten. Besprenkel met olijfolie en kruid

850 g bloemkoolroosjes

met versgemalen zwarte peper, zout, espelette-

Lui

peper en Italiaanse kruiden.

2 teentjes look

Laat 15 min garen in de voorverwarmde oven.

650 ml Boni Selection melk

Doe de spinazie in een pot en laat onder het deksel slinken. Laat uitlekken in een vergiet en

50 g geraspte Parmezaan

knijp het overtollige vocht eruit. Kruid met peper en zout.

nootmuskaat

Snij de courgettes in fijne rondjes.

Bestrijk een grote ovenschaal met olijfolie.

Schik er een laagje aubergine, zoete aardappel, courgette en spinazie op. Bestrooi met % van

de basilicumblaadjes en overgiet met % van de bloemkoolsaus.

mm

Herhaal met de rest van de ingrediënten en bestrooi met mozzarella.

ur

[3

a

Bak goudbruin en gaar in 15 à 20 min.

Laat 10 min rusten voor je de lasagne aansnijdt.

CHAMP

"

cs

ee

er

an)

Een AE

4

"u

13



J

5

XTRA

XTRA

2e |

À

|

#



op dagprijs

jonge bladspinazie

aubergines

courgettes

kg € 6,95

|

2009

Belgi&/Nederland

u

kg

Belgie/ Nederland

©