Spar - Folder van 20.10.2020 tot 04.11.2020 - Pagina 9


Hier is pagina 9 van 25 pagina's van de Spar folder, geldig van 20.10.2020 tot 04.11.2020.



Spar Folder 20.10.2020

Hier is pagina 9 van 25 pagina's van de Spar folder, geldig van 20.10.2020 tot 04.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 20.10.2020 tot 04.11.2020 - Pagina 9

ICE R AN ® tr ne) £ Pé a | v4 [a ij + EC ns a à CR Er 2 A ú Li „A pn 1 kalfsschenkel (700 g) Reinig alle groenten. 500 ml passata Boni Selection bio Snij de uien, wortelen, prei en selder in grove stukken. 10 cocktailtomaatjes 500 ml kalfsbouillon Schroei de kalfsschenkel aan beide zijden in hete boter in een ruime braadpan. Haal eruit. Deglaceer de pan. 2,5 dl rode wijn + 4 el rode wijnazijn 2 el tomatenpuree Elvea Stoof de groenten en aromaten aan in een scheutje hete olijfolie. Bevochtig met takje rozemarijn « takje tijm de rode wijnazijn, de rode wijn en kalfsbouillon. Laat opkoken. Voeg de passata en tomatenpuree toe. Laat inkoken tot de helft op matig vuur. Kruid met peper 1 laurierblad » 4 teentjes look 4 jeneverbessen « 1 kl zwarte en zout. peperbollen + 1 kl grof zeezout Voeg de kalfsschenkel opnieuw toe. Laat verder garen onder een deksel. takjes basilicum Werk, als het vlees zacht is en bijna van het been valt, de ossobuco af met 2 grote uien + 2 wortelen basilicum en cocktailtomaatjes. 1 wit van prei « 2 staafjes selder 100 g Spar boter Boni Selection bio olijfolie e BBio be baal pio passata olijfolie kg €1,84 L€ 5,49 à Dn dl XTRA XTRA osso buco rio kalfsschenkel | 5 6 2 3 IL 18% kg =. 1 7009 6 f

Spar - Folder van 20.10.2020 tot 04.11.2020 - Pagina 9