Spar - Folder van 20.10.2020 tot 04.11.2020 - Pagina 9




Hier is pagina 9 van 25 pagina's van de Spar folder, geldig van 20.10.2020 tot 04.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ICE

R

AN

®

tr

ne)

£



a

|

v4

[a

ij

+

EC

ns

a à

CR

Er

2

A

ú

Li

„A

pn

1 kalfsschenkel (700 g)

Reinig alle groenten.

500 ml passata Boni Selection bio

Snij de uien, wortelen, prei en selder in grove stukken.

10 cocktailtomaatjes

500 ml kalfsbouillon

Schroei de kalfsschenkel aan beide zijden in hete boter in een ruime braadpan.

Haal eruit. Deglaceer de pan.

2,5 dl rode wijn + 4 el rode wijnazijn

2 el tomatenpuree Elvea

Stoof de groenten en aromaten aan in een scheutje hete olijfolie. Bevochtig met

takje rozemarijn « takje tijm

de rode wijnazijn, de rode wijn en kalfsbouillon. Laat opkoken. Voeg de passata

en tomatenpuree toe. Laat inkoken tot de helft op matig vuur. Kruid met peper

1 laurierblad » 4 teentjes look

4 jeneverbessen « 1 kl zwarte

en zout.

peperbollen + 1 kl grof zeezout

Voeg de kalfsschenkel opnieuw toe. Laat verder garen onder een deksel.

takjes basilicum

Werk, als het vlees zacht is en bijna van het been valt, de ossobuco af met

2 grote uien + 2 wortelen

basilicum en cocktailtomaatjes.

1 wit van prei « 2 staafjes selder

100 g Spar boter

Boni Selection bio olijfolie

e

BBio

be

baal

pio

passata

olijfolie

kg €1,84

L€ 5,49

à

Dn dl

XTRA

XTRA

osso buco

rio

kalfsschenkel

|

5

6

2

3

IL

18%

kg

=.

1

7009

6

f