Spar - Folder van 20.10.2020 tot 04.11.2020 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 25 pagina's van de Spar folder, geldig van 20.10.2020 tot 04.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ICE
R
AN
®
tr
ne)
£
Pé
a
|
v4
[a
ij
+
EC
ns
a à
CR
Er
2
A
ú
Li
„A
pn
1 kalfsschenkel (700 g)
Reinig alle groenten.
500 ml passata Boni Selection bio
Snij de uien, wortelen, prei en selder in grove stukken.
10 cocktailtomaatjes
500 ml kalfsbouillon
Schroei de kalfsschenkel aan beide zijden in hete boter in een ruime braadpan.
Haal eruit. Deglaceer de pan.
2,5 dl rode wijn + 4 el rode wijnazijn
2 el tomatenpuree Elvea
Stoof de groenten en aromaten aan in een scheutje hete olijfolie. Bevochtig met
takje rozemarijn « takje tijm
de rode wijnazijn, de rode wijn en kalfsbouillon. Laat opkoken. Voeg de passata
en tomatenpuree toe. Laat inkoken tot de helft op matig vuur. Kruid met peper
1 laurierblad » 4 teentjes look
4 jeneverbessen « 1 kl zwarte
en zout.
peperbollen + 1 kl grof zeezout
Voeg de kalfsschenkel opnieuw toe. Laat verder garen onder een deksel.
takjes basilicum
Werk, als het vlees zacht is en bijna van het been valt, de ossobuco af met
2 grote uien + 2 wortelen
basilicum en cocktailtomaatjes.
1 wit van prei « 2 staafjes selder
100 g Spar boter
Boni Selection bio olijfolie
e
BBio
be
baal
pio
passata
olijfolie
kg €1,84
L€ 5,49
à
Dn dl
XTRA
XTRA
osso buco
rio
kalfsschenkel
|
5
6
2
3
IL
18%
kg
=.
1
7009
6
f