Spar - Folder van 03.12.2020 tot 16.12.2020 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 25 pagina's van de Spar folder, geldig van 03.12.2020 tot 16.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
4 personen + 30 min
1zakje geraspte wortelen
2 el fingesneden
250g
peterselie
1 blik stukjes gepelde
2 groentebouillonblokjes
tomaat (250 g)
1lwater
2uien
125 g Griekse yoghurt
1teentje look
200 g kippengehakt
zel olijfolie
Lel paneermeel
% kloregano
Lel geraspte Parmezaanse
»
% kl basilicum
kaas
tip
à
Meng het kippengehakt met het paneermeel, de
>
Parmezaanse kaas en 1 el Griekse yoghurt. Kruid
HT
met peper en zout. Maak hiervan kleine gehakt-
balletjes. Zet in de frigo.
de
Pel de uien en het teentje look en snij beide fijn.
Stoof samen met de geraspte wortelen 10 min in
2 el olijfolie. Voeg de kruiden en de blokjes tomaat
toe en laat 10 min op een zacht vuurtje pruttelen
lend de soep in porties in de blender tot je een
> ‘y
tomatencrème krijgt zonder room toe te voegen.
Leng de soep aan met 1 | water en de bouillon-
okjes. Voeg de balletjes bij de soep. Laat 10 min
koken tot de balletjes gaar zijn.
Klop de resterende yoghurt met wat water los tot
een roomsaus. Werk de soep af met de yoghurt en
fijngesneden peterselie.
ve vindt dit vecept
YAOS
op mijnspar.be
yoghurt op Griekse wijz
4x125g0f450g
à
naar keuze
at
bij aankoop van 1 verpakking
=
vanaf € 345” -€ 2,36 voor 1 (vanaf kg € 5,24)
LÉ
VANDEMOORTELE
olijfolie
«
extra vierge
750 ml
h
a
XTRA
=
78
hetzij
723
A
VOOR
€
L€7,89