Spar - Folder van 03.12.2020 tot 16.12.2020 - Pagina 11


Hier is pagina 11 van 25 pagina's van de Spar folder, geldig van 03.12.2020 tot 16.12.2020.



Spar Folder 03.12.2020

Hier is pagina 11 van 25 pagina's van de Spar folder, geldig van 03.12.2020 tot 16.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 03.12.2020 tot 16.12.2020 - Pagina 11

4 personen + 30 min 1zakje geraspte wortelen 2 el fingesneden 250g peterselie 1 blik stukjes gepelde 2 groentebouillonblokjes tomaat (250 g) 1lwater 2uien 125 g Griekse yoghurt 1teentje look 200 g kippengehakt zel olijfolie Lel paneermeel % kloregano Lel geraspte Parmezaanse » % kl basilicum kaas tip à Meng het kippengehakt met het paneermeel, de > Parmezaanse kaas en 1 el Griekse yoghurt. Kruid HT met peper en zout. Maak hiervan kleine gehakt- balletjes. Zet in de frigo. de Pel de uien en het teentje look en snij beide fijn. Stoof samen met de geraspte wortelen 10 min in 2 el olijfolie. Voeg de kruiden en de blokjes tomaat toe en laat 10 min op een zacht vuurtje pruttelen lend de soep in porties in de blender tot je een > ‘y tomatencrème krijgt zonder room toe te voegen. Leng de soep aan met 1 | water en de bouillon- okjes. Voeg de balletjes bij de soep. Laat 10 min koken tot de balletjes gaar zijn. Klop de resterende yoghurt met wat water los tot een roomsaus. Werk de soep af met de yoghurt en fijngesneden peterselie. ve vindt dit vecept YAOS op mijnspar.be yoghurt op Griekse wijz 4x125g0f450g à naar keuze at bij aankoop van 1 verpakking = vanaf € 345” -€ 2,36 voor 1 (vanaf kg € 5,24) LÉ VANDEMOORTELE olijfolie « extra vierge 750 ml h a XTRA = 78 hetzij 723 A VOOR € L€7,89

Spar - Folder van 03.12.2020 tot 16.12.2020 - Pagina 11