Spar - Folder van 03.12.2020 tot 16.12.2020 - Pagina 11




Hier is pagina 11 van 25 pagina's van de Spar folder, geldig van 03.12.2020 tot 16.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

4 personen + 30 min

1zakje geraspte wortelen

2 el fingesneden

250g

peterselie

1 blik stukjes gepelde

2 groentebouillonblokjes

tomaat (250 g)

1lwater

2uien

125 g Griekse yoghurt

1teentje look

200 g kippengehakt

zel olijfolie

Lel paneermeel

% kloregano

Lel geraspte Parmezaanse

»

% kl basilicum

kaas

tip

à

Meng het kippengehakt met het paneermeel, de

>

Parmezaanse kaas en 1 el Griekse yoghurt. Kruid

HT

met peper en zout. Maak hiervan kleine gehakt-

balletjes. Zet in de frigo.

de

Pel de uien en het teentje look en snij beide fijn.

Stoof samen met de geraspte wortelen 10 min in

2 el olijfolie. Voeg de kruiden en de blokjes tomaat

toe en laat 10 min op een zacht vuurtje pruttelen

lend de soep in porties in de blender tot je een

> ‘y

tomatencrème krijgt zonder room toe te voegen.

Leng de soep aan met 1 | water en de bouillon-

okjes. Voeg de balletjes bij de soep. Laat 10 min

koken tot de balletjes gaar zijn.

Klop de resterende yoghurt met wat water los tot

een roomsaus. Werk de soep af met de yoghurt en

fijngesneden peterselie.

ve vindt dit vecept

YAOS

op mijnspar.be

yoghurt op Griekse wijz

4x125g0f450g

à

naar keuze

at

bij aankoop van 1 verpakking

=

vanaf € 345” -€ 2,36 voor 1 (vanaf kg € 5,24)



VANDEMOORTELE

olijfolie

«

extra vierge

750 ml

h

a

XTRA

=

78

hetzij

723

A

VOOR



L€7,89