Renmans - Folder van 18.08.2023 tot 24.08.2023 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Renmans folder, geldig van 18.08.2023 tot 24.08.2023.



Pagina : 1 2
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Pe,

=

À

HP

(>

G

(2

"|

Pay,

7

.

2

æ

CZ

(oor een geslaagde

LR

4

Laat het vlees eerst zo’n twintig minuten op kamer-

en

temperatuur komen voor je het op de barbecue legt.

Wil je een biefstuk of côte à l'os saignant bereiden ?

Plaats het rooster van de barbecue dan vlak boven de

kooltjes. Laat elke kant een tot twee minuten garen.

VE

Zo krijgt het vlees een lekker krokant korstje terwijl

het binnen saignant blijft.

En

u

ve

Wil je daarentegen goed doorbakken vlees - zoals

hr

gevogelte of worst? Voorzie dan voldoende tijd. zodat

>

het langzaam kan garen

Plaats het barbecuerooster hoger en leg het vlees op de

uiteinden (waar het rooster minder warm is). Zorg ervoor

PE

Be

dat het vuur niet te fel brandt, om te voorkomen dat de

Laat het vlees

buitenkant van het vlees verbrandt terwijl de binnenkant

een vijftal minuten

a

À

nog niet gaar is.

rusten voor je

het serveert.

met je extra-kaart?

Kom je regelmatig bij ons over de vloer? Dan willen we je voor dat vertrouwen graag

bedanken. Ken je onze Extra-kaart al? Met deze spaarkaart geniet je - bovenop onze

gebruikelijke promoties en acties - van heel wat ‘extra’ voordelen en promoties op maat.

400

extra

Ik ontvang

punten

Vraag nu jouw gratis Extra-kaart

IS

à

aan uw beenhouwer.

à

Scan de QR-code voor info.

renmans.be/extra

et

»

RENMA

Ss

sn

ee

Kwaliteit smaakt

Sn

- Sinds 1978 -

. >,

+

mr

Online bestelling

gratis n°

Volg ons

renmans.be/nl/shop

ww.renmans.be | ©

0800/90002

| @ [email protected]

®