Renmans - Folder van 18.08.2023 tot 24.08.2023 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Renmans folder, geldig van 18.08.2023 tot 24.08.2023.
Pagina :
1
2
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Pe,
=
À
HP
(>
G
(2
"|
Pay,
7
.
2
æ
CZ
(oor een geslaagde
LR
4
Laat het vlees eerst zo’n twintig minuten op kamer-
en
temperatuur komen voor je het op de barbecue legt.
Wil je een biefstuk of côte à l'os saignant bereiden ?
Plaats het rooster van de barbecue dan vlak boven de
kooltjes. Laat elke kant een tot twee minuten garen.
VE
Zo krijgt het vlees een lekker krokant korstje terwijl
het binnen saignant blijft.
En
u
ve
Wil je daarentegen goed doorbakken vlees - zoals
hr
gevogelte of worst? Voorzie dan voldoende tijd. zodat
>
het langzaam kan garen
Plaats het barbecuerooster hoger en leg het vlees op de
uiteinden (waar het rooster minder warm is). Zorg ervoor
PE
Be
dat het vuur niet te fel brandt, om te voorkomen dat de
Laat het vlees
buitenkant van het vlees verbrandt terwijl de binnenkant
een vijftal minuten
a
À
nog niet gaar is.
rusten voor je
het serveert.
met je extra-kaart?
Kom je regelmatig bij ons over de vloer? Dan willen we je voor dat vertrouwen graag
bedanken. Ken je onze Extra-kaart al? Met deze spaarkaart geniet je - bovenop onze
gebruikelijke promoties en acties - van heel wat ‘extra’ voordelen en promoties op maat.
400
extra
Ik ontvang
punten
Vraag nu jouw gratis Extra-kaart
IS
à
aan uw beenhouwer.
à
Scan de QR-code voor info.
renmans.be/extra
et
»
RENMA
Ss
sn
ee
Kwaliteit smaakt
Sn
- Sinds 1978 -
. >,
+
mr
Online bestelling
gratis n°
Volg ons
renmans.be/nl/shop
ww.renmans.be | ©
0800/90002
| @ [email protected]
®