Renmans - Folder van 05.04.2024 tot 11.04.2024 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Renmans folder, geldig van 05.04.2024 tot 11.04.2024.



Pagina : 1 2
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

>

=

ve

}

Dridchläbak ijze

ae

van cen Subje kalfsgebraad,

+ Haal een uurtje voor de bereiding

het vlees uit de koelkast.

* Vlees kruiden met peper en zout

+ Leg het mager stukje vlees in

bruisende boter

+ Laat het vlees even korsten aan

alle zijde tot een goudbruine kleur

+ Het vuur zachter zetten en

laat verder garen.

Ä

&

» Regelmatig het vlees bevochtigen

x

met de braadjus.

+ De braadtijd is afhankelijk

ut

7

à

NS

p

van de grote van het stuk vlees.

D

Ë

&

=

+ Na de baktijd een 15 tal minuten

À

Al

5

laten rusten onder aluminium folie.

>,

=

x

SMAKELIJK

Uiteraard kan u het kalfsvlees ook

klaarmaken in de oven.

met je extra-kaart?

Kom je regelmatig bij ons over de vloer? Dan willen we je voor dat vertrouwen graag

bedanken. Ken je onze Extra-kaart al? Met deze spaarkaart geniet je - bovenop onze

JE

AL!

gebruikelijke promoties en acties - van heel wat ‘extra’ voordelen en promoties op maat.

400

extra

Ik ontvang

punten

Vraag nu jouw gratis Extra-kaart

fs

aan uw beenhouwer.

Scan de QR-code voor info.

renmans.be/extra

_

.

EN

MAN

S

Va

Kwaliteit smaakt

_—

- Sinds 1978 -

5

pP

Bestelling: renmans.be/nl/shop

www.renmans.be | (&) GRATIS 0800/90002 | (&) [email protected] | (F)

Volg ons