Renmans - Folder van 05.04.2024 tot 11.04.2024 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Renmans folder, geldig van 05.04.2024 tot 11.04.2024.
Pagina :
1
2
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
>
=
ve
}
Dridchläbak ijze
ae
van cen Subje kalfsgebraad,
+ Haal een uurtje voor de bereiding
het vlees uit de koelkast.
* Vlees kruiden met peper en zout
+ Leg het mager stukje vlees in
bruisende boter
+ Laat het vlees even korsten aan
alle zijde tot een goudbruine kleur
+ Het vuur zachter zetten en
laat verder garen.
Ä
&
» Regelmatig het vlees bevochtigen
x
met de braadjus.
+ De braadtijd is afhankelijk
ut
7
à
NS
p
van de grote van het stuk vlees.
D
Ë
&
=
+ Na de baktijd een 15 tal minuten
À
Al
5
laten rusten onder aluminium folie.
>,
=
x
SMAKELIJK
Uiteraard kan u het kalfsvlees ook
klaarmaken in de oven.
met je extra-kaart?
Kom je regelmatig bij ons over de vloer? Dan willen we je voor dat vertrouwen graag
bedanken. Ken je onze Extra-kaart al? Met deze spaarkaart geniet je - bovenop onze
JE
AL!
gebruikelijke promoties en acties - van heel wat ‘extra’ voordelen en promoties op maat.
400
extra
Ik ontvang
punten
Vraag nu jouw gratis Extra-kaart
fs
aan uw beenhouwer.
Scan de QR-code voor info.
renmans.be/extra
_
.
EN
MAN
S
Va
Kwaliteit smaakt
_—
- Sinds 1978 -
5
pP
Bestelling: renmans.be/nl/shop
www.renmans.be | (&) GRATIS 0800/90002 | (&) [email protected] | (F)
Volg ons