Renmans - Folder van 05.04.2024 tot 11.04.2024 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Renmans folder, geldig van 05.04.2024 tot 11.04.2024.

Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Renmans folder, geldig van 05.04.2024 tot 11.04.2024.
Pagina :
1
2
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Renmans - Folder van 05.04.2024 tot 11.04.2024 - Pagina 2
> = ve } Dridchläbak ijze ae van cen Subje kalfsgebraad, + Haal een uurtje voor de bereiding het vlees uit de koelkast. * Vlees kruiden met peper en zout + Leg het mager stukje vlees in bruisende boter + Laat het vlees even korsten aan alle zijde tot een goudbruine kleur + Het vuur zachter zetten en laat verder garen. Ä & » Regelmatig het vlees bevochtigen x met de braadjus. + De braadtijd is afhankelijk ut 7 à NS p van de grote van het stuk vlees. D Ë & = + Na de baktijd een 15 tal minuten À Al 5 laten rusten onder aluminium folie. >, = x SMAKELIJK Uiteraard kan u het kalfsvlees ook klaarmaken in de oven. met je extra-kaart? Kom je regelmatig bij ons over de vloer? Dan willen we je voor dat vertrouwen graag bedanken. Ken je onze Extra-kaart al? Met deze spaarkaart geniet je - bovenop onze JE AL! gebruikelijke promoties en acties - van heel wat ‘extra’ voordelen en promoties op maat. 400 extra Ik ontvang punten Vraag nu jouw gratis Extra-kaart fs aan uw beenhouwer. Scan de QR-code voor info. renmans.be/extra _ . EN MAN S Va Kwaliteit smaakt _— - Sinds 1978 - 5 pP Bestelling: renmans.be/nl/shop www.renmans.be | (&) GRATIS 0800/90002 | (&) [email protected] | (F) Volg ons
Renmans - Folder van 05.04.2024 tot 11.04.2024 - Pagina 2