Renmans - Folder van 10.03.2023 tot 16.03.2023 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Renmans folder, geldig van 10.03.2023 tot 16.03.2023.
Pagina :
1
2
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
e-
en
Kwaliteitsrlees verdient
om goed le worden
A hed
k
Bij Renmans seen we ons uiterste Br om is es van
AMA)
top!
liteit
n
lers met wie we al me
witblauw) Eh van nn
dan veertig En in volledige transparantie en een
menw‘
y
A
Veletin
d.
maak
madsheid,
|
vouw heb vlees optimaal te houden:
A
|
Il
=
Haal
n
n.
Kan met peper en zout en bak de bietuk op een hoog vuur aan beide
+
zijden tot een goudbruin kleurtje.
=
Voeg een paar klontjes boter toe en napeer regelmatig met de jus van
de boter de steak tijdens het ba
“
Bak vogel niet se ie 7h Ne Ne PE en mals has
|
y
bedek: met A. een paar minuutjes rusten op een verwarmd Bed.
à:
Vraag gerust meer advies aan uw beenhouwer en laat uw steak snijden op
a
4
gewenste dikte en grootte.
SMAKELI
met je extra-kaart?
de
loer?
Dan
illen we je voor dat
b
=
4
L
b
A
gebruikelijke promoties en acties - van heel wat ‘extra’ voordelen en promoties op maat
(0)
aankoop
Ik ontvang
extra
Ik spaar
Die
Ik ontvang
ten
unt
Vraag nu jouw gratis Extra-kaart
aan uw beef
ouwel
Scan de QR-code voor info.
I:
renmans.be/ex:
mi
a
RENM
MANS
>
=
Kwaliteit smaakt
=
SS
Online bestelling
www.renmans.be
Volg ons
ren
be/nl/shi
|
©
0800/90002
| © [email protected]