Renmans - Folder van 10.03.2023 tot 16.03.2023 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Renmans folder, geldig van 10.03.2023 tot 16.03.2023.



Pagina : 1 2
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

e-

en

Kwaliteitsrlees verdient

om goed le worden

A hed

k

Bij Renmans seen we ons uiterste Br om is es van

AMA)

top!

liteit

n

lers met wie we al me

witblauw) Eh van nn

dan veertig En in volledige transparantie en een

menw‘

y

A

Veletin

d.

maak

madsheid,

|

vouw heb vlees optimaal te houden:

A

|

Il

=

Haal

n

n.

Kan met peper en zout en bak de bietuk op een hoog vuur aan beide

+

zijden tot een goudbruin kleurtje.

=

Voeg een paar klontjes boter toe en napeer regelmatig met de jus van

de boter de steak tijdens het ba



Bak vogel niet se ie 7h Ne Ne PE en mals has

|

y

bedek: met A. een paar minuutjes rusten op een verwarmd Bed.

à:

Vraag gerust meer advies aan uw beenhouwer en laat uw steak snijden op

a

4

gewenste dikte en grootte.

SMAKELI

met je extra-kaart?

de

loer?

Dan

illen we je voor dat

b

=

4

L

b

A

gebruikelijke promoties en acties - van heel wat ‘extra’ voordelen en promoties op maat

(0)

aankoop

Ik ontvang

extra

Ik spaar

Die

Ik ontvang

ten

unt

Vraag nu jouw gratis Extra-kaart

aan uw beef

ouwel

Scan de QR-code voor info.

I:

renmans.be/ex:

mi

a

RENM

MANS

>

=

Kwaliteit smaakt

=

SS

Online bestelling

www.renmans.be

Volg ons

ren

be/nl/shi

|

©

0800/90002

| © [email protected]