Renmans - Folder van 10.03.2023 tot 16.03.2023 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Renmans folder, geldig van 10.03.2023 tot 16.03.2023.

Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Renmans folder, geldig van 10.03.2023 tot 16.03.2023.
Pagina :
1
2
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Renmans - Folder van 10.03.2023 tot 16.03.2023 - Pagina 2
e- en Kwaliteitsrlees verdient om goed le worden A hed k Bij Renmans seen we ons uiterste Br om is es van AMA) top! liteit n lers met wie we al me witblauw) Eh van nn dan veertig En in volledige transparantie en een menw‘ y A Veletin d. maak madsheid, | vouw heb vlees optimaal te houden: A | Il = Haal n n. Kan met peper en zout en bak de bietuk op een hoog vuur aan beide + zijden tot een goudbruin kleurtje. = Voeg een paar klontjes boter toe en napeer regelmatig met de jus van de boter de steak tijdens het ba “ Bak vogel niet se ie 7h Ne Ne PE en mals has | y bedek: met A. een paar minuutjes rusten op een verwarmd Bed. à: Vraag gerust meer advies aan uw beenhouwer en laat uw steak snijden op a 4 gewenste dikte en grootte. SMAKELI met je extra-kaart? de loer? Dan illen we je voor dat b = 4 L b A gebruikelijke promoties en acties - van heel wat ‘extra’ voordelen en promoties op maat (0) aankoop Ik ontvang extra Ik spaar Die Ik ontvang ten unt Vraag nu jouw gratis Extra-kaart aan uw beef ouwel Scan de QR-code voor info. I: renmans.be/ex: mi a RENM MANS > = Kwaliteit smaakt = SS Online bestelling www.renmans.be Volg ons ren be/nl/shi | © 0800/90002 | © [email protected]
Renmans - Folder van 10.03.2023 tot 16.03.2023 - Pagina 2