Okay - Folder van 26.02.2020 tot 10.03.2020 - Pagina 14
Hier is pagina 14 van 28 pagina's van de Okay folder, geldig van 26.02.2020 tot 10.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
>
Lis
ë
4
4
Qi
240,
Pi
4
2
We
x
Pt
(OI
Roodbaarshaasje met
champignons en parelcous:
Ingrediënten (4 personen)
.
250 g roodbaarshaasjes
.
1 teentje knoflook
(freshmart)
1 eetl. boter
.
Ja
300 g gesneden champignons
250 g parelcouscous
5m:
1onbehandelde citroen (bio)
2 eetl. olijfolie
peper en zout
30 g verse dille
30 g vers bieslook
Boni Selection
Voorbereiding (15 min.)
roodbaarshaasje
s
Pers het teentje knoflook.
+250 g
-
Rasp de schil van de citroen (niet het wit) en pers.
s
Hak de dille en het bieslook fijn.
aaa
Bereiding (15 min.)
1. Kook de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kookti
ij
verpakking). Giet af.
1
2. Smelt intussen de boter in een pan en bak de champignons 5 à 6 min.
Voeg het knoflook toe en kruid met peper en zout.
3. Verhit de olijfolie in een pan en bak de vis 2 min. aan elke kant. Kruid
met peper en zout.
2
4. Meng de champignons, de dille, het bieslook,
Lesage
de citroenzeste en het sap onder de couscous.
gesneden champignons
300g
597
Terre di Chieti G.T. Pecorino
Lekker
e1,79
“Vellodoro’ 2018
met
Umani Ronchi
a
Abruzzo - Italië
75cl
€5,39
14 Alle voordelen geldig met 8 XTRA
Ons vakmanschap drink je met verstand.