Okay - Folder van 26.02.2020 tot 10.03.2020 - Pagina 14




Hier is pagina 14 van 28 pagina's van de Okay folder, geldig van 26.02.2020 tot 10.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

>

Lis

ë

4

4

Qi

240,

Pi

4

2

We

x

Pt

(OI

Roodbaarshaasje met

champignons en parelcous:

Ingrediënten (4 personen)

.

250 g roodbaarshaasjes

.

1 teentje knoflook

(freshmart)

1 eetl. boter

.

Ja

300 g gesneden champignons

250 g parelcouscous

5m:

1onbehandelde citroen (bio)

2 eetl. olijfolie

peper en zout

30 g verse dille

30 g vers bieslook

Boni Selection

Voorbereiding (15 min.)

roodbaarshaasje

s

Pers het teentje knoflook.

+250 g

-

Rasp de schil van de citroen (niet het wit) en pers.


s

Hak de dille en het bieslook fijn.

aaa

Bereiding (15 min.)

1. Kook de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kookti

ij

verpakking). Giet af.

1

2. Smelt intussen de boter in een pan en bak de champignons 5 à 6 min.

Voeg het knoflook toe en kruid met peper en zout.

3. Verhit de olijfolie in een pan en bak de vis 2 min. aan elke kant. Kruid

met peper en zout.

2

4. Meng de champignons, de dille, het bieslook,

Lesage

de citroenzeste en het sap onder de couscous.

gesneden champignons

300g

597

Terre di Chieti G.T. Pecorino

Lekker

e1,79

“Vellodoro’ 2018

met

Umani Ronchi

a

Abruzzo - Italië

75cl

€5,39

14 Alle voordelen geldig met 8 XTRA

Ons vakmanschap drink je met verstand.