Okay - Folder van 06.11.2019 tot 19.11.2019 - Pagina 11




Hier is pagina 11 van 20 pagina's van de Okay folder, geldig van 06.11.2019 tot 19.11.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

7)

ai

er

En

Rn

|

FR

=

Der



4

PF

un

©)

>

NI

(3

E

LN!

DEEE

Es

saus,iwitloof en kroketten

Ingrediënten (4 personen)

-15%

A

|

3 eendenborstfilets (freshmart)

1 eetl. mosterd op traditionele wijze

afl verpakki

Í

15 aardappelkroketten

2 dl kalfsfond

8 stronken voorgegaard witloof

2 eetl. Luikse siroop

Tui

1 blaadje laurier

2 eetl. zure room

1/2 koffiel. tijm (gedroogd)

2 eetl. boter

peper en zout

EN

il

| RUF 777

Fat

Tes

R

5

\

Voorbereiding (15 min.)

m

a.

À

N

N

Snipper de ui fijn.

hq

RN

\

Maak met een scherp mes kruiselings inkepingen in de velkant van de

RL

à

eendenborstfilets tot je een rasterpatroon hebt. Snij niet in het vlees,

maar alleen in het vel.

\

omtrent tinnen erking anneer eastern eerden ars ae ee

KN

)

N

Li

8

#1

Bereiding (25 min.)

ET

N

1

AA

u

7

Smelt 1 eetl. boter in een steelpan en bak de ui glazig. Overgiet met de fond

Ln

Ni

en voeg het laurierblad en de tijm toe. Laat voor de helft inkoken. Verwijder

IE

4

het laurierblad. Roer er de siroop, de zure room en de mosterd onder.

il

Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en warm het witloof op. Houd warm.

tn

3. Bak de eend 10 min. op de velkant zonder vetstof op

de

Pe

ak

>

een hevig vuur in een pan met antiaanbaklaag. Giet het

overtollige vet weg en kruid de eend met peper en zout.

Draai het vlees om en laat nog £ 6 min. bakken.

38

Bak de kroketten goudbruin in de friteuse op 180 °C

(baktijd: zie verpakking).

2

Jh

2

nn

a

Salento 1.G.T. ‘Colonna Appia’

Primitivo 2018

Lekker

met

Puglia - Italië

75 cl

€5,3

9 ve?



Ons vakmanschap drink je met verstand.

OKay

1