Okay - Folder van 06.11.2019 tot 19.11.2019 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 20 pagina's van de Okay folder, geldig van 06.11.2019 tot 19.11.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
7)
ai
er
En
Rn
|
FR
=
Der
€
4
PF
un
©)
>
NI
(3
E
LN!
DEEE
Es
saus,iwitloof en kroketten
Ingrediënten (4 personen)
-15%
A
|
3 eendenborstfilets (freshmart)
1 eetl. mosterd op traditionele wijze
afl verpakki
Í
15 aardappelkroketten
2 dl kalfsfond
8 stronken voorgegaard witloof
2 eetl. Luikse siroop
Tui
1 blaadje laurier
2 eetl. zure room
1/2 koffiel. tijm (gedroogd)
2 eetl. boter
peper en zout
EN
il
| RUF 777
Fat
Tes
R
5
\
Voorbereiding (15 min.)
m
a.
À
N
N
Snipper de ui fijn.
hq
RN
\
Maak met een scherp mes kruiselings inkepingen in de velkant van de
RL
à
eendenborstfilets tot je een rasterpatroon hebt. Snij niet in het vlees,
maar alleen in het vel.
\
omtrent tinnen erking anneer eastern eerden ars ae ee
KN
)
N
Li
8
#1
Bereiding (25 min.)
ET
N
1
AA
u
7
Smelt 1 eetl. boter in een steelpan en bak de ui glazig. Overgiet met de fond
Ln
Ni
en voeg het laurierblad en de tijm toe. Laat voor de helft inkoken. Verwijder
IE
4
het laurierblad. Roer er de siroop, de zure room en de mosterd onder.
il
Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en warm het witloof op. Houd warm.
tn
3. Bak de eend 10 min. op de velkant zonder vetstof op
de
Pe
ak
>
een hevig vuur in een pan met antiaanbaklaag. Giet het
overtollige vet weg en kruid de eend met peper en zout.
Draai het vlees om en laat nog £ 6 min. bakken.
38
Bak de kroketten goudbruin in de friteuse op 180 °C
(baktijd: zie verpakking).
2
Jh
2
nn
a
Salento 1.G.T. ‘Colonna Appia’
Primitivo 2018
Lekker
met
Puglia - Italië
75 cl
€5,3
9 ve?
—
Ons vakmanschap drink je met verstand.
OKay
1