Okay - Folder van 22.09.2021 tot 05.10.2021 - Pagina 14
Hier is pagina 14 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 22.09.2021 tot 05.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ke
ide
y,
a
4
of
ë
t
det,
el
LTES ACER
nr
Örp
VE
©
Gepa
neerd
ab ljauw met .
Ne
_couscoussalade « en broccolini
ele
Ingrediënten C4 personen)
gepaneerde kabellanehaasjes
2 stuks 2 200, 8
«4 gepaneerde kabeljaurhaasjes
« 1 granaatappel
Úfreshenart)
“I limsen
et7 95%
- 200 BE broceolini
„250 geouscous
* 1 minikomkemmer
* 3eetl. alijfelie
«1 avacade
* peper em zout
BelOrta
«1 basje waterkers
broccolini
nusecnsenesessses
anenannsaananananans
veunwennnnenennnennnnansnnnnaaann
200 ë
Voorbereiding (15 min.)
an,
"end
Snij de angeschilde komkommer in de lengte in 2 en daarna in stukjes
erämnasgnuuhlen
‚e2.29
- Snij de limssn in partjes
= Snij de harde steeltjes van de waterkers
= Sr de avacado in 2 verwijde rde pit en snij het vruchtwlees in fijne
blakjes.
= Haal de pitten uit de granaatappel
3+1 GRATIS
Bereiding {15 min.)
Pick&Mix.
1
Bereid de couscous (kooktijd: zie verpakking). Roer los met een vork
‚Mies uit 27 wijnen.
2
Kaak intussen de braceelini 5 min enafgedekt gear in lichtgeze uten
!
water. Giet af.
ES
Meng de granaatap pelpatten de komkommer- en socadeblokjes
onder de couscous, Breng op smaak met Î eetl, olijfolie, peper en
zout. Meng er voorzichtig de waterkers onder
|
Werhit 2 eetl alijfolie in een pan en bak de kabeljauw haasjes
3 à 4 min. aan elke kant
gs an !
Wark da esuscaussalade af met de kabeljauw an de braccolini en
terveer mat eén partje limeen
„Cagnard wit 2020
GP. Côtes de Gasaognal
vrnisesss annensanendenetantbnandanade
ed ‚tan
partybox 3 L
del FiL dead tu
Werdiagewaarden var bei renaph
pamaand
nge GA hel u welt BI, mevr AN ere hege BT gering
maden « vanen B gs een gg
el2, 49
Aerde: korting wordt utsmatlich
verrekend aan de En
14 iwalkmnzchap drink met werständ