Okay - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.

Hier is pagina 11 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Okay - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 11
je 44 a ae Si >»: “a De © ©. a % N A Pasta met mate en gepan e Ingrediënten (4 personen) 4 gepaneerde scharfilets 1/2 bosje peterselie met peterselie en citroen lui (freshmart) 500 g tagliatelle met eieren 1 aubergine 690 g passata met basilicum 1 groene paprika 4 eetl. olijfolie 250 g kastanjechampignons peper en zout Voorbereiding (10 min.) Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes. Boni Selection Snij de aubergine in kleine blokjes en de champignons in 4. Snipper de ui en de peterselie fijn. gepaneerde scharfilets met peterselie en citroen « RI ee RE 3x+100g Bereiding (15 min.) e12, 95; 1. Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de ui en de groenten + 5 min. Kruid met peper en zout. Voeg de passata toe en laat nog 4 à 5 min. koken. 2. Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. 3. Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de vis 2 à 3 min aan elke kant. d | 4. Meng de pasta onder de saus. Verdeel over 4 diepe a borden en leg er een stukje vis op. Werk af met de peterselie. e TARAPACK Peterselie Tarapaca Sauvignon Blanc 2020 Lekker bosje met D.O. Central Valley c0,89 Chili 75 cl «4,39 “— A 6 11 Ons vakmanschap drink je met verstand. OKay
Okay - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 11