Okay - Folder van 11.08.2021 tot 24.08.2021 - Pagina 11


Hier is pagina 11 van 28 pagina's van de Okay folder, geldig van 11.08.2021 tot 24.08.2021.



Okay Folder 11.08.2021

Hier is pagina 11 van 28 pagina's van de Okay folder, geldig van 11.08.2021 tot 24.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Okay - Folder van 11.08.2021 tot 24.08.2021 - Pagina 11

er dE ker (AS ik ) [T4 Fe 3 NUTRI-SCORE Zeebaars met 5 -20% tagliatelle en babyspinazie S) ENT =: Ingrediënten (4 personen) LE À + 4 zeebaarsfilets (freshmart) + 1 teentje knoflook. Bt Sen + 450 gtapastomaten + 500 g verse tagliatelle + 250 g champignons (freshmart) zeebaarsfilet + 200 g babyspinazie + 4 eetl. olijfolie +1 sjalot + peper en zout 2421008 23,85% Voorbereiding (10 min.) - Snij de champignons en de tapastomaten in 2. - Snipper de sjalot en het knoflook fijn. ’ Bereiding (15 min.) Gourmet Greens 1. Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de zeebaarsfilets + 5 min. op babyspinazie de velkant. Kruid met peper en zout. Draai om en laat nog 2 min. verder 200 g e1,39 garen. 2. Verhit ondertussen 2 eetl. oliffolie in een braadpan en bak de sjalot en het knoflook { min. Roerer de champignons onder en laat 5 min. stoven. Miguel Torres ‘Las Mulas’ Reserva 3. Roer er de spinazie en de tapastomaten onder. Kruid met peperen zout en laat 2 à 3 min. mee stoven. Sauvignon Blanc 2020 4. Kook de tagliatelle in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng onder de groenten. D.O. Central Valley Fi Chili dep 75 cl Voedingswaarden van het recept (per persoon) €6,39 werge 9h eten 18 g vaar 3 verzi oosten AS, werven 37 grue val SA ge tn 425 ge out 38 ‘Ons vakmanschap drink je met verstand. B.

Okay - Folder van 11.08.2021 tot 24.08.2021 - Pagina 11