Okay - Folder van 11.08.2021 tot 24.08.2021 - Pagina 11




Hier is pagina 11 van 28 pagina's van de Okay folder, geldig van 11.08.2021 tot 24.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

er

dE

ker

(AS

ik

) [T4

Fe

3

NUTRI-SCORE

Zeebaars met

5

-20%

tagliatelle en babyspinazie

S)

ENT

=:

Ingrediënten (4 personen)

LE À

+ 4 zeebaarsfilets (freshmart)

+ 1 teentje knoflook.

Bt Sen

+ 450 gtapastomaten

+ 500 g verse tagliatelle

+ 250 g champignons

(freshmart)

zeebaarsfilet

+ 200 g babyspinazie

+ 4 eetl. olijfolie

+1 sjalot

+ peper en zout

2421008 23,85%

Voorbereiding (10 min.)

- Snij de champignons en de tapastomaten in 2.

- Snipper de sjalot en het knoflook fijn.



Bereiding (15 min.)

Gourmet Greens

1. Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de zeebaarsfilets + 5 min. op

babyspinazie

de velkant. Kruid met peper en zout. Draai om en laat nog 2 min. verder

200 g

e1,39

garen.

2. Verhit ondertussen 2 eetl. oliffolie in een braadpan en bak de sjalot en het

knoflook { min. Roerer de champignons onder en laat 5 min. stoven.

Miguel Torres

‘Las Mulas’ Reserva

3. Roer er de spinazie en de tapastomaten onder. Kruid met peperen zout en

laat 2 à 3 min. mee stoven.

Sauvignon Blanc

2020

4. Kook de tagliatelle in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).

Giet af en meng onder de groenten.

D.O. Central Valley

Fi

Chili

dep

75 cl

Voedingswaarden van het recept (per persoon)

€6,39

werge 9h eten 18 g vaar 3 verzi oosten AS,

werven 37 grue val SA ge tn 425 ge out 38

‘Ons vakmanschap drink je met verstand.

B.