Okay - Folder van 11.08.2021 tot 24.08.2021 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 28 pagina's van de Okay folder, geldig van 11.08.2021 tot 24.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
er
dE
ker
(AS
ik
) [T4
Fe
3
NUTRI-SCORE
Zeebaars met
5
-20%
tagliatelle en babyspinazie
S)
ENT
=:
Ingrediënten (4 personen)
LE À
+ 4 zeebaarsfilets (freshmart)
+ 1 teentje knoflook.
Bt Sen
+ 450 gtapastomaten
+ 500 g verse tagliatelle
+ 250 g champignons
(freshmart)
zeebaarsfilet
+ 200 g babyspinazie
+ 4 eetl. olijfolie
+1 sjalot
+ peper en zout
2421008 23,85%
Voorbereiding (10 min.)
- Snij de champignons en de tapastomaten in 2.
- Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
’
Bereiding (15 min.)
Gourmet Greens
1. Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de zeebaarsfilets + 5 min. op
babyspinazie
de velkant. Kruid met peper en zout. Draai om en laat nog 2 min. verder
200 g
e1,39
garen.
2. Verhit ondertussen 2 eetl. oliffolie in een braadpan en bak de sjalot en het
knoflook { min. Roerer de champignons onder en laat 5 min. stoven.
Miguel Torres
‘Las Mulas’ Reserva
3. Roer er de spinazie en de tapastomaten onder. Kruid met peperen zout en
laat 2 à 3 min. mee stoven.
Sauvignon Blanc
2020
4. Kook de tagliatelle in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
Giet af en meng onder de groenten.
D.O. Central Valley
Fi
Chili
dep
75 cl
Voedingswaarden van het recept (per persoon)
€6,39
werge 9h eten 18 g vaar 3 verzi oosten AS,
werven 37 grue val SA ge tn 425 ge out 38
‘Ons vakmanschap drink je met verstand.
B.