Okay - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 12


Hier is pagina 12 van 26 pagina's van de Okay folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.



Okay Folder 29.07.2020

Hier is pagina 12 van 26 pagina's van de Okay folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Okay - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 12

zé E me im — h AN (©) rziebonen ke Kaibeese (freshmart) vanaf 1 verpakking . 2 eetl. groene pesto 400 g sperziebonen 150 g Griekse yoghurt 5 À 2 rode paprika’s . 2 eetl. olijfolie 800 g aardappelpartjes met peperen zout HT tijm en rozemarijn (freshmart) Ce Pi Voorbereiding (10 min.) Barbecuechipolata - Snij de rode ui in fijne schijfjes. -_Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in 2x+250g gelijke reepjes EURES ENNE DT Te ST OST TT ST III nz Bereiding (20 min.) 1 Kook de sperziebonen 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Warm de aardappelpartjes op (instructies: zie verpakking). 3 Verhit de olijfolie in een pan en bak de chipolata’s + 10 min. goudbruin aan alle kanten. 4. Meng de pesto onder de Griekse yoghurt en kruid met peper en zout 5. Meng de sperziebonen onder de rode ui en de paprikareepjes. Doe er een grote eetl. yoghurt- Sperziebonen pestomengeling op en serveer met de aardappelpartjes en los de chipolata’s c1,99x El Coto Crianza 2016 Lekker D.O.C. Rioja met Spanje 75 cl 5,69 ordelen geldig met 28 XTRA Ps Onsvakmanschap di

Okay - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 12