Okay - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 26 pagina's van de Okay folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
zé
E
me im
—
h
AN
(©)
rziebonen
ke Kaibeese
A
en aarda
A
Ingrediënten (4 personen)
-20 %
_
4 barbecuechipolata’s
1 rode ui
>
(freshmart)
vanaf 1 verpakking
.
2 eetl. groene pesto
400 g sperziebonen
150 g Griekse yoghurt
5 À
2 rode paprika’s
.
2 eetl. olijfolie
800 g aardappelpartjes met
peperen zout
HT
tijm en rozemarijn (freshmart)
Ce
Pi
Voorbereiding (10 min.)
Barbecuechipolata
- Snij de rode ui in fijne schijfjes.
-_Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in
2x+250g
gelijke reepjes
EURES ENNE DT Te ST OST TT ST
III nz
Bereiding (20 min.)
1
Kook de sperziebonen 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water.
Giet af en spoel onder koud water.
Warm de aardappelpartjes op (instructies: zie verpakking).
3
Verhit de olijfolie in een pan en bak de chipolata’s + 10 min. goudbruin
aan alle kanten.
4. Meng de pesto onder de Griekse yoghurt en kruid met
peper en zout
5. Meng de sperziebonen onder de rode ui en de
paprikareepjes. Doe er een grote eetl. yoghurt-
Sperziebonen
pestomengeling op en serveer met de aardappelpartjes en
los
de chipolata’s
c1,99x
El Coto Crianza 2016
Lekker
D.O.C. Rioja
met
Spanje
75 cl
5,69
ordelen geldig met 28 XTRA
Ps
Onsvakmanschap
di