Okay - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 12




Hier is pagina 12 van 26 pagina's van de Okay folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.



E

me im



h

AN

(©)

rziebonen

ke Kaibeese
A

en aarda

A

Ingrediënten (4 personen)

-20 %

_

4 barbecuechipolata’s

1 rode ui

>

(freshmart)

vanaf 1 verpakking

.

2 eetl. groene pesto

400 g sperziebonen

150 g Griekse yoghurt

5 À

2 rode paprika’s

.

2 eetl. olijfolie

800 g aardappelpartjes met

peperen zout

HT

tijm en rozemarijn (freshmart)

Ce

Pi

Voorbereiding (10 min.)

Barbecuechipolata

- Snij de rode ui in fijne schijfjes.

-_Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in

2x+250g

gelijke reepjes

EURES ENNE DT Te ST OST TT ST

III nz

Bereiding (20 min.)

1

Kook de sperziebonen 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water.

Giet af en spoel onder koud water.

Warm de aardappelpartjes op (instructies: zie verpakking).

3

Verhit de olijfolie in een pan en bak de chipolata’s + 10 min. goudbruin

aan alle kanten.

4. Meng de pesto onder de Griekse yoghurt en kruid met

peper en zout

5. Meng de sperziebonen onder de rode ui en de

paprikareepjes. Doe er een grote eetl. yoghurt-

Sperziebonen

pestomengeling op en serveer met de aardappelpartjes en

los

de chipolata’s

c1,99x

El Coto Crianza 2016

Lekker

D.O.C. Rioja

met

Spanje

75 cl

5,69

ordelen geldig met 28 XTRA

Ps

Onsvakmanschap

di