Okay - Folder van 03.07.2019 tot 16.07.2019 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 22 pagina's van de Okay folder, geldig van 03.07.2019 tot 16.07.2019. Het bevat 3 producten en 0 promoties.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
Volgende Pagina
Aanbiedingen op deze pagina
Bavette à l’echalote Sol oe wera
|
€ 18.99
/ 1.00 unit(s) |
|
Château VieuxGabiran ‘Cuvée Haut-Campremier’ 2016
A.O.P. Bordeaux 75 el |
€ 6.15
/ 1.00 unit(s) |
|
Tuerlinckx
Tuerlinckx waterkers met kluit |
€ 1.29
/ 1.00 unit(s) |
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Gedhiidë bavette à l'éc
i/
l met quinoasalade en ater
}
Ingrediënten (4 personen)
« Abavettes à 'échalote (freshmart) + 500 g quinoa tricolore
«broccoli «_Zeetl. mosterd
« 350 gkerstomateninverschillende « 1eetl.honing
kleuren (Toma'chef) « 4eetl. olijfolie
…_1zakje waterkers «peper en zout
'
-_Snij de broccoli in roosjes en de kerstomaten in 2.
*__- Kook de broccoli 8 à 10 min. onafgedekt gaar. Schep uit het water
en spoel onder koud water.
-_Kook de quinoa gaar in hetzelfde water en voeg wat zout toe
Bavette à Péchalote LJ
(kooktijd: zie verpakking). Giet af. 2x+150g
-_Hou intussen enkele blaadjes waterkers apart voor de afwerking. }
Mix de rest met 4 eetl. olijfolie, 6 eetl. water, de honing en de e1 8,99 kg
mosterd. Kruid met peper en zout.
Bereiding (10 min.)
1. Gril de bavettes à 'échalote 3 à 4 min. aan elke kant
op de hete barbecue.
. Meng de broccoli onder de quinoa en de tomaten.
Serveer met het vlees en de waterkersdressing.
ï
Î
Lekker”
„Château VieuxGabiran Met
‘Cuvée Haut-Campremier” 2016
A.O.P. Bordeaux
75e |
€6,15
Tuerlinckx
waterkers
Î
Ons vakmanschap drink je met verstand
|