Okay - Folder van 03.07.2019 tot 16.07.2019 - Pagina 7


Hier is pagina 7 van 22 pagina's van de Okay folder, geldig van 03.07.2019 tot 16.07.2019. Het bevat 3 producten en 0 promoties.



Okay Folder 03.07.2019

Hier is pagina 7 van 22 pagina's van de Okay folder, geldig van 03.07.2019 tot 16.07.2019. Het bevat 3 producten en 0 promoties.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Volgende Pagina


Aanbiedingen op deze pagina

Bavette à l’echalote Sol oe wera

€ 18.99
/ 1.00 unit(s)
Château VieuxGabiran ‘Cuvée Haut-Campremier’ 2016

A.O.P. Bordeaux 75 el
€ 6.15
/ 1.00 unit(s)
Tuerlinckx
Tuerlinckx

waterkers met kluit
€ 1.29
/ 1.00 unit(s)

Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Okay - Folder van 03.07.2019 tot 16.07.2019 - Pagina 7

Gedhiidë bavette à l'éc i/ l met quinoasalade en ater } Ingrediënten (4 personen) « Abavettes à 'échalote (freshmart) + 500 g quinoa tricolore «broccoli «_Zeetl. mosterd « 350 gkerstomateninverschillende « 1eetl.honing kleuren (Toma'chef) « 4eetl. olijfolie …_1zakje waterkers «peper en zout ' -_Snij de broccoli in roosjes en de kerstomaten in 2. *__- Kook de broccoli 8 à 10 min. onafgedekt gaar. Schep uit het water en spoel onder koud water. -_Kook de quinoa gaar in hetzelfde water en voeg wat zout toe Bavette à Péchalote LJ (kooktijd: zie verpakking). Giet af. 2x+150g -_Hou intussen enkele blaadjes waterkers apart voor de afwerking. } Mix de rest met 4 eetl. olijfolie, 6 eetl. water, de honing en de e1 8,99 kg mosterd. Kruid met peper en zout. Bereiding (10 min.) 1. Gril de bavettes à 'échalote 3 à 4 min. aan elke kant op de hete barbecue. . Meng de broccoli onder de quinoa en de tomaten. Serveer met het vlees en de waterkersdressing. ï Î Lekker” „Château VieuxGabiran Met ‘Cuvée Haut-Campremier” 2016 A.O.P. Bordeaux 75e | €6,15 Tuerlinckx waterkers Î Ons vakmanschap drink je met verstand |

Okay - Folder van 03.07.2019 tot 16.07.2019 - Pagina 7