Okay - Folder van 16.06.2021 tot 29.06.2021 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 16.06.2021 tot 29.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
u
he
A)
|
|
y
EN
I!
ir
ul
N
|
fi
7
if
#1
1}
ER
1
fi
En
N
il
Kd
D
|
Il
I
LA
u
+
FER
eN
di
ib
nur
-ORE
Hi
Kl
OE:
|
x
4,
Sol
Q
"N
|
m
à
À
| Pita met varkensreepjes en tomatensalsa
N
Ingrediënten (6 personen)
Voorbereiding (10 min.)
ë
-
500 g mediterraans gebraad (freshmart)
Snij de tomaten in stukjes.
®
300 g Ruby Red tomaten
=
Snipper het basilicum fijn.
|
-
Snij de ongeschilde courgette in de lengte in 4, snij in kleine stukjes.
2 lente-uitjes
=
Pers de halve limoen.
1/2 courgette
-
50 g jonge slascheuten
Snipper de lente-uitjes fijn.
1/2 limoen
Bereiding (15 min.)
"À
1plantje basilicum
1. Verwarm de oven voor op 250 °C.
6 pitabroodjes
2.
Doe de tomaten, de courgette, het basilicum en de lente-uitjes in een mengkom. Voeg
4 eetl. yogorette met fijne kruiden
2eetl. olijfolie
=
het limoensap en 1 et. olijfolie toe, kruid met zwarte peper en zout en meng goed.
Verhit leetl. olijfolie in een braadpan en bak het vlees 1,5 min. aan elke kant.
zwarte peper (molen)
Kruid met peper en zout. Snij het vlees in dunne reepjes.
zout
4. Warm intussen de pitabroodjes 3 à 5 min. op in de voorverwarmde oven.
&
Snij de pitabroodjes open, verdeel er de slascheuten en het vlees over en lepel er nog
wat tomatensalsa over. Werk af met de yogorette.
I
Bel?
-20%
$
2+1gratis
vanaf 2 verpakkingen
ERP
!
pick&mix
me
6
LT ie N
Ruby Red
Larchago Tempranillo 2020
tomaten
D.O.C. Rioja
BelOrta
Spanje
75cl
-33,34 %: korting wordt automatisch
verrekend aan de kassa
Mediterraans gebraad
LARCHAGE
2x+125g
13, 951g
€2,79ng
€5,89
fie
‘Voedingswaarden van het recept (per persoon)
energie BR verten 73 g werven 07 gveraigd kod 687 g, waaren grains vre mitten 46,34» zut 45 €
Alle voord
Air
Pe
Ons vakmanschap drink je n
n geldig met