Okay - Folder van 12.01.2022 tot 25.01.2022 - Pagina 11




Hier is pagina 11 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 12.01.2022 tot 25.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

À

>

VW

71

AN

A

|

2

5

le

rt

gs

I

(OS d%æ

BE

PTE

Rijstpannetje met champignons

SO

y

en gebakken zeebaarsfilet

Ingrediënten (4 personen)

LT

« 4 zeebaarsfilets (freshmart)

+ 250 g rijstmengeling (rode,

&

+ 400 g champignonmix

wilde en basmatirijst)

Boni Selection

met kruiden

+ 4 eetl. olijfolie

zeebaarsfilets

* 100 g rucola

* 1 eetl. wittewijnazijn

2stuks £ 200 g

“lui

+ 1,5 blokje groentebouillon

-25 %: korting wordt automatisch

verrekend aan de kassa.

* 2 teentjes knoflook

* zwarte peper

+ 50 g parmezaan

* zout

DER:

pr

Voorbereiding (5 min.)

- Snipper de ui en het knoflook fijn.

Bereiding (30 min.)

1

Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het knoflook glazig,

2

Voeg de rijst toe en meng goed. Verkruimel er het bouillonblokje

Mix champignons

e12,45ng

over en overgiet met 7,5 dl water. Breng aan de kook en laat 20 min.

met kruiden

sudderen op een zacht vuur.

2008

c2,49

Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak

de champignons 5 min. Kruid met zwarte peper en zout. Voeg toe aan

de rijst en meng er de parmezaan onder.

Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de zeebaarsfilets 2 min.

El Coto Blanco

aan elke kant. Kruid met zwarte peper en zout.

Meng de rucola met de wittewijnazijn en 1 eetl. olijfolie.

2020/2021

Kruid met zwarte peper en zout.

D.O.C. Rioja

Verdeel de rijst over de borden en leg er de zeebaars bovenop.

10

Spanje

Serveer met de rucola.

75 cl

Voedi:

energie 615 kcal « vetten 26,2 g, waarvan 7 g verzadigd + koolhydraten 47,9 g, waarvan 2,6 g suikers +

‚aarden van het recept (per persoo:

e4,85

vezels 3,4 g + eiwitten 45,2 8 - zout 5,48

Ed

Ons vakmanschap drink je met verstand.

OKay

11