Okay - Folder van 12.01.2022 tot 25.01.2022 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 12.01.2022 tot 25.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
À
>
VW
71
AN
A
|
2
5
le
rt
gs
I
(OS d%æ
BE
PTE
Rijstpannetje met champignons
SO
y
en gebakken zeebaarsfilet
Ingrediënten (4 personen)
LT
« 4 zeebaarsfilets (freshmart)
+ 250 g rijstmengeling (rode,
&
+ 400 g champignonmix
wilde en basmatirijst)
Boni Selection
met kruiden
+ 4 eetl. olijfolie
zeebaarsfilets
* 100 g rucola
* 1 eetl. wittewijnazijn
2stuks £ 200 g
“lui
+ 1,5 blokje groentebouillon
-25 %: korting wordt automatisch
verrekend aan de kassa.
* 2 teentjes knoflook
* zwarte peper
+ 50 g parmezaan
* zout
DER:
pr
Voorbereiding (5 min.)
- Snipper de ui en het knoflook fijn.
Bereiding (30 min.)
1
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het knoflook glazig,
2
Voeg de rijst toe en meng goed. Verkruimel er het bouillonblokje
Mix champignons
e12,45ng
over en overgiet met 7,5 dl water. Breng aan de kook en laat 20 min.
met kruiden
sudderen op een zacht vuur.
2008
c2,49
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak
de champignons 5 min. Kruid met zwarte peper en zout. Voeg toe aan
de rijst en meng er de parmezaan onder.
Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de zeebaarsfilets 2 min.
El Coto Blanco
aan elke kant. Kruid met zwarte peper en zout.
Meng de rucola met de wittewijnazijn en 1 eetl. olijfolie.
2020/2021
Kruid met zwarte peper en zout.
D.O.C. Rioja
Verdeel de rijst over de borden en leg er de zeebaars bovenop.
10
Spanje
Serveer met de rucola.
75 cl
Voedi:
energie 615 kcal « vetten 26,2 g, waarvan 7 g verzadigd + koolhydraten 47,9 g, waarvan 2,6 g suikers +
‚aarden van het recept (per persoo:
e4,85
vezels 3,4 g + eiwitten 45,2 8 - zout 5,48
Ed
Ons vakmanschap drink je met verstand.
OKay
11