Okay - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ri
SA
||
“à.
4
5
u
di
$
Er
js
&
En
nn
zi
1
Fe
3
gi
ei
=
“
fd
2
$
pe
IUTRI-SCORE
2.
Äh
GI
=
ff
F3
VN
Scampibrochette met groenteschaaltje
vanaf 2 stuks
I
en snelle krieltjespapillot
Ingredi
ten (4 personen)
Bereiding (20 min)
8 gemarineerde scampibrochettes (freshmart)
1
Meng de olijfolie en het fijngesnipperde basilicum
‘onder de groenten in het aluminiumschaaltje en
ac
650 g Provengaalse stoofgroenten
1 plantje basilicum
kruid met peper en zout.
500 g voorgekookte krielaardappelen (freshmart)
Neem 4 stukken bakpapier en leg er 4 stukken
Do
aluminiumfolie onder die iets groter zijn. Verdeel
Cooking
2dl plantaardig alternatief voor room op basis van soja
53
26921
2 eetl. ode pesto
er de krieltjes over en plooi de randen omhoog;
1eetl olijfolie
Verdeel er de romige pesto over en plooi goed dicht
Leg de papillotten en de groenteschaaltjes 10 min.
€1,73
peper en zout
op de hete barbecue.
Alpro Cui
Voorbereiding (5 min.)
Bak de scampibrochettes 2 à 3 min. aan elke kant.
Verdeel de groenten over de borden en werk af met
Soya Cooking 14 % V.G:
a
Meng de pesto met het roomalternatief.
of Light 5 % V.G.
-
de basilicumblaadjes. Leger de brochettes op en
25cl
Pluk de blaadjes basilicum en snipper de helft fijn
serveer met de krieltjespapillot
>
-20%
vanaf 2 stuks
w
|
-
Boni Selection
FR
Gourmet Greens
gemarineerde
MW
Q
Healthy & Fresh
scampibrochettes
be
stoofgroenten
Toscana LG.T, Ceppaiano
3stuks + 250g
wel y _—
2019
= LA en À]
Provençaals
Ontdarmd en gepeld
| 3258
€9,20;
brain
Toscana - Italië
75 cl
eg
€2,99
-33,34 %: korting wordt automafisch
verrekend aan de kasta us
{
Nieuw
Nieuw |:
#
à
‘Voedingswaarden van het recept (per
‘arg 400!
ns qu 7 nae ae
1
Ons vakmanschap drink je mı
nd
zl clean rte: 2