Okay - Folder van 23.03.2022 tot 05.04.2022 - Pagina 12




Hier is pagina 12 van 27 pagina's van de Okay folder, geldig van 23.03.2022 tot 05.04.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ion

er

er

Rn

20

&

RE

Je

a

Ar

A

Ag

N

EVA

id

N

7

\

NUTRI-SCORE

BEDE)

OI © dn

lerse ribeye met eeerilëk

-25%

S

aubergines en bulgur

DN ERREE

Ingredienten (4 personen)

hy)

In

+ 700 g lerse ribeye (freshmart)

+ 2 koffiel. walnootpitten

+ 2 aubergines

+ 6 eetl. olijfolie

« 1/2 granaatappel

« 2 eetl. dragonazijn

lerse ribeye

* 1 koffiel. paprikapoeder

« 1 plantje koriander

+350 g

€28,54ns

+ 2 sjalotten

* peper en zout

« 250 gbulgur

Be ee eee leste estheet earn keeelie,

Voorbereiding 15 min)

- Snij de aubergines in de lengte in 2 en dan in plakjes van 1 cm. Leg op

een propere keukenhanddoek en bestrooi met zout. Laat 5 min. rusten

Dep goed droog,

- Snipper intussen de sjalotten fijn en hak de walnoten en de koriander grof.

Aubergine

- Haal de pitten uit de granaatappel

los

€1,89

Bereiding (20 min.)

1

Kook de bulgur gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

2

Verhit 3 eetl. olijfolie in een pan en bak de aubergines 1 à 2 min. aan elke

kant. Laat uitlekken op keukenpapier.

Verhit 1 eetl. olijfolie in een grillpan en bak het vlees 1 à 2 min. aan elke

kant. Kruid met peper en zout. Laat even rusten en snij in schuine repen

Vacqueyras

Meng de bulgur met de walnoten, het paprikapoeder, de sjalot, 2 eetl

A.O.P. 2019

olijfolie en de dragonazijn

Cru des

Serveer de bulgur met de aubergines en het vlees. Werk af met koriander

sf

Côtes du Rhône

en granaatappelpitten

75 cl

eee eene eeen ad ne neee

VAC

Voedingswaarden van het recept (per persoon)

€10,39

energie 670 kcal « vetten 39,5 g, waarvan 1 g verzadigd « koolhydraten 29,4 g,

waarvan 6,3 g suikers « vezels 10,8 g « eiwitten 43,9 g« zout 1,2g

12

Ons vakmanschap drink je met verstand