Okay - Folder van 23.03.2022 tot 05.04.2022 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 27 pagina's van de Okay folder, geldig van 23.03.2022 tot 05.04.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ion
er
er
Rn
20
&
RE
Je
a
Ar
A
Ag
N
EVA
id
N
7
\
NUTRI-SCORE
BEDE)
OI © dn
lerse ribeye met eeerilëk
-25%
S
aubergines en bulgur
DN ERREE
Ingredienten (4 personen)
hy)
In
+ 700 g lerse ribeye (freshmart)
+ 2 koffiel. walnootpitten
+ 2 aubergines
+ 6 eetl. olijfolie
« 1/2 granaatappel
« 2 eetl. dragonazijn
lerse ribeye
* 1 koffiel. paprikapoeder
« 1 plantje koriander
+350 g
€28,54ns
+ 2 sjalotten
* peper en zout
« 250 gbulgur
Be ee eee leste estheet earn keeelie,
Voorbereiding 15 min)
- Snij de aubergines in de lengte in 2 en dan in plakjes van 1 cm. Leg op
een propere keukenhanddoek en bestrooi met zout. Laat 5 min. rusten
Dep goed droog,
- Snipper intussen de sjalotten fijn en hak de walnoten en de koriander grof.
Aubergine
- Haal de pitten uit de granaatappel
los
€1,89
Bereiding (20 min.)
1
Kook de bulgur gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
2
Verhit 3 eetl. olijfolie in een pan en bak de aubergines 1 à 2 min. aan elke
kant. Laat uitlekken op keukenpapier.
Verhit 1 eetl. olijfolie in een grillpan en bak het vlees 1 à 2 min. aan elke
kant. Kruid met peper en zout. Laat even rusten en snij in schuine repen
Vacqueyras
Meng de bulgur met de walnoten, het paprikapoeder, de sjalot, 2 eetl
A.O.P. 2019
olijfolie en de dragonazijn
Cru des
Serveer de bulgur met de aubergines en het vlees. Werk af met koriander
sf
Côtes du Rhône
en granaatappelpitten
75 cl
eee eene eeen ad ne neee
VAC
Voedingswaarden van het recept (per persoon)
€10,39
energie 670 kcal « vetten 39,5 g, waarvan 1 g verzadigd « koolhydraten 29,4 g,
waarvan 6,3 g suikers « vezels 10,8 g « eiwitten 43,9 g« zout 1,2g
12
Ons vakmanschap drink je met verstand