Okay - Folder van 08.03.2023 tot 21.03.2023 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 32 pagina's van de Okay folder, geldig van 08.03.2023 tot 21.03.2023.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
#
ei
Ai
Er
ni
f
2
u
fl
u
€
#
hr
Er“
ee
|
Î
+
+
#
4
ih
2
NUTRI-SCORE
Liever
ie?
Gebruik in plaats van vis
© © d
AOB
kikkererwten uit blik.
Spoel ze eerst onder koud
water en laat uitlekken.
Thaise groene curry
Boni Selection
met roodbaarshaasje
pe
roodbaarshaasjes
+250 g
Ingrediënten (4 personen)
+ 4 roodbaarshaasjes (vers)
+ 250 g basmatirijst
2
» 600 g Thaise wokmix
« Zel groenecurrypasta
Boni Selection
+ 300 g prinsessenbonen
« 2el olijfolie
+ 1limoen
+ peper
wokmix op
* 4 dl kokosmelk
« zout
sn
Thaise wijze
300g
€8,63,
i
Berei
ling (30 min.)
€2,59
1. Verwijder de uiteinden van de boontjes en snij de
roodbaarshaasjes in gelijke stukken van 3 à 4 cm. Pers de limoen.
2. Verhit de olifoli
een wok en roerbak de wokmix en de bonen
oO
3+1GRATIS
2 min. Overgiet met de kokosmelk en roer erde currypasta onder.
Laat 8 min. sudderen. Schik de laatste 5 min. de roodbaars op de groenten.
Pick&Mix.
3. Kook intussen de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd zie verpakking)
Kies uit 26 wijven.
Giet af.
Pinot Pinot 2020
4. Verdeel de groenten en de vis over de borden en besprenkel met het
AO.P. Alsace
limoensap. Serveer met de rijst
Arthur Metz
75cl
‘Voedingswaarden van het recept (per persoan)
-25 % korting vordt
unge 85 bels vien IS gran 0 verzi
automatisch verrekend.
boolean 93 g waarvan 1 Sg ver «verde gr itt 38,54» sut 16
‘aan de kassa.
6,75
‘Ons vakmanschap drink je met verstand.
[1,617