Okay - Folder van 08.03.2023 tot 21.03.2023 - Pagina 13




Hier is pagina 13 van 32 pagina's van de Okay folder, geldig van 08.03.2023 tot 21.03.2023.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

#

ei

Ai

Er

ni

f

2

u

fl

u



#

hr

Er“

ee

|

Î

+

+

#

4

ih

2

NUTRI-SCORE

Liever

ie?

Gebruik in plaats van vis

© © d

AOB

kikkererwten uit blik.

Spoel ze eerst onder koud

water en laat uitlekken.

Thaise groene curry

Boni Selection

met roodbaarshaasje

pe

roodbaarshaasjes

+250 g

Ingrediënten (4 personen)


+ 4 roodbaarshaasjes (vers)

+ 250 g basmatirijst

2

» 600 g Thaise wokmix

« Zel groenecurrypasta

Boni Selection

+ 300 g prinsessenbonen

« 2el olijfolie

+ 1limoen

+ peper

wokmix op

* 4 dl kokosmelk

« zout

sn

Thaise wijze

300g

€8,63,

i

Berei

ling (30 min.)

€2,59

1. Verwijder de uiteinden van de boontjes en snij de

roodbaarshaasjes in gelijke stukken van 3 à 4 cm. Pers de limoen.

2. Verhit de olifoli

een wok en roerbak de wokmix en de bonen

oO

3+1GRATIS

2 min. Overgiet met de kokosmelk en roer erde currypasta onder.

Laat 8 min. sudderen. Schik de laatste 5 min. de roodbaars op de groenten.

Pick&Mix.

3. Kook intussen de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd zie verpakking)

Kies uit 26 wijven.

Giet af.

Pinot Pinot 2020

4. Verdeel de groenten en de vis over de borden en besprenkel met het

AO.P. Alsace

limoensap. Serveer met de rijst

Arthur Metz

75cl

‘Voedingswaarden van het recept (per persoan)

-25 % korting vordt

unge 85 bels vien IS gran 0 verzi

automatisch verrekend.

boolean 93 g waarvan 1 Sg ver «verde gr itt 38,54» sut 16

‘aan de kassa.

6,75

‘Ons vakmanschap drink je met verstand.

[1,617