Okay - Folder van 29.06.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 12 pagina's van de Okay folder, geldig van 29.06.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

F

ia

VIP

m

OIO

Op-en-top

Lewor Bi Le triotjes

Ingrediënten (4 pers.)

Zeer

4 takjes verse dile

dw gure

4 grote, vÄstkokende

paprkapoeder

Bu

aardappelen

zout

4 teentjes knoflook

peper (molen)

5 ce okjfobe

Als we de afgelopen maanden iets hebben geleerd, dan is het wel om van elke

dag het beste te maken. Om in intieme kring te genieten van de kleine dingen. Om

Voorbereiding (10 min.)

in eigen regio te ontdekken welke pareltjes er eigenlijk heel dicht bij jouw deur te

vinden, zijn. Zo ook in de keuken, want met deze gepimpte lekkernijen van eigen

Sch de aardappelen en snij in frieten van

& 1 om en leg ze in een kom met water

bodem tover jij de Belgische vlag op tafel mét een twist!

Laat uitlekken en dep droog

Pers de knoflook

#

Verwarm de oven voor op 200 °C

+

x

En

Bereiding (45 min.)

1. Leg de frietjes goed verspresd op een bakplaat

met bakpapser. Besprenkel met 2 eetl. olijfolie

en meng goed.

nt

2 Bak de (netjes 20 min. in de voorverwarmde

oven.

3 Meng ondertussen 3 cell. clijfole met de

a

knoflook en alle kruiden.

4, Haal de fnetjes uit de oven en haat even

Pe up

afkoelen. Meng er het oliemengsel onder en

eN

bak nog eens 20 rin. in de oven

“à

=

LE

nr

De perfecte match: frisse dipsaus

Heerlijk om je gepimpte frietjes in te doppen

Zal

1

Meng $ eetl. mayonaise met 5 eetl. pichdes en

voeg er een Kein beetje mosterd aïn toe naar.

iz, -

seraak. Smullen maart

Er

|



|

{fl

OC

Lr)

|

7

Versassule meszelijes

=



ach 77

\ Ingrediënten (4 pers.)

3

1

U? kg mosselen

3 eeu olgfole

el À

(freshmart)

1 eetl sojasaus

4 konkommer

peper en zout

2 citroen

koriander

| slot

(optioneel)

NS

Voorbereiding (20 min.)

ar

À

Verhitgen scheutje okfole in een wokpan Leg

4

|

|

de mosselen erin en kruid met peper en zout

|

|

ï

Zet het deksel oy

k pan en Lat sudderen

E

€ N

tot de mosselen

gs

gean. Laat ze volledig

afkoelen

Ma

ondertu

de dressing meng

Á

1h)

fl

\

fingesripperde sjalot en Heine blokjes

komkommermet hei sap van de have citroen,

17

|

de olfohe en de sojasaus

1

ke

il

4

4

Bereiding (10 min).

\

5

t Hülveerfde schelp van de afgekoelde mosseltjes.

Mh

2 Dresseér het

ausje erover on versier eventueel

Be

m

met wak koria

ader als je dat graag hust

y —

pi

%

w

ÿf

x

ê ë

fe

y

Kb ep de be/luuulig-

W

di

hi vou erden nuspurndie

tn Ge Palais unliaine Inslson

punpen!

4