Okay - Folder van 29.06.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 12 pagina's van de Okay folder, geldig van 29.06.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
F
ia
VIP
m
OIO
Op-en-top
Lewor Bi Le triotjes
Ingrediënten (4 pers.)
Zeer
4 takjes verse dile
dw gure
4 grote, vÄstkokende
paprkapoeder
Bu
aardappelen
zout
4 teentjes knoflook
peper (molen)
5 ce okjfobe
Als we de afgelopen maanden iets hebben geleerd, dan is het wel om van elke
dag het beste te maken. Om in intieme kring te genieten van de kleine dingen. Om
Voorbereiding (10 min.)
in eigen regio te ontdekken welke pareltjes er eigenlijk heel dicht bij jouw deur te
vinden, zijn. Zo ook in de keuken, want met deze gepimpte lekkernijen van eigen
Sch de aardappelen en snij in frieten van
& 1 om en leg ze in een kom met water
bodem tover jij de Belgische vlag op tafel mét een twist!
Laat uitlekken en dep droog
Pers de knoflook
#
Verwarm de oven voor op 200 °C
+
x
En
Bereiding (45 min.)
1. Leg de frietjes goed verspresd op een bakplaat
met bakpapser. Besprenkel met 2 eetl. olijfolie
en meng goed.
nt
2 Bak de (netjes 20 min. in de voorverwarmde
oven.
3 Meng ondertussen 3 cell. clijfole met de
a
knoflook en alle kruiden.
4, Haal de fnetjes uit de oven en haat even
Pe up
afkoelen. Meng er het oliemengsel onder en
eN
bak nog eens 20 rin. in de oven
“à
=
LE
nr
De perfecte match: frisse dipsaus
Heerlijk om je gepimpte frietjes in te doppen
Zal
1
Meng $ eetl. mayonaise met 5 eetl. pichdes en
voeg er een Kein beetje mosterd aïn toe naar.
iz, -
seraak. Smullen maart
Er
|
’
|
{fl
OC
Lr)
|
7
Versassule meszelijes
=
fü
ach 77
\ Ingrediënten (4 pers.)
3
1
U? kg mosselen
3 eeu olgfole
el À
(freshmart)
1 eetl sojasaus
4 konkommer
peper en zout
2 citroen
koriander
| slot
(optioneel)
NS
Voorbereiding (20 min.)
ar
À
Verhitgen scheutje okfole in een wokpan Leg
4
|
|
de mosselen erin en kruid met peper en zout
|
|
ï
Zet het deksel oy
k pan en Lat sudderen
E
€ N
tot de mosselen
gs
gean. Laat ze volledig
afkoelen
Ma
ondertu
de dressing meng
Á
1h)
fl
\
fingesripperde sjalot en Heine blokjes
komkommermet hei sap van de have citroen,
17
|
de olfohe en de sojasaus
1
ke
il
4
4
Bereiding (10 min).
\
5
t Hülveerfde schelp van de afgekoelde mosseltjes.
Mh
2 Dresseér het
ausje erover on versier eventueel
Be
m
met wak koria
ader als je dat graag hust
y —
pi
%
w
ÿf
x
ê ë
fe
y
Kb ep de be/luuulig-
W
di
hi vou erden nuspurndie
tn Ge Palais unliaine Inslson
punpen!
4