Okay - Folder van 17.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 13




Hier is pagina 13 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 17.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

WE 7

ie

en. >

ri

ve -

kl

à

NL

@ IO

2

*)

Zalm met avocadocrème en parelcouscous

Ingrediënten (4 personen)

5

4 gemarineerde Atlantische

1limoen

zalmfilets (freshmart)

1pakje verse munt

2

200 g ext

jne doperwten

Irede ui

(diepvries)

300 gparelcouscous

in ©

«

Trode pap.

Zeetl. olijfolie

2 avocado’s

paper en zout

Boni Selection

Voorbereiding (10 min.)

gemarineerde Atlantische

zalmfilets

Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en nij in

fijne blok

2stuks *250g

Sni

le rode uiin fijne ringen.

Snipper de helft van de munt fijn.

Pers de limoen.

«25,954

iding (20 min.)

Kook de parelcouscous 10 à 12 min. gaar in lichtgerouten water. Voeg

de laatste minuut de erwten toe. Giet af.

Lag intussen de zalm in een aluminium schaal (of op een plancha) en

bak op de barbecue of in de oven (gaortijd: zie verpakking)

3. Meng de blokjes paprika, de rode ui

n de munt onder de

parelcousaous.

4. Mix of prak het vruchtvlees van de avocado’s fijn en voeg

het limoensap toe, Kruid met peper en zout.

Hass

5. Dae wat avocadocräme op aan bord, schik er de zalm op

‘en serveer er wat parelcauscoussalach

Werk af met

avocado ready-to-eat

per stuk

de olijfolie en eventueel nog enkele Kl

blaadjes munt

Viré-Clessé A.O.P.

Vieilles

Lekker

<0,99

nes 2018

Cave de Viré

met

75 cl

e7,49 +”

Ons vakmanschap drink je mat verstard.

8.