Okay - Folder van 17.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 17.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
WE 7
ie
en. >
ri
ve -
kl
à
NL
@ IO
2
*)
Zalm met avocadocrème en parelcouscous
Ingrediënten (4 personen)
5
4 gemarineerde Atlantische
1limoen
zalmfilets (freshmart)
1pakje verse munt
2
200 g ext
jne doperwten
Irede ui
(diepvries)
300 gparelcouscous
in ©
«
Trode pap.
Zeetl. olijfolie
2 avocado’s
paper en zout
Boni Selection
Voorbereiding (10 min.)
gemarineerde Atlantische
zalmfilets
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en nij in
fijne blok
2stuks *250g
Sni
le rode uiin fijne ringen.
Snipper de helft van de munt fijn.
Pers de limoen.
«25,954
iding (20 min.)
Kook de parelcouscous 10 à 12 min. gaar in lichtgerouten water. Voeg
de laatste minuut de erwten toe. Giet af.
Lag intussen de zalm in een aluminium schaal (of op een plancha) en
bak op de barbecue of in de oven (gaortijd: zie verpakking)
3. Meng de blokjes paprika, de rode ui
n de munt onder de
parelcousaous.
4. Mix of prak het vruchtvlees van de avocado’s fijn en voeg
het limoensap toe, Kruid met peper en zout.
Hass
5. Dae wat avocadocräme op aan bord, schik er de zalm op
‘en serveer er wat parelcauscoussalach
Werk af met
avocado ready-to-eat
per stuk
de olijfolie en eventueel nog enkele Kl
blaadjes munt
Viré-Clessé A.O.P.
Vieilles
Lekker
<0,99
nes 2018
Cave de Viré
met
75 cl
e7,49 +”
Ons vakmanschap drink je mat verstard.
8.