Okay - Folder van 17.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 17.06.2020 tot 30.06.2020.

Hier is pagina 13 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 17.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Okay - Folder van 17.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 13
WE 7 ie en. > ri ve - kl à NL @ IO 2 *) Zalm met avocadocrème en parelcouscous Ingrediënten (4 personen) 5 4 gemarineerde Atlantische 1limoen zalmfilets (freshmart) 1pakje verse munt 2 200 g ext jne doperwten Irede ui (diepvries) 300 gparelcouscous in © « Trode pap. Zeetl. olijfolie 2 avocado’s paper en zout Boni Selection Voorbereiding (10 min.) gemarineerde Atlantische zalmfilets Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en nij in fijne blok 2stuks *250g Sni le rode uiin fijne ringen. Snipper de helft van de munt fijn. Pers de limoen. «25,954 iding (20 min.) Kook de parelcouscous 10 à 12 min. gaar in lichtgerouten water. Voeg de laatste minuut de erwten toe. Giet af. Lag intussen de zalm in een aluminium schaal (of op een plancha) en bak op de barbecue of in de oven (gaortijd: zie verpakking) 3. Meng de blokjes paprika, de rode ui n de munt onder de parelcousaous. 4. Mix of prak het vruchtvlees van de avocado’s fijn en voeg het limoensap toe, Kruid met peper en zout. Hass 5. Dae wat avocadocräme op aan bord, schik er de zalm op ‘en serveer er wat parelcauscoussalach Werk af met avocado ready-to-eat per stuk de olijfolie en eventueel nog enkele Kl blaadjes munt Viré-Clessé A.O.P. Vieilles Lekker <0,99 nes 2018 Cave de Viré met 75 cl e7,49 +” Ons vakmanschap drink je mat verstard. 8.
Okay - Folder van 17.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 13