Makro - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Makro folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

je

we

Fr

te

SR

ri

=

De smaak van everzijn is veel-

zijdig. Het vlees is mals en fijn

van smaak. Hoe ouder het zwijn,

hoe krachtiger de smaak van het

vlees. Jong zwijn is culinair het

meest interessant.

Mondeuse en Altitude

Savoie - 75 cl

voor 6: 35,96

5

22;°

pu

1. Everzwijnrugfilet

hetzij per stuk 539

se

Europa - +600 9 -per kg

2439

ae

5

2

|

Jl &

Al

je

N

u 5

EB

2.Everzwijnbout-

3. Everzwijnsteak

gebraad

Bout - Europa-4x 1509

+800g -per kg

u

tot180g per kg

23:

s*

2

er

EB

5. Everzwijn-

tournedos

2555

4. Everzwijngoulash 1055

Europa -4x150 g-

£

25kg-per kg

perkg

28549

D.

GP»

|

El

5

|

6. Everzwijnworsten

7. Everzwijngoulash

135

:

6 stuks per kg

12

Europa - + Lkg - per kg

F

Fe

se

>

%

;

$

Ap