Makro - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Makro folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.

Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Makro folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Makro - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 3
je we Fr te SR ri = De smaak van everzijn is veel- zijdig. Het vlees is mals en fijn van smaak. Hoe ouder het zwijn, hoe krachtiger de smaak van het vlees. Jong zwijn is culinair het meest interessant. Mondeuse en Altitude Savoie - 75 cl voor 6: 35,96 5 22;° pu 1. Everzwijnrugfilet hetzij per stuk 539 se Europa - +600 9 -per kg 2439 ae 5 2 | Jl & Al je N u 5 EB 2.Everzwijnbout- 3. Everzwijnsteak gebraad Bout - Europa-4x 1509 +800g -per kg u tot180g per kg 23: s* 2 er EB 5. Everzwijn- tournedos 2555 4. Everzwijngoulash 1055 Europa -4x150 g- £ 25kg-per kg perkg 28549 D. GP» | El 5 | 6. Everzwijnworsten 7. Everzwijngoulash 135 : 6 stuks per kg 12 Europa - + Lkg - per kg F Fe se > % ; $ Ap
Makro - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 3