Makro - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Makro folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
je
we
Fr
te
SR
ri
=
De smaak van everzijn is veel-
zijdig. Het vlees is mals en fijn
van smaak. Hoe ouder het zwijn,
hoe krachtiger de smaak van het
vlees. Jong zwijn is culinair het
meest interessant.
Mondeuse en Altitude
Savoie - 75 cl
voor 6: 35,96
5
22;°
pu
1. Everzwijnrugfilet
hetzij per stuk 539
se
Europa - +600 9 -per kg
2439
ae
5
2
|
Jl &
Al
je
N
u 5
EB
2.Everzwijnbout-
3. Everzwijnsteak
gebraad
Bout - Europa-4x 1509
+800g -per kg
u
tot180g per kg
23:
s*
2
er
EB
5. Everzwijn-
tournedos
2555
4. Everzwijngoulash 1055
Europa -4x150 g-
£
25kg-per kg
perkg
28549
D.
GP»
|
El
5
|
6. Everzwijnworsten
7. Everzwijngoulash
135
:
6 stuks per kg
12
Europa - + Lkg - per kg
F
Fe
se
>
%
;
$
Ap