Makro - Folder van 30.12.2020 tot 12.01.2021 - Pagina 9


Hier is pagina 9 van 28 pagina's van de Makro folder, geldig van 30.12.2020 tot 12.01.2021.



Makro Folder 30.12.2020

Hier is pagina 9 van 28 pagina's van de Makro folder, geldig van 30.12.2020 tot 12.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Makro - Folder van 30.12.2020 tot 12.01.2021 - Pagina 9

STILTON EEN ONGEKEND UNIVERSUM AAN SMAKEN Londen, Borough Market, op een steenworp van de Thames. Het is hier dat we de onovertroffen Stilton in jn verrassendste vorm ontdekken: hol en overgoten met porto zodat de wijn helemaal in de kaas kan doordringen. Zo ontstaat een werkelijk unieke combinatie van smaken. a Makro ging op onderzoek naar deze grote Engelse blauws immelkaas en leert je de kaas van een geheel nieuwe kant kennen. Enjoy! x En ie ik 5 ? Vruchtenpuree Ponthier Radicchio * honing Tawny Graham roze pompelmoes Porto 20 years N N: POS er’ \ J Ô ZEG HET MET FRUIT LEVEN DOOR TOPPERS ONDER CRÈME DE LA CRÈME EEN RODE BRIL ELKAAR VAN HET VARKEN ee Pr Le BE Ca LE Stiltonmet Radicchioblad, Srl el Ibericofilet'met pompelmoesdip Bau LLC Ed EEE KAAS SNIJDEN, HOE DOE JE DAT NU CORRECT? Als je kaas gaat versnijden, moet je je a: n a gulden regel houden: behoud de verhouding kaas/korst. Afhankelijk van de vorm van de gekozen kaas ga je dus telkens anders te werk. Uit grote kazen zoals Stilton snijd je eerst een ronde schijf die je vervolgens in driehoeken snijdt. makro =

Makro - Folder van 30.12.2020 tot 12.01.2021 - Pagina 9