Makro - Folder van 30.12.2020 tot 12.01.2021 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 28 pagina's van de Makro folder, geldig van 30.12.2020 tot 12.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
STILTON
EEN ONGEKEND UNIVERSUM AAN SMAKEN
Londen, Borough Market, op een steenworp van de Thames. Het is hier
dat we de onovertroffen Stilton in
jn verrassendste vorm ontdekken:
hol en overgoten met porto zodat de wijn helemaal in de kaas kan
doordringen. Zo ontstaat een werkelijk unieke combinatie van smaken.
a
Makro ging op onderzoek naar deze grote Engelse blauws
immelkaas en
leert je de kaas van een geheel nieuwe kant kennen. Enjoy!
x
En
ie
ik 5
?
Vruchtenpuree Ponthier
Radicchio * honing
Tawny Graham
roze pompelmoes
Porto 20 years
N N:
POS
er’
\
J
Ô
ZEG HET MET FRUIT
LEVEN DOOR
TOPPERS ONDER
CRÈME DE LA CRÈME
EEN RODE BRIL
ELKAAR
VAN HET VARKEN
ee
Pr
Le
BE
Ca
LE
Stiltonmet
Radicchioblad,
Srl el
Ibericofilet'met
pompelmoesdip
Bau LLC
Ed EEE
KAAS SNIJDEN, HOE DOE JE DAT
NU CORRECT?
Als je kaas gaat versnijden, moet je je a:
n
a
gulden regel houden: behoud de verhouding
kaas/korst. Afhankelijk van de vorm van de
gekozen kaas ga je dus telkens anders te werk.
Uit grote kazen zoals Stilton snijd je eerst een
ronde schijf die je vervolgens in driehoeken snijdt.
makro =