Makro - Folder van 30.12.2020 tot 12.01.2021 - Pagina 9




Hier is pagina 9 van 28 pagina's van de Makro folder, geldig van 30.12.2020 tot 12.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

STILTON

EEN ONGEKEND UNIVERSUM AAN SMAKEN

Londen, Borough Market, op een steenworp van de Thames. Het is hier

dat we de onovertroffen Stilton in

jn verrassendste vorm ontdekken:

hol en overgoten met porto zodat de wijn helemaal in de kaas kan

doordringen. Zo ontstaat een werkelijk unieke combinatie van smaken.

a

Makro ging op onderzoek naar deze grote Engelse blauws

immelkaas en

leert je de kaas van een geheel nieuwe kant kennen. Enjoy!

x

En

ie

ik 5

?

Vruchtenpuree Ponthier

Radicchio * honing

Tawny Graham

roze pompelmoes

Porto 20 years

N N:

POS

er’

\

J

Ô

ZEG HET MET FRUIT

LEVEN DOOR

TOPPERS ONDER

CRÈME DE LA CRÈME

EEN RODE BRIL

ELKAAR

VAN HET VARKEN

ee

Pr

Le

BE

Ca

LE

Stiltonmet

Radicchioblad,

Srl el

Ibericofilet'met

pompelmoesdip

Bau LLC

Ed EEE

KAAS SNIJDEN, HOE DOE JE DAT

NU CORRECT?

Als je kaas gaat versnijden, moet je je a:

n

a

gulden regel houden: behoud de verhouding

kaas/korst. Afhankelijk van de vorm van de

gekozen kaas ga je dus telkens anders te werk.

Uit grote kazen zoals Stilton snijd je eerst een

ronde schijf die je vervolgens in driehoeken snijdt.

makro =