Makro - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 28 pagina's van de Makro folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
TE LAND ENTER ZEE
Het samenbrengen van land en zee op een bordis een uitdaging waar koks van alle niveaus
zich sinds het begin der tijden aan wagen. Klassieke combinaties of gewaagde contrasten,
de confrontatie benadrukt vaak de subtiele nuances van vetgehalte en j
Im. Het is een
wereld van oneindige lekkernijen die je maar moeilijk kan missen eenmaal je ze hebt ontdekt.
TACO'S MET GAMBA'S
CE
À à
EN CHORIZÓ
INKTVIS EN
Een vurige gombo
f
BUIKSPEK MET
"
DILLE
RS
A
#4
%
Te land, ter.zee
%
7
en op je bord
7
(5
De
N
Lj
Rn
#
Bat
Li
se
de
|
Sn
%
Ë
kt
ER
»
=
Sa
0
%#
x
w
va
{
x
{
LAMSBOUT MET
3
ANSJOVIS EN
Ci
N
KNOFLOOK
* Lenteknal
ri
Ya
fe
Ei
anouanr
=
New Zealand Lamb
Fisherman's Choice
Heel - maat 16/20 -
Metro Chef tijgergarnalen
lamsbout
octopus
00 g nettogewicht
Gi
©
Zonder been - zonder
Tentakels - gekookt - 400 g
(Ukg inchusief glazuur)
Biobonenkruid
heup -vacuûm - per kg
157°
(7,38Ag)
185°
21.4019)
172
België - pot 9 cm
150
ES
Artysán verse chorizo
Zallo ansjovisfilets
Fijne boontjes
Varkensbuikspek
3309
509
87
Kenia -schoongemaakt-250 9
Vacuüm -+2,2kg -per kg
8
BR
35
0740/19)
3
3
(7,56/19)
19
makro |