Makro - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 5




Hier is pagina 5 van 28 pagina's van de Makro folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

TE LAND ENTER ZEE

Het samenbrengen van land en zee op een bordis een uitdaging waar koks van alle niveaus

zich sinds het begin der tijden aan wagen. Klassieke combinaties of gewaagde contrasten,

de confrontatie benadrukt vaak de subtiele nuances van vetgehalte en j

Im. Het is een

wereld van oneindige lekkernijen die je maar moeilijk kan missen eenmaal je ze hebt ontdekt.

TACO'S MET GAMBA'S

CE

À à

EN CHORIZÓ

INKTVIS EN

Een vurige gombo

f

BUIKSPEK MET

"

DILLE

RS

A

#4

%

Te land, ter.zee

%

7

en op je bord

7

(5

De

N

Lj

Rn

#

Bat

Li

se

de

|

Sn

%

Ë

kt

ER

»

=

Sa

0

%#

x

w

va

{

x

{

LAMSBOUT MET

3

ANSJOVIS EN

Ci

N

KNOFLOOK

* Lenteknal

ri

Ya

fe

Ei

anouanr

=

New Zealand Lamb

Fisherman's Choice

Heel - maat 16/20 -

Metro Chef tijgergarnalen

lamsbout

octopus

00 g nettogewicht

Gi

©

Zonder been - zonder

Tentakels - gekookt - 400 g

(Ukg inchusief glazuur)

Biobonenkruid

heup -vacuûm - per kg

157°

(7,38Ag)

185°

21.4019)

172

België - pot 9 cm

150

ES

Artysán verse chorizo

Zallo ansjovisfilets

Fijne boontjes

Varkensbuikspek

3309

509

87

Kenia -schoongemaakt-250 9

Vacuüm -+2,2kg -per kg

8

BR

35

0740/19)

3

3

(7,56/19)

19

makro |