Makro - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 28 pagina's van de Makro folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

COOK

LIKE A

PRO

PIZZA LIKE NO OTHER

Pizza, altijd lekker, maar niet altijd origineel. Probeer eens het gastronomisch alternatief:

focaccia. Er zijn zoveel varianten als er dorpen zijn in Italië.

it platte brood doet denken aan

pizza en wordt vaak gegeten als bijgerecht, maar smaakt ook overheerlijk met de meest

uiteenlopende toppings. Het geheim? Tijd. Voor een geslaagde focaccia moet het deeg lang

gekneed worden en meerdere uren rijzen. Als aperitiefhapje of bij de maaltijd, een focaccia

laat zich combineren met onnoemelijk veel ingrediënten. Kijk maar mee!

-

PASSATA

STRACCIATELLA

ANATOMIE

PARMAHAM

-



=

>

3,

De koning van …

Een vleugje

de prosciutto

Romig als geen ander

zee

je

ED.

=

Tom aaf, of wat had

Aa,

eg

je gedacht?

1

>

E En

EME

Zi

|

PIZZABLOEM.

HARDE

-

ar TARWEGRIESMEEL

En

« _ROZEMARIJN

=

B

Fiap ne SL

KAPPERAPPELIJES

+

il

ii

il

farina

4 ar éenero!

>

Er

„.en de

Lino DaT

Le

trouwe

tang

Sue

bondgenoot

Een snufje

magie

Smaakbommetjes

fi De basisuitrusting … Is

..het'geheime wapen ...

Stracciatella

Menatti parmaham

479

Zallo ansjovisfilets

14 maanden gedroogd —

Mutti passata

2509

29

509

9

1009

83

7009

39

71649)

4

2

(77,60/kg)

3

82710)

3

GAU)

2

Horeca Select

Polselli tarwebloem

Le Saunier zout

Soubry griesmeel

Fleur de sel de Camargue -

720 ml

kapperappeltjes

Pizza-5kg

5kg

Rozemarijn

1259

05

25

(08949

4x

1,479)

75

209

150

(24049)

3

AN)

3

3