Makro - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 28 pagina's van de Makro folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
COOK
LIKE A
PRO
PIZZA LIKE NO OTHER
Pizza, altijd lekker, maar niet altijd origineel. Probeer eens het gastronomisch alternatief:
focaccia. Er zijn zoveel varianten als er dorpen zijn in Italië.
it platte brood doet denken aan
pizza en wordt vaak gegeten als bijgerecht, maar smaakt ook overheerlijk met de meest
uiteenlopende toppings. Het geheim? Tijd. Voor een geslaagde focaccia moet het deeg lang
gekneed worden en meerdere uren rijzen. Als aperitiefhapje of bij de maaltijd, een focaccia
laat zich combineren met onnoemelijk veel ingrediënten. Kijk maar mee!
-
PASSATA
STRACCIATELLA
ANATOMIE
PARMAHAM
-
—
=
>
3,
De koning van …
Een vleugje
de prosciutto
Romig als geen ander
zee
je
ED.
=
Tom aaf, of wat had
Aa,
eg
je gedacht?
1
>
E En
EME
Zi
|
PIZZABLOEM.
HARDE
-
ar TARWEGRIESMEEL
En
« _ROZEMARIJN
=
B
Fiap ne SL
KAPPERAPPELIJES
+
il
ii
il
farina
4 ar éenero!
>
Er
„.en de
Lino DaT
Le
trouwe
tang
Sue
bondgenoot
Een snufje
magie
Smaakbommetjes
fi De basisuitrusting … Is
..het'geheime wapen ...
Stracciatella
Menatti parmaham
479
Zallo ansjovisfilets
14 maanden gedroogd —
Mutti passata
2509
29
509
9
1009
83
7009
39
71649)
4
2
(77,60/kg)
3
82710)
3
GAU)
2
Horeca Select
Polselli tarwebloem
Le Saunier zout
Soubry griesmeel
Fleur de sel de Camargue -
720 ml
kapperappeltjes
Pizza-5kg
5kg
Rozemarijn
1259
05
25
(08949
4x
1,479)
75
209
150
(24049)
3
AN)
3
3
…