Makro - Folder van 02.11.2022 tot 15.11.2022 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 20 pagina's van de Makro folder, geldig van 02.11.2022 tot 15.11.2022.

Hier is pagina 3 van 20 pagina's van de Makro folder, geldig van 02.11.2022 tot 15.11.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Makro - Folder van 02.11.2022 tot 15.11.2022 - Pagina 3
op HET AFGEBEELDE ASSORTIMENT VERS WILD =; de on « EVERZWIJN | ! N smaak. Hoe ouder het zwijn, hoe krachtiger de smaak van het vlees. De smaak van everzijn is veel-zijdig. Het vlees is mals en fijn van Jong zwijn is culinair het meest interessant. > jk ee 5 = De 1.Everzwijn 2. Everzwijn Rugfilet - Europa “+15 kg -perkg Boutgebraad - Europa - per kg i ! 2943 267° 2649 2375 | 5 5 ÿ 3. Everzwijn ! 4. Everzwijn Steak (bout) - Europa - Tournedos - Europa - 4x150g tot 180 g - per Kg x150 g- per ze 20 ES EI “+ 5. Everzwijn 6. Everzwijn Worsten - stuks- per kg Goulash - Europa - + 2 kg-per kg à 115 175 1299 1995 Everzwijn Rugfilet - Europa - per kg x 267° FA 2995 > 7 Pe + fe A #4 400 g -per stul Toque Blanche ficelle van eendenlever 3 aß (39,50/kg) Re: obere ad de
Makro - Folder van 02.11.2022 tot 15.11.2022 - Pagina 3