Makro - Folder van 19.10.2022 tot 01.11.2022 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 20 pagina's van de Makro folder, geldig van 19.10.2022 tot 01.11.2022.

Hier is pagina 5 van 20 pagina's van de Makro folder, geldig van 19.10.2022 tot 01.11.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Makro - Folder van 19.10.2022 tot 01.11.2022 - Pagina 5
Rioba koffiebonen espresso forte of espresso | SPICE LATTE (85 ml voor 1 espresso) Siroop Pumpkin Spice (30 mi) Oatly! barista melk (150 mi) Maal de Rioba espresso forte of espresso koffiebonen METRO Chef slagroom en zet een kopje espresso. METRO Chef caramel topping Klop ondertussen de warme barista melk op. Neem een latte machiatto glas van-250 ml en SC AT EE TE Giet vervolgens de warme barista melk erbijen tenslotte het kopje espresso. Roer alles goed door elkaar en werk af met een mooie toef slagroom en de caramel topping. Herfstig genieten! f $ Es Dn id Kd » ; 0 oa THE ORIGINAL | | CE Chef (74 Ly! & Pr WHIPPED nam aa kk = = ay pagan. TL Asso ment Metro Chef room Assortiment Metro Chef Oatly haverdrank gp voorbeeld: 35% - 500 ml - spuitbus Toppingsauzen 45 Barista - 11 242 Gan voorbeeld: karamel - 11 LE
Makro - Folder van 19.10.2022 tot 01.11.2022 - Pagina 5