Lidl - Folder van 18.01.2021 tot 23.01.2021 - Pagina 31
Hier is pagina 31 van 32 pagina's van de Lidl folder, geldig van 18.01.2021 tot 23.01.2021.

Hier is pagina 31 van 32 pagina's van de Lidl folder, geldig van 18.01.2021 tot 23.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Lidl - Folder van 18.01.2021 tot 23.01.2021 - Pagina 31
GUILTY PLEASURES START JE DAG MET EEN GLIMLACH DANKZIJ DEZE ZOETE KRENTENBOLLEN ZOETE KRENTENBOLLETJES BEREIDINGSTIJD - 50 MIN. + 1 uur 40 MIN. | NIVEAU - PSG INGREDIËNTEN 4 300 g rozijnen di a an e Mr à SR geraspte schil van 1 citroen e CA ie id 550 g bloem Bit der‘ | Ll EES e nn 7 12 g gedroogde gist — ed e Ze 40 g witte suiker am PR A LS à Æ Krentenbollen bakken vraagt wat voorbereiding, omdat de rozijnen even moeten weken en het deeg moet rijzen. Er op tijd aan beginnen is dus de boodschap. Maar geloof ons, de zachtheid van de warme broodjes en het zoete aroma waarmee ze je huis vullen is het wachten meer dan waard!
Lidl - Folder van 18.01.2021 tot 23.01.2021 - Pagina 31