Delhaize - Folder van 27.02.2020 tot 04.03.2020 - Pagina 23


Hier is pagina 23 van 24 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 27.02.2020 tot 04.03.2020.



Delhaize Folder 27.02.2020

Hier is pagina 23 van 24 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 27.02.2020 tot 04.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 27.02.2020 tot 04.03.2020 - Pagina 23

nn ABL A Blad BOTS Nieuwe maaltijden van onze TI CABLAUS HABCI AU MURRE BLANC e ? nm se topchefs, met superieure # u 7 $ GD ingrediënten. in PAGNE ANT me Delhaize werkt exclusief samen met topchefs Bart Desmidt, $ = : cb, Peter Goossens, Lionel Rigolet, Sergio Herman en Wout Bru Ze ontwikkelen voor ons bereide maaltijden met top- Vacuüm bereide schotels volgens het ingrediënten en sterwaardige smaken Yu 4, recept van een sterrenchef Alle variëteiten Van 460 g tot 580 g BE kB Bijvoorbeeld: kabeljauwfilet vo oe ar npe en po met blanke botersaus, 460 g /e DR 5 an Te €15.20/kg x Verse opwarmmaaltijden voor thuis Soms moet het snel gaan en dan zijn deze 3 vacuüm maaltijden van onze chefs een ideaal alternatief. Enkele gerechten uit het + aanbod: kabeljauwfilet, gemarineerde wilde garnalen, schelvis ‘ostendaise’ stoverij op oude wijze en kalkoenfilet met kriekenjus. ach POLDERPUREE * Disk) PUREE DE POLDER Past TUE ER 1m js » ® if À B par a. acte | €349 ET a ei i 1 2 Bereide puree volgens het recept van een sterrenchef Polderpuree of met oude kaas Vers bereide schotel volgens 4008 het recept van een sterrenchef Bijvoorbeeld: polderpuree 6° Alle variëtelten - Van 450 g tot 520 g -30 € 873/kg Bijvoorbeeld: vol-au-vent met champignons volgens Peter Goosens, 500 g De pure smaak van puree €489 €979/kg De heerlijke puree van Bart Desmidt is gemaakt van patatjes uit de polders, Versmaaltijden met een typische toets van de chef gemengd met hoeveboter. Wout Bru Ze lijken klassiek, maar elke chef maakt er z'n eigen ding van! Varkensroulade met puree, maakte speciaal voor Delhaize een pappardelle met witte kool en gehakt, zeewolf met Griekse pastarijst en vol-au-vent met variant met miso en Italiaanse kaas. zomertruffel en cognac. je aangegeven prijs (en ook de overeenkomstige prijs per eenheld) houdt rel net de promotieaanbleding 22 nbie van ot en met 04/03/2020

Delhaize - Folder van 27.02.2020 tot 04.03.2020 - Pagina 23