Delhaize - Folder van 27.02.2020 tot 04.03.2020 - Pagina 23




Hier is pagina 23 van 24 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 27.02.2020 tot 04.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

nn

ABL A Blad BOTS

Nieuwe maaltijden van onze

TI CABLAUS HABCI AU MURRE BLANC

e

?

nm

se

topchefs, met superieure

#

u

7

$

GD

ingrediënten.

in

PAGNE

ANT

me

Delhaize werkt exclusief samen met topchefs Bart Desmidt,

$ = :

cb,

Peter Goossens, Lionel Rigolet, Sergio Herman en Wout Bru

Ze ontwikkelen voor ons bereide maaltijden met top-

Vacuüm bereide schotels volgens het

ingrediënten en sterwaardige smaken

Yu

4,

recept van een sterrenchef

Alle variëteiten

Van 460 g tot 580 g

BE

kB

Bijvoorbeeld: kabeljauwfilet

vo oe ar

npe

en

po

met blanke botersaus, 460 g

/e

DR

5

an Te

€15.20/kg

x

Verse opwarmmaaltijden voor thuis

Soms moet het snel gaan en dan zijn deze

3

vacuüm maaltijden van onze chefs een

ideaal alternatief. Enkele gerechten uit het

+

aanbod: kabeljauwfilet, gemarineerde wilde

garnalen, schelvis ‘ostendaise’ stoverij op

oude wijze en kalkoenfilet met kriekenjus.

ach

POLDERPUREE

*

Disk)

PUREE DE POLDER

Past

TUE ER 1m

js

» ®

if

À

B

par

a.

acte

|

€349

ET a ei

i

1

2

Bereide puree volgens het recept

van een sterrenchef

Polderpuree of met oude kaas

Vers bereide schotel volgens

4008

het recept van een sterrenchef

Bijvoorbeeld: polderpuree



Alle variëtelten - Van 450 g tot 520 g

-30

€ 873/kg

Bijvoorbeeld: vol-au-vent met champignons

volgens Peter Goosens, 500 g

De pure smaak van puree

€489

€979/kg

De heerlijke puree van Bart Desmidt

is gemaakt van patatjes uit de polders,

Versmaaltijden met een typische toets van de chef

gemengd met hoeveboter. Wout Bru

Ze lijken klassiek, maar elke chef maakt er z'n eigen ding van! Varkensroulade met puree,

maakte speciaal voor Delhaize een

pappardelle met witte kool en gehakt, zeewolf met Griekse pastarijst en vol-au-vent met

variant met miso en Italiaanse kaas.

zomertruffel en cognac.

je aangegeven prijs (en ook de overeenkomstige prijs per eenheld) houdt rel

net de promotieaanbleding

22

nbie

van

ot en met 04/03/2020