Delhaize - Folder van 25.02.2021 tot 03.03.2021 - Pagina 24




Hier is pagina 24 van 24 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 25.02.2021 tot 03.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

nij

a

ml

1

Es)



u

u

Hamburgers met raclettekaas

en pastinaakfrietjes met paprika

Ingrediënten

'Aburgers100% rundvlees gekruid 4 pastinaken + 2 slakropjs lle gem + 4 blologische

hamburgerbroodjes + 4 plakjesraclettekaas 4 el uienkonfijt 2 el mayonaise 1 elmosterd -

2Og plakjesaugurk 5 eloliolie 2 l paprikapoeder Fleur de sel

Bereiding

1

Haal de hamburgers ende raclettekaas ult de koelkast. Verwarm de oven voor op 200°C.

A



2

Schilde pastinaken ensnijdze In staafjes, zoals frees. Leg ze op een bakplaat bedekt met

de

bakpapler. Voeg 3 eetlepels ololle en paprkatoe, meng alles met de handen en verdeel

©

gelkmatigover de bakplaat (één laag). Bak gedurende 20 min. In de oven en roer afen to om.

Burger

Meng de mayonaise en de mosterd. Haal de blaadjes van de kropjes little gem voorzichtig ls.

Varken. rund of kip

‚Open de broodjes en toast de binnenkant in een grote droge pan met antiaanbaklaag.

25

Alle variëteiten

Verwarm een pan met antlaanbaklaag op een hoge stand. Als de pan goed heet is, besrijk je

de hamburgers met olijfolie en braad Je ze anderhalve min. aan één kant. Draai ze om en leg

250g.300g

es QD

of variabel gewicht

de plakjes kaas erop. Zet het vuur na 1 min. op de laagste stand en braad de burgers verder

naar elgen smaak.

Biopastinaak

Besrrik de ondersie helf van de broodjes met uienkonfij leg de hamburgers eropenvoeg

Prijsvoorbeeld:

Oorsprong België

Cu

‘saus, augurken en slatoe. Leg de bovenste helft van het broodje erop en dien op met de

bacon cheese, 250

Los

pastinaakfrietjes besprenkeld met fleur de sel.

CET

Tip

A

WI je de raclertekaas meer doen smeler? Dek de pan op heteinde 1 min.af. le kan de

hamburgers ook kort schroelen in de pan, met kaas bedekken en 5 min. laten garen in de oven.

14°

op 180°C

€3

© /6

€225

30 MINUTEN © GEMAKKELIJK

EE:

A 4 PERS

Wijnaanbieding geldig

WSR

van 25/02 rot en met

(TA Verten:46.2- Koolhydraten: 6618

17/03/2021

SV Veras:11,9 g- Eiwitten:45,8g

SEE

Ei

=

1

Koyle Reserva

û

Carmenère Bio

5

=

Rode wijn uit Chili

7

a

75cl

=

TEA

ae Lel

>=

Druivenras: carmenère

u

EE

re

=

KOYLE

à

==

à

EL

ie

\.

ET

DET

=

=

me

à

=

À

3

>

ie

Ei

a

Het

er

.

=

a

ne

=

==

EE

re

a

eng

‘Aanbiedingen geldigvan 25/02 ot en met 03/03/2021 “Tie singegeven prijs (en ook de overeenkomstige prijs per eenheid) houdt reken

ins

depromoticaanbieding Verrekend aan de kassa en niet cumuleerbaar met de 10% karting bij aankoop van 18 L wijn Ons vakmanscl

Rap drink je met verstand.

x 2

PTT en

Der

er

OSE

DELHAIZE | AD | Proxy£ | DELHAIZECT)