Delhaize - Folder van 24.02.2022 tot 02.03.2022 - Pagina 13


Hier is pagina 13 van 24 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 24.02.2022 tot 02.03.2022.



Delhaize Folder 24.02.2022

Hier is pagina 13 van 24 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 24.02.2022 tot 02.03.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 24.02.2022 tot 02.03.2022 - Pagina 13

u ER og sr ww x N) wŸ £ EE Kalfsblanquette met spek en wortelen Ingrediënten L 1kg kalfsfricassee (kalfsblanqueite) extra mager » 200 g gerookte spekblokjes » 500 g wortelen » 1 preistengel # 2uien «15 dl droge witte wijn « 3 bokalen kalfsfond van 19 dl « 1,5 dl water «40 g bloem « 20 g boter + 4 el olifolie 1bouguet gami « 2 blokjes vetarme vleesbouillon « peper « zout Bereit 1. Fruit de gehakte uien op een zacht vuurtje in een braadpan (cocotte) met de helft van de olijfolie. 2. Snijd de grootste stukken van de kalfsblanquette doormidden. Doe ze in een grote pan met de warme boter en de rest van de olie en bak ze goudbruin op een hoog vuur. Breng op smaak met peper en zour. 3. Bestrooi de uien in de cocotte met bloem, roer 1 min. op een matig vuur en voeg dan de kalfsfond toe. Schraap met een houten spatel over de bodem van de braadpan. Voeg het vlees, het water, de verkruimelde bouillonblokjes en het bouquet garni toe. Blus de grote pan met witte wijn, schraap de vieesresten los en gier alles in de cocorre. Laar u sudderen op een heel zacht vuurtje, mer het deksel erop. 1+1 4. Snijd de wortelen in halve rondes en het preiwit in ringen. Voeg ze toe aan de cocotte en breng opnieuw aan de kook. Laat nog 30 min. sudderen op een zacht vuurtje, zonder deksel. SCHAAL 5. Bak de spekblokjes in een pan zonder verstof. Laat ze uitlekken op wat keukenpapier doe ze in de cocotte. Kruid naarwens. GRATIS 6. Serveer warm, met minirüsti of puree. Tip Op het einde kan je nog 1 dl room toevoegen. In dat geval voeg ie in het begin van de bereiding maar half zoveel Mn waiertoeals aangegeven. Zj te À 25 Mi (BEREI NG) 1030 (KOOKTIJD) EI: at ES fn 4 né Er FR, NUTRITIONELE WAARDEN PER 100 6 É & ENERSE 43K1/ B3KCAL|VETTELS36 a VERZAUIGDE VETZUREN 1,8 6 | KOOLHYDRAT # | © ‘SUIKERS 1,16 | VEZELS 16 | EIWITTEN 106 | Fr ni hi a > (2 AM A D manen | BO N cd dl GELDIG VAN 11/02. Ed Ambo 2018/2020 ONTDEK DIT RECEPT EN Eon Witte, rosé- of rode VELE ANDERE OP wijn uit Italië DELHAZE.8€ D0OR FX 4 Combineer & profiteer DEZE QR-CODE 75d TE SCANNEN. 4797 11,98° 3 dr FLES BI) AANKOOP VAN pris ( oudt re Ir omotk ling On: 72 drink je met v nd. ingoph Po 2 fir SAE ting bi jop bi inge ng dig ten mt oi 3 I

Delhaize - Folder van 24.02.2022 tot 02.03.2022 - Pagina 13