Delhaize - Folder van 20.02.2020 tot 26.02.2020 - Pagina 1




Hier is pagina 1 van 24 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 20.02.2020 tot 26.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

<<

100% Bel-

SL

gisch. Kalfs-

IV

vlees is zeer

-207

kwaliteitsvol.

4

mager en fijn

van smaak

#4 @

133

Kalfsfricassee

Normaal of extra mager

60°

Bijvoorbeeld: normaal

40

@/K6

variabel gewicht

800 g kalfsfricassee » 200 g kalfsgehakt « I stengel

selder + | prei - 250. g witte Champignons - 6 wortelen

Maak ze de dag voordien klaar. Ze

1 grote sjalote L citroen » 150 g zilveruitjes

zal nog lekkerder zijn en aarzel niet

« 40 g bloem + 2 dl room « 11 kalfsfond » 30 g boter

wat mosterd toe te voegen om ze

6 el olffolie - 2 vakjes tijm - 2 laurterblaadjes - Peper

en zout

99°

t pittiger te maken

=

® + € 0,30 LEEGG.

Mâcon-Lugny 2018

RAR 56,78-Koolhydraten:29,28

PE:

Mäcon-Lugny A.C

(ar

Witte wijn uit Bourgogne

Vezels:7,5g-Eiwitten:61,8g

75 cl

& ©

Gr

rAcon- LUON

Druivenras: chardonnay

ook verkragbaartt| AD Ddlhatzo. Pray Deltatzo en op www

rss

1. Schil de wortelen en snijd ze {n halve schijfjes. Spoel de selder en de pret en snijd ze in stukken. Snijd de

sjalot fijn

2. Verwarm 4 el olijfolie In een stoofpan en kleur het kalfsvlees aan. Voeg er de groenten. de tijm en de laurier

EG

aan toe. Kruid met peper en zout. Voeg de kalfsfond toe: het vlees moet onder staan (voeg Indien nodig nog

een beetje water toe). Laat gedurende | uur met deksel op een zacht vuur garen.

ff

3, Kruid ondertussen her kalfsgehakt met peper en zout en draal er balletjes van. Bak ze aan In een pan met 1

I

I

elolljfolle. Haal ze uit de pan met een schuimspaan

4. Borstel de witte champignons proper en snijd ze In 2. Bak ze op een stevig vuur in dezelfde pan en voeg

nog l el olijfolte toe, Kruid met peper en zout.

|

5. Controleer of het vlees zacht Is én laat het Indien nodig nog even verder garen zonder deksel. Giet het

geheel In een verglet en vang het vocht op

6. Maak een blanke roux door de boter te smelten in een grote kookpan. Voeg er onder voortdurend roeren

met een klopper de bloem aan toe tot je een ‘biscuit’ geur ruikt. Voeg geleidelijk het opgevangen vocht

toe en roer voortdurend. Je bekomt een gladde saus, Voeg de room en het sap van de citroen toe. Laat niet

©

meer koken, Kruid goed af.

7. Meng de saus met her kalfsvlees en de groenten. Voeg de balletjes, de champignons en de gespoelde

Witte champignons

zilveruitjes toe. Verwarm de fricassee nog even door en serveer.

€4 65

500 g - € 3,30/kg

Serveer met een polderpuree met hoeveborer van. Barr Desmidt

mn |

F MADELHAIZE

a ||

|

€) 99

er

©

pe

gee) Wortelen

=

Aa

at

|

ee

I kg - € 0.99/kg

en

=

=

=

een

ee

Aanbledingen geldig van 20/02 tot en met 26/02/2020

De aangegeven prijs (en ook de overeenkomstige prijs per eenheid) houdt rekening met de promotieaanbleding

* Verrekend aan de kassa en nier cumuleerbaar met de 10% korting bij aankoop van 18 L wijn. Ons vakmanschap drink je met verstand

PE 4

Hoe kan je ons berelken? ES delhaize.be 0 0800-9571

DELHAIZE | AD | Proxy

DELHAIZE CH