Delhaize - Folder van 20.02.2020 tot 26.02.2020 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 24 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 20.02.2020 tot 26.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
<<
100% Bel-
SL
gisch. Kalfs-
IV
vlees is zeer
-207
kwaliteitsvol.
4
mager en fijn
van smaak
#4 @
133
Kalfsfricassee
Normaal of extra mager
60°
Bijvoorbeeld: normaal
40
@/K6
variabel gewicht
800 g kalfsfricassee » 200 g kalfsgehakt « I stengel
selder + | prei - 250. g witte Champignons - 6 wortelen
Maak ze de dag voordien klaar. Ze
1 grote sjalote L citroen » 150 g zilveruitjes
zal nog lekkerder zijn en aarzel niet
« 40 g bloem + 2 dl room « 11 kalfsfond » 30 g boter
wat mosterd toe te voegen om ze
6 el olffolie - 2 vakjes tijm - 2 laurterblaadjes - Peper
en zout
99°
t pittiger te maken
=
® + € 0,30 LEEGG.
Mâcon-Lugny 2018
RAR 56,78-Koolhydraten:29,28
PE:
Mäcon-Lugny A.C
(ar
Witte wijn uit Bourgogne
Vezels:7,5g-Eiwitten:61,8g
75 cl
& ©
Gr
rAcon- LUON
Druivenras: chardonnay
ook verkragbaartt| AD Ddlhatzo. Pray Deltatzo en op www
rss
1. Schil de wortelen en snijd ze {n halve schijfjes. Spoel de selder en de pret en snijd ze in stukken. Snijd de
sjalot fijn
2. Verwarm 4 el olijfolie In een stoofpan en kleur het kalfsvlees aan. Voeg er de groenten. de tijm en de laurier
EG
aan toe. Kruid met peper en zout. Voeg de kalfsfond toe: het vlees moet onder staan (voeg Indien nodig nog
een beetje water toe). Laat gedurende | uur met deksel op een zacht vuur garen.
ff
3, Kruid ondertussen her kalfsgehakt met peper en zout en draal er balletjes van. Bak ze aan In een pan met 1
I
I
elolljfolle. Haal ze uit de pan met een schuimspaan
4. Borstel de witte champignons proper en snijd ze In 2. Bak ze op een stevig vuur in dezelfde pan en voeg
nog l el olijfolte toe, Kruid met peper en zout.
|
5. Controleer of het vlees zacht Is én laat het Indien nodig nog even verder garen zonder deksel. Giet het
geheel In een verglet en vang het vocht op
6. Maak een blanke roux door de boter te smelten in een grote kookpan. Voeg er onder voortdurend roeren
met een klopper de bloem aan toe tot je een ‘biscuit’ geur ruikt. Voeg geleidelijk het opgevangen vocht
toe en roer voortdurend. Je bekomt een gladde saus, Voeg de room en het sap van de citroen toe. Laat niet
©
meer koken, Kruid goed af.
7. Meng de saus met her kalfsvlees en de groenten. Voeg de balletjes, de champignons en de gespoelde
Witte champignons
zilveruitjes toe. Verwarm de fricassee nog even door en serveer.
€4 65
500 g - € 3,30/kg
Serveer met een polderpuree met hoeveborer van. Barr Desmidt
mn |
F MADELHAIZE
a ||
|
€) 99
er
©
pe
gee) Wortelen
=
Aa
at
|
ee
I kg - € 0.99/kg
en
=
=
=
een
ee
Aanbledingen geldig van 20/02 tot en met 26/02/2020
De aangegeven prijs (en ook de overeenkomstige prijs per eenheid) houdt rekening met de promotieaanbleding
* Verrekend aan de kassa en nier cumuleerbaar met de 10% korting bij aankoop van 18 L wijn. Ons vakmanschap drink je met verstand
PE 4
Hoe kan je ons berelken? ES delhaize.be 0 0800-9571
DELHAIZE | AD | Proxy
DELHAIZE CH