Delhaize - Folder van 18.02.2021 tot 24.02.2021 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 18.02.2021 tot 24.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
A.
£
Gegrilde chateaubriand met driekleurige sla
en makkelijke bearnaisesaus
Ingrediënten
4 chateaubriands « driekleurige kropsla op kluit + 800 g krielaardappelen - el olfolie +
Tel Xérèsazijn 6 takjes tijm + Fleurde sel Peper
Bearnaisesaus: 200g mayonaise +1 elmosterd «Lel azijn met dragon « 1 basje dragon - 2 el water
Te
ir
Bereiding
&
1
Haal her vlees uitde koelkast. Verwarm de oven voor op 200°
a
Snijd de ongeschilde krielaardappelen doormidden en leg ze op een bakplaat bedel met
bakpapier. Voeg 2 eetlepels lij(olie, de afgeriiste üjmblaadjes en fleur de sel toe. Meng alles.
(iD
‘en verdeel de aardappelen gelijkmarig over de bakplaar (&én laag). Bak gedurende 25 min.
Sla op khuit
goudbruin In de oven en roeraf en toe om.
Alle variëteiten
Snijd en was de sla en zwier hem droog, Doe de sla in een slakom
Meng alle ingrediënten voorde saus In een steelpan. Warm zachtjes op, zonder te koken.
Prijsvoorbeeld:
Verwarm de grillpan (droog) op een hoog vuur. Wanneer de grlipan goed heet s,besrrijk
tricolor sla,
e de chareaubrlands mer olijfolie en schroet e ze anderhalve minuut per kant. Verlaag het
vuur tot een minimum. Gril het vlees verder afhankelijk van je eigen smaak en de diktevan
de steaks. Breng op smaak met peper en zout.
Po
Prijsvoorbeeld:
Meng de sla mer 3 eerlepels olijfolie, de azijn en een snufje zout Serveer mer de
Steak van Belgisch
hotelmeestersteak.
chateaubriands, de krielaardappelen en de saus.
Witblauw
€ 8
Tip
Dunne lende, pepersteak.
NE
chateaubriand, rumsteak,
Haal de steaks altijd 30 minuten voor het braden uitde koelkast: zo ontspant het lees en
wordt het zachter. Het iemperatuurverschil tussen het vlees en de pan wordt op die manier
gepelde steak of hotel-
94°
ook kleiner, waardoor de warmte tot in de kem van het vlees kan doordringen.
meestersteak
12
®/K6
30 MINUTEN @ GEMAKKELIJK
EE:
A 4 PERS
ENT
vetten: 59,8 + Koolhydraten: 28,7g
|PROFITEER
Vezeis:ä,ig-Eiwitten :74,9 g
ee
=
l
2+1
==
fi
33
Se
>
DIT.
[a]
GRATIS = 3
Le
EZ
En
D
urn.
Bam
on
*
a
03
Nr
6
DELHAIZE.BE DOOR.
k
nn
Torrae del Sale
À
LES
TEL
[0]
2018/2019
L
us
77
=
ir
ZE
Witte of rode wijn
=
CRUE
B
Ê
(A
uit alie
ee
es
ren
En
Alle variëteiten
Torne,
€
fe,
Ke
md
AN
=
—
>
ei
ee
=
=
5
‘Aanbiedingen geldig van 18/02 tot en met 24/02/2021
98°
* De aangegeven prijs(enook de overeenkomstige prijs per eenheid) houdt rekening metde promotiezanbieding
“"Verrekend aan de kassa en niet cumuleerbaar met de 10% kortingbij aankoop van 18 L wijn.
€
® VOOR 3
Ons vakmanschap drink je met verstand.
Hoekan je ons bereiken? Ge denaizebe [ 0800-9571
DELHAIZE | 4P | Proxy | DELHAIZECE)