Delhaize - Folder van 18.02.2021 tot 24.02.2021 - Pagina 20


Hier is pagina 20 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 18.02.2021 tot 24.02.2021.



Delhaize Folder 18.02.2021

Hier is pagina 20 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 18.02.2021 tot 24.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 18.02.2021 tot 24.02.2021 - Pagina 20

A. £ Gegrilde chateaubriand met driekleurige sla en makkelijke bearnaisesaus Ingrediënten 4 chateaubriands « driekleurige kropsla op kluit + 800 g krielaardappelen - el olfolie + Tel Xérèsazijn 6 takjes tijm + Fleurde sel Peper Bearnaisesaus: 200g mayonaise +1 elmosterd «Lel azijn met dragon « 1 basje dragon - 2 el water Te ir Bereiding & 1 Haal her vlees uitde koelkast. Verwarm de oven voor op 200° a Snijd de ongeschilde krielaardappelen doormidden en leg ze op een bakplaat bedel met bakpapier. Voeg 2 eetlepels lij(olie, de afgeriiste üjmblaadjes en fleur de sel toe. Meng alles. (iD ‘en verdeel de aardappelen gelijkmarig over de bakplaar (&én laag). Bak gedurende 25 min. Sla op khuit goudbruin In de oven en roeraf en toe om. Alle variëteiten Snijd en was de sla en zwier hem droog, Doe de sla in een slakom Meng alle ingrediënten voorde saus In een steelpan. Warm zachtjes op, zonder te koken. Prijsvoorbeeld: Verwarm de grillpan (droog) op een hoog vuur. Wanneer de grlipan goed heet s,besrrijk tricolor sla, e de chareaubrlands mer olijfolie en schroet e ze anderhalve minuut per kant. Verlaag het vuur tot een minimum. Gril het vlees verder afhankelijk van je eigen smaak en de diktevan de steaks. Breng op smaak met peper en zout. Po Prijsvoorbeeld: Meng de sla mer 3 eerlepels olijfolie, de azijn en een snufje zout Serveer mer de Steak van Belgisch hotelmeestersteak. chateaubriands, de krielaardappelen en de saus. Witblauw € 8 Tip Dunne lende, pepersteak. NE chateaubriand, rumsteak, Haal de steaks altijd 30 minuten voor het braden uitde koelkast: zo ontspant het lees en wordt het zachter. Het iemperatuurverschil tussen het vlees en de pan wordt op die manier gepelde steak of hotel- 94° ook kleiner, waardoor de warmte tot in de kem van het vlees kan doordringen. meestersteak 12 ®/K6 30 MINUTEN @ GEMAKKELIJK EE: A 4 PERS ENT vetten: 59,8 + Koolhydraten: 28,7g |PROFITEER Vezeis:ä,ig-Eiwitten :74,9 g ee = l 2+1 == fi 33 Se > DIT. [a] GRATIS = 3 Le EZ En D urn. Bam on * a 03 Nr 6 DELHAIZE.BE DOOR. k nn Torrae del Sale À LES TEL [0] 2018/2019 L us 77 = ir ZE Witte of rode wijn = CRUE B Ê (A uit alie ee es ren En Alle variëteiten Torne, € fe, Ke md AN = — > ei ee = = 5 ‘Aanbiedingen geldig van 18/02 tot en met 24/02/2021 98° * De aangegeven prijs(enook de overeenkomstige prijs per eenheid) houdt rekening metde promotiezanbieding “"Verrekend aan de kassa en niet cumuleerbaar met de 10% kortingbij aankoop van 18 L wijn. € ® VOOR 3 Ons vakmanschap drink je met verstand. Hoekan je ons bereiken? Ge denaizebe [ 0800-9571 DELHAIZE | 4P | Proxy | DELHAIZECE)

Delhaize - Folder van 18.02.2021 tot 24.02.2021 - Pagina 20