Delhaize - Folder van 02.01.2021 tot 06.01.2021 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 02.01.2021 tot 06.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ENT
Let on Ci
Delhaize Oostende Hazegras
“ Onze bintjes worden geteeld
door Belgische producenten
die al generaties lang bintjes
Chipolata met ajuin, puree en
telen. Ideaal voor frietjes,
geroosterde blokjes pastinaak
maar ook voor puree omwille
Ingrediënten
van de authentieke smaak!
=
700 gchipolata - 800 g pastinaak «1 ul 1 kg aardappelen (bintjes) +
1.5 di room - 1.9dl kalfsfond (1 pod « 1 bindmiddel voor bruine saus +
6 el olfolie + 4 takjes tijm +1 tl paprikapoeder gemalen nootmuskaat
COMBINEER
peperen zout
‚PROFITEER
Bereiding
1.. Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de aardappelen en snijd ze
oz
En
In stukken, zet ze onder koud water, voeg een snufje zout oe en
SCHAAL
‘breng ze aan de kook. Laat 20 minuten koken.
Kippen-, varkens-
Schil de pastinaken en snijd ze in blokjes. Leg ze op een vel
of boerenchipolata
CUS
bakpapier opeen bakplaat. Voeg 2/3 van de olijfolie oe, samen.
Alle variëteiten
merde paprika, de blaadjes tijm, peperen zouten meng alles
goed door elkaar. Verspreid de blokjes over de bakplaar en laarze
Variabel gewicht of
de prod
gedurende 25 minuten mooi goudbruin worden In de oven. Verlaag
van 3 tot 5stuks
%
de temperatuur na de eerste 1Ò minuten tot 180 °C.
|
Prijsvoorbeeld:
‘Doe de rest van de olle In een grote pan en bak de versnipf
2xvarkenschipolata
goudbruin, samen met de chipolaraworsten. Voeg de kalfsfond en.
natuur, 5 stuks
het bindmiddel toe. Laat zachtjes sudderen en kruid naar smaak
>
Gilet de aardappelen afen Iaat ze in de kookpot, wegvan het vuur.
€0.30/stuk
Voeg de room toe en pureer mer een aardappelstamper. Voeg naar
Bintje-
smaak peper. zouten nootmuskaat toe.
en
5. Dien meteen warmop.
aardappelen
2kg
Tip
‘Naast pastinaak kan je ook knolselder, buriemut, raap,
Eux
koolrabi etc. roosteren.
© 35 MIN. @ GEMAKKELIJK
A 4 PERS.
Marquês de Borba 2018/2019
Alentejo D.OC.
Witte of rode wijn
En
© area,
68
uit Portugal - 75 cl
enn
Druivenrassen wit:
T2
LOT
RECEPT EN
arinto, antäo vaz, viognier
et
=:
Di
Druivenrassen rood: alicante
NS
pen
à
I)
ge
bouschet, aragonez, touriga
nacional, trincadeira, merlot
8
EV
=;
A
rt
=
De SH.
houdt:
50% karting ophet orzalvan 2 producten.
€419
{De aangegeven pri lenok
Ne deer 10 ete van LE ed det ve
x 2
Hoe kan je ons bereiken? ET ne
DELHAIZE | AD | Proxy£ | DELHAIZECT)